Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Hulst / Infa-Actief

Infa-Actief Schoonmaakbedrijf Hulst


Infa-Actief

Clausstraat 26
4561JD Hulst

Gemeente: Hulst, Zeeland

Telefoon:0633... Telefoonnummer tonen899780 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Hulst helpt Infa-Actief u graag met vragen over: schoonmakers, schoonmaakservice, schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmaak werk en/of schoonmaakbranche.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Infa-Actief

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Hulst zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Infa-Actief. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Hulst of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Hulst vind u Infa-Actief bel hun op 0633899780 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Infa-Actief uit Hulst helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0633899780 of email


In Hulst helpt Infa-Actief u graag met vragen over: schoonmakers, schoonmaakservice, schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmaak werk en/of schoonmaakbranche.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Gewoon goed, ik ben niet voor niets al heel lang klant bij infa-actief
Geplaatst op: 30-03-2018 21:02

4 van 5 sterren
Zeer behulpzaam en klantgericht.
Geplaatst op: 15-02-2018 23:18

5 van 5 sterren
Een zeer prettige ervaring.
Geplaatst op: 02-02-2018 22:06

5 van 5 sterren
Heel kundig bedrijf. Altijd mogelijk om langs te komen. Zeer betrokken.
Geplaatst op: 26-01-2018 14:44

4.8 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Nieuw concept ontstoppingsbedrijven
Rioolservice Nederland, uniek in Nederland. Aangesloten ontstoppingsbedrijven, landelijk dekkend. Alle bedrijven voldoen aan de eisen van Rioolservice Nederland.Deskundigheid, kwaliteit, netheid en be...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Nieuwdorp Schoonmaakbedrijf vof
Van Riebeecklaan 48
4562AL Hulst

Schoonmaakbedrijf Nieuwdorp V.O.F.
Livingstonestraat 60
4562BB Hulst

De Bruyne / A I A L E
Zandstraat 71
4561SE Hulst

Infa-Actief
Clausstraat 26
4561JD Hulst

Paping.eu
Lyceumstraat 18
4561HV Hulst

Schoonmaakbedrijf Van Toor
Kievithof 30
4332CL Middelburg

Oosse / M J
Bessie Smithstraat 8
4337WT Middelburg

Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf Leon
Keetenstraat 11
4335TH Middelburg

Ögütlüoglu / A
Hertzweg 15
4338PX Middelburg

Orions
Granaat 36
4337MH Middelburg

Regionale Container Reinigings BV
Industrieweg 8
4338PR Middelburg

VOF Woudenberg
Breedmede 13
4337AT Middelburg

Evab Schoonmaak
Nassaulaan 23
4332XM Middelburg

Schoonmaakbedrijf Swinx
Onruststraat 15
4493EC Kamperland

Jansen Cleaning
Emmastraat 40
4571LC Axel

Schoonmaakbedrijf Simons B.V.
Oostperkweg 13
4332SB Middelburg

Pantheon
Kievithof 27
4332CK Middelburg

Casteleyn / A J
Rietdijk 2
4316AR ZonnemaireKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Infa-Actief uit Hulst, Zeeland. Bel 0633899780. Neem contact op en Infa-Actief uit Hulst helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap