Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Nieuwegein / Dr.-Vinyl Nieuwegein

Dr.-Vinyl Nieuwegein Schoonmaakbedrijf Nieuwegein


Dr.-Vinyl Nieuwegein

Kiezelmonde 7
3434GD Nieuwegein

Gemeente: Nieuwegein, Utrecht

Telefoon:0306... Telefoonnummer tonen064295 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten en/of schoonmaakservice. In Nieuwegein helpt Dr.-Vinyl Nieuwegein u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Dr.-Vinyl Nieuwegein

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Nieuwegein zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Dr.-Vinyl Nieuwegein. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Nieuwegein of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Nieuwegein vind u Dr.-Vinyl Nieuwegein bel hun op 0306064295 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Dr.-Vinyl Nieuwegein uit Nieuwegein helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0306064295 of email


Hulp nodig met: schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten en/of schoonmaakservice. In Nieuwegein helpt Dr.-Vinyl Nieuwegein u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Heel kundig bedrijf. Altijd mogelijk om langs te komen. Zeer betrokken.
Geplaatst op: 18-09-2018 12:00

5 van 5 sterren
Hebben verstand van zaken en altijd bereikbaar.
Geplaatst op: 09-07-2018 09:57

4.5 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Meubelreiniging, tapijtreiniging en meubelreparati
MeubelFris & Fix is gespecialiseerd in meubelreiniging, karpetreiniging en meubelreparatie. Waarom nieuw kopen of stofferen als wij uw favoriete bankstel, stoel of karpet vakkundig kunnen reinigen en...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

SHS-Schoonmaakdiensten
Dwergmeeuw 7
3435EE Nieuwegein

Azmi Schoonmaakbedrijf
Nederhoeve 10
3438LH Nieuwegein

Dr.-Vinyl Nieuwegein
Kiezelmonde 7
3434GD Nieuwegein

Schoonmaakbedrijf Hagen
Strawinskystraat 66
3438XP Nieuwegein

Star-Cleaning
Penningburg 2
3437SB Nieuwegein

Van Essen / P
Theo Thijssenhove 35
3437ZG Nieuwegein

Zelfstandig Jemako Distributeur An Uwland
Onyxhof 3
3402XT Ijsselstein

Magendans / A.b.
Maanlanderhof 17
3402ZW Ijsselstein

RSV Schoonmaakdiensten
Korenmolenlaan 8
3404DE Ijsselstein

Ben Helder
Jamaicahof 4
3404ZP Ijsselstein

Vonk / M T
Cubahof 7
3404ZB Ijsselstein

Schoonmaakbedrijf R S
Edisonweg 50
3404LD Ijsselstein

Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf van Veen
Hartweg 7
3762SB Soest

Schoonmaakbedrijf Spier
Rubenslaan 124
3764VK Soest

Schoonmaakbedrijf C. Plooij V.O.F.
Koninginnelaan 137
3762DD Soest

Guyin
Haverweerd 0
3762BJ Soest

ABC facilitaire diensten B.V.
Zuidergracht 21 28
3763LS Soest

Schoonmaakbedrijf De Flevo
Weteringpad 46
3762EN SoestKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Dr.-Vinyl Nieuwegein uit Nieuwegein, Utrecht. Bel 0306064295. Neem contact op en Dr.-Vinyl Nieuwegein uit Nieuwegein helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap