Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Emmer Compascuum / Siekman Gevelreiniging

Siekman Gevelreiniging Schoonmaakbedrijf Emmer Compascuum


Siekman Gevelreiniging

Kanaal B ZZ 222
7881NM Emmer Compascuum

Gemeente: Emmen, Drenthe

Telefoon:0591... Telefoonnummer tonen357906 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakdiensten, schoonmaak werk, schoonmaakservice, schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche en/of schoonmakers. In Emmer Compascuum helpt Siekman Gevelreiniging u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Siekman Gevelreiniging

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Emmer Compascuum zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Siekman Gevelreiniging. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Emmer Compascuum of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Emmer Compascuum vind u Siekman Gevelreiniging bel hun op 0591357906 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Siekman Gevelreiniging uit Emmer Compascuum helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0591357906 of email


Hulp nodig met: schoonmaakdiensten, schoonmaak werk, schoonmaakservice, schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche en/of schoonmakers. In Emmer Compascuum helpt Siekman Gevelreiniging u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Snel geholpen, fijn! Goeie schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 04-09-2018 13:10

5 van 5 sterren
Prima werk, goede service! Beste schoonmaakbedrijf in Emmer Compascuum
Geplaatst op: 06-08-2018 07:46

3 van 5 sterren
Zoals altijd snelle en goede service!
Geplaatst op: 06-07-2018 03:16

3 van 5 sterren
Goede, klantgerichte behandelingen. Beste schoonmaakbedrijf in Emmer Compascuum
Geplaatst op: 03-03-2018 10:41

4 van 5 sterren
Top service!!
Geplaatst op: 28-01-2018 16:44

3.6 van 5 sterren gebaseerd op 5 reviews

Ook voor u gevonden

Ontspanningsmassage
Maak zelf een wellnessdag of verwenavondje in je eigen vertrouwde omgeving. Gewoon heerlijk thuis samen met je partner of een verwenavond voor jezelf alleen. Na een dag van hard werken is een ontspann...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Schoonmaakbedrijf Warringa
Kanaal B ZZ 126
7881NG Emmer Compascuum

De Vries / H
Oosterdiep OZ 105
7881CV Emmer Compascuum

Siekman Gevelreiniging
Kanaal B ZZ 222
7881NM Emmer Compascuum

Thuisservice Smiljana
Bosbes 10
9408LM Assen

De Olderwetse Nieuwe, Glazenwasserij
Thorbeckelaan 42
9402ES Assen

V.O.F. Schoonmaakbedrijf Linker
Pottenbakkerstraat 34
9403VX Assen

Schoonmaakbedrijf Triantha
Port-Natalweg 16
9401PW Assen

Krevelen R van
Fuutmesschen 95
9403ZK Assen

Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V.
Borgstee 3
9403TS Assen

De Horizon Klussen en Schoonmaakbedrijf
Geulstraat 30
9406RV Assen

CQA Assen
Iemstukken 73
9407KJ Assen

Boersma-service.nl
Kielakker 51
7971AE Havelte

H.A. Brink Cleaning Service
De Deel 18
9531MN Borger

Sijtsema / H
Semsstraat 179
9659PN Eexterveenschekanaal

Fieten / R
Dorpsstraat 54
7958RP Koekange

Noord Reinigingstechnieken
Zuiderdiep 411
9521AL Nieuw Buinen

Euroclean Schoonmaakdiensten
Rozenlaan 31
9411GJ Beilen

Van Ittersum / H J
Julianastraat 14
9411PL BeilenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Siekman Gevelreiniging uit Emmer Compascuum, Drenthe. Bel 0591357906. Neem contact op en Siekman Gevelreiniging uit Emmer Compascuum helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap