Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Enschede / Schoonmaakbedrijf F. Scholten

Schoonmaakbedrijf F. Scholten Schoonmaakbedrijf Enschede


Schoonmaakbedrijf F. Scholten

P.A. van Deldenstraat 188
7523HJ Enschede

Gemeente: Enschede, Overijssel

Telefoon:0534... Telefoonnummer tonen330151 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakbedrijven, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmakers en/of schoonmaak werk. In Enschede helpt Schoonmaakbedrijf F. Scholten u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Schoonmaakbedrijf F. Scholten

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Enschede zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Schoonmaakbedrijf F. Scholten. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Enschede of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Enschede vind u Schoonmaakbedrijf F. Scholten bel hun op 0534330151 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Schoonmaakbedrijf F. Scholten uit Enschede helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0534330151 of email


Hulp nodig met: schoonmaakbedrijven, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmakers en/of schoonmaak werk. In Enschede helpt Schoonmaakbedrijf F. Scholten u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Prima werk, goede service! Beste schoonmaakbedrijf in Enschede
Geplaatst op: 03-01-2019 06:17

4 van 5 sterren
We zijn heel goed geholpen. En zouden Schoonmaakbedrijf F. Scholten zeker aanbevelen.
Geplaatst op: 07-07-2018 23:30

4 van 5 sterren
Snel geholpen, fijn! Goeie schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 09-01-2018 14:58

4.3 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Elke ouder vindt extra aandacht
Je gunt je ouders een mooie oude dag. Liefst samen, in een gezellige omgeving en natuurlijk kom je zelf geregeld langs. Maar een week heeft maar zeven dagen en je kunt er gewoon niet altijd voor ze zi...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Wilbrink Schoonmaak
Othmar ten Catestraat 148
7521EZ Enschede

Gevelreiniging Deelstra Deelstra
Blekerstraat 43
7513DR Enschede

Hago Nederland B.V.
Wooldriksweg 152
7512AW Enschede

Schoonmaakbedrijf F. Scholten
P.A. van Deldenstraat 188
7523HJ Enschede

Brand Cleaning
Varviksingel 57
7512EK Enschede

Picobella Schoonmaak
Berkenven 35
7534NG Enschede

Schonnmaak Twente
Roombekerveld 15
7523JP Enschede

Sanitize schoonmaakbedrijf
Jacob van Ruysdaelstraat 0
7545DH Enschede

Schoonmaakbedrijf Edelenbosch-pasma
Minkmaatstraat 250
7531BC Enschede

PVA Schoonmaakbedrijf
Oosterstraat 40
7514DZ Enschede

Schoonmaakbedrijf H. Niks
Primulastraat 11
7531GZ Enschede

Beek Schoonmaakbedrijf, Firma W van
Warenveldehoek 29
7546GX Enschede

Vochteloo Schoonmaakbedrijf
Schipholtstraat 134
7534DB Enschede

Be Clean
Rökkerkamp 9
7524AV Enschede

In het Veld
Marssteden 0
7547TD Enschede

Meijer / A C M
Oude Windslaan 54
7607TR Almelo

Wendek Schoonmaakbedrijf
Lisztstraat 14
7604HJ Almelo

Asito Emmeloord B.V.
Plesmanweg 24
7602PE AlmeloKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Schoonmaakbedrijf F. Scholten uit Enschede, Overijssel. Bel 0534330151. Neem contact op en Schoonmaakbedrijf F. Scholten uit Enschede helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap