Home / Letselschade / Letselschade Rotterdam / Sang-Ajang, Rechtskundig Adviseur

Sang-Ajang, Rechtskundig Adviseur Letselschade Rotterdam


Sang-Ajang, Rechtskundig Adviseur

Grote Visserijstraat 83
3026CD Rotterdam

Gemeente: Rotterdam, Zuid Holland

Telefoon:0104... Telefoonnummer tonen152477 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Letselschade

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Wij helpen u graag verder met vragen over: letselschadespecialist. Letselschadespecialist bedrijf sang-ajang, rechtskundig adviseur uit Rotterdam staat voor u klaar.Wat is letselschade? Vraag het  Sang-Ajang, Rechtskundig Adviseur.

Laten we beginnen met uitleggen wat letselschade precies inhoudt. Met Letselschade wordt verstaan de schade die het slachtoffer heeft opgelopen. Het gaat hierbij zowel om lichamelijke als geestelijke schade. Onder schade valt zowel het lichamelijke of geestelijke letsel als de beperkingen waar iemand tegenaan loopt als gevolg van het letsel. Enkele voorbeelden van letselschade zijn een whiplash na een aanrijding of letsel dat je hebt opgelopen na een medische fout. 

Welke kosten vallen onder letselschade?

Heb je lichamelijk of geestelijk letsel opgelopen waar een ander de oorzaak van was, dan brengt dat nogal wat gevolgen met zich mee. Vanzelfsprekend heeft het invloed op je gezondheid. Je hebt pijn, voelt je niet lekker of wellicht kan je (voorlopig) bepaalde taken niet meer uitvoeren. 
Naast je gezondheidsproblemen brengt het letsel ook op financieel gebied onaangename gevolgen met zich mee. Je krijgt te maken met extra medische kosten van onder andere je huisarts, het ziekenhuis of voor medicijnen. Bovendien kan het zijn dat je de hulp van derden moet inschakelen voor bijvoorbeeld het doen van boodschappen of huishoudelijke hulp. Materiële schade in de vorm van kleding, fiets of auto valt ook onder letselschade. Ook op immaterieel gebied kan er schade zijn aangebracht door het ongeluk. Denk aan bijvoorbeeld verdriet, pijn, psychische klachten, littekens en gederfde levensvreugde. Wanneer het gaat om geestelijke schade wordt er van smartengeld gesproken.

Klein ongeluk, grote gevolgen

Het kan iedereen overkomen dat je betrokken raakt bij een ongeluk. Helemaal vervelend als jij daarbij letsel hebt opgelopen. Het ongeluk kan door jouzelf veroorzaakt zijn, maar het wordt een ingewikkelder verhaal als het ongeluk door toedoen van een ander is veroorzaakt. Het feit dat jij lichamelijk letsel hebt opgelopen, kan grote gevolgen hebben. Ben je bijvoorbeeld nog wel in staat om jouw werk uit te voeren? Ben je zelfstandig ondernemer, dan je ook financieel flink in de problemen komen. 

Schakel een deskundige in

Om een tegemoetkoming in de gevolgen van de schade te vragen aan de veroorzaker van het letsel, wordt vaak om een schadevergoeding gevraagd. Daar komen echter veel papierwerk en veel zorgen bij kijken. Laat daarom een specialist in letselschade met je mee kijken en jouw zorgen uit handen nemen. Sang-Ajang, Rechtskundig Adviseur uit Rotterdam bijvoorbeeld. Bereikbaar op: 0104152477 of email . Vaak wordt dat gedaan door een advocaat die is gespecialiseerd in letselschade. Deze advocaat voorziet jou van juridisch advies, zodat jij precies weet waar je recht op hebt.  

Wij van Sang-Ajang, Rechtskundig Adviseur uit Rotterdam helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0104152477 of email .


Wij helpen u graag verder met vragen over: letselschadespecialist. Letselschadespecialist bedrijf sang-ajang, rechtskundig adviseur uit Rotterdam staat voor u klaar.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Ik wordt altijd heel goed geholpen. Bedankt!
Geplaatst op: 09-09-2018 08:02

5 van 5 sterren
Heel kundig bedrijf. Altijd mogelijk om langs te komen. Zeer betrokken.
Geplaatst op: 02-06-2018 21:44

4 van 5 sterren
Goede service, meedenken. Beste letselschade
Geplaatst op: 14-02-2018 18:50

5 van 5 sterren
Onze ervaring is uitstekend.
Geplaatst op: 01-01-2018 03:52

3 van 5 sterren
Prima werk, goede service!
Geplaatst op: 28-11-2017 16:23

4.4 van 5 sterren gebaseerd op 5 reviews

Ook voor u gevonden

Gratis second opinion
Onze juristen geven u binnen 24 uur een grats second opinion m.b.t. de verhaalbaarheid van uw letselschade danwel een inschatting van de door u geleden en te lijden schae. Zend ons uw copie-dossier of...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?


Hieronder meer bedrijven uit de regio?KernwoordenContactgegevens van Letselschade bedrijf Sang-Ajang, Rechtskundig Adviseur uit Rotterdam, Zuid Holland. Bel 0104152477. Neem contact op en Sang-Ajang, Rechtskundig Adviseur uit Rotterdam helpt u met met uw vragen omtrent Letselschade

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap