Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Weert / Wfs-facility

Wfs-facility Schoonmaakbedrijf Weert


Wfs-facility

Hillenraad 27
6002VV Weert

Gemeente: Weert, Limburg

Telefoon:0495... Telefoonnummer tonen531311 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaakbranche, schoonmaak werk, schoonmaakservice en/of schoonmakers. In Weert helpt Wfs-facility u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Wfs-facility

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Weert zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Wfs-facility. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Weert of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Weert vind u Wfs-facility bel hun op 0495531311 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Wfs-facility uit Weert helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0495531311 of email


Hulp nodig met: schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaakbranche, schoonmaak werk, schoonmaakservice en/of schoonmakers. In Weert helpt Wfs-facility u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Ik wordt altijd heel goed geholpen door wfs-facility. Bedankt!
Geplaatst op: 10-02-2019 12:46

5 van 5 sterren
Gewoon betrouwbaar, eerlijk en goed! Beste in Weert
Geplaatst op: 09-09-2018 15:30

3 van 5 sterren
geweldig
Geplaatst op: 30-01-2018 23:17

4.3 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

DIENSTEN
DESKUNDIG EN DUURZAAM VLOERONDERHOUD. WE KUNNEN MET DE JUISTE ERVARING EN KENNIS VLOERONDERHOUD BIJ U UITVOEREN VOOR OA: LINOLEUM,MARMELEUM,PVC VLOEREN KALKSTEEN VLOE...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Wfs-facility
Hillenraad 27
6002VV Weert

Weerter Schoonmaak Centrale Gebr. Blankers B.V.
Achterstestraat 0
6004AX Weert

Slaapaanrader Matrascleaner
Sint Rumoldusstraat 8
6001VV Weert

Wulms / A J M
Goudriaanstraat 10
6006BR Weert

Facilities Wetering B.V.
Wetering 20
6002SM Weert

D&D Cleaning spec. Reiniging
Daelenbroek 14
6002VN Weert

Pluvier BV
Graafschap Hornelaan 116
6004HT Weert

Chem-Dry Tapiclean
Graafschap Hornelaan 134
6004HT Weert

KooBo Dienstverlening BV
Graafschap Hornelaan 116
6004HT Weert

Schoonmaakbedrijf daniels
Serviliusstraat 264
6006KJ Weert

Fego Total-Cleaning
Graafschap Hornelaan 0
6004HT Weert

Woningopruiming Senden
Cambriumstraat 25
6412DK Heerlen

Beaugro Cleaning
Ganzeweide 156
6413GJ Heerlen

Artz Multicare
Middenstraat 7
6413BK Heerlen

Propre Carcleaning
Ganzeweide 175
6413GE Heerlen

De Koempel Gevelverzorging
Italielaan 134
6414TT Heerlen

Puts Veegmachineverhuur Peter
Holstraat 145
6231AC Meerssen

JoMar Schoon met Zorg
Pater Damiaanstraat 0
6369SV SimpelveldKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Wfs-facility uit Weert, Limburg. Bel 0495531311. Neem contact op en Wfs-facility uit Weert helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap