Home / Website / Website Uithoorn / Beheer4business

Beheer4business Website Uithoorn


Beheer4business

Rode Klaver 117
1422SL Uithoorn

Gemeente: Uithoorn, Noord Holland

Telefoon:0630... Telefoonnummer tonen178768 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee
Branche: WebsiteBedrijfsomschrijving


Vanwege een samenwerkingsverband met Ladies2Business genieten de Leden van Ladies2Business bij ons een Speciale korting zie onze prijzenlijst.Beheer4Business heeft een ruime ervaring met online ondernemen , we zijn al ruim 20 jaar bezig met hardware,software, internet , websites bouwen, webshops, design. Voor ons staat de klant voorop, Als u tevreden bent dan zijn wij het ook.

 

Beheer4Business is mede initiatiefnemer van de nieuwe Leer community voor ondernemers.

www.community4business.nl

 

Wie zijn we

Community4Business is een jong dynamisch bedrijf die haar uiterste best doet  ondernemers  (“op het gebied van online én offline zaken doen”) hun kennis te laten delen. Middels onze vernieuwde community  geven wij u de gelegenheid om u  met andere specialisten en ondernemers  in contact te laten komen.


Wat bieden we :

In de community heeft u een eigen profielpagina. U kunt aangeven wat uw eigen functie is en wat uw competenties zijn. Anderen kunnen dan zien wat uw specialisme is – en of zij wellicht bij u terecht kunnen voor raad en daad.

De profielen kunnen gelinkt worden in een netwerk. U geeft aan wie bekenden van u zijn en/of met wie u eerdere ervaringen heeft. Zo wordt nog duidelijker wat u voor elkaar zou kunnen betekenen.

Het unieke van Community4Business is dat wij samenwerken met Adobe Connect wat u de mogelijkheid geeft om heel eenvoudig uw expertise te vatten in een online presentatie of  een online interactieve workshop waarbij u andere ge-interesseerde ondernemers uw expertise kan laten zien en horen en ze mee laten discussiëren en u kunt ze direct vragen laten stellen.

Deze presentaties kunt u zelf makkelijk in elkaar zetten met Adobe Presenter of u laat dit doen door een van onze medewerkers tegen een redelijke vergoeding. De gemaakte online presentatie kan door heel veel andere ondernemers op hun eigen vertrouwde locatie gevolgd worden op een door u gekozen tijdstip , Hierdoor gaat er geen tijd verloren met vervoersproblematiek maar direct en snel contact. u kunt op die manier dus wel heel simpel netwerken en geeft u uw online sales een enorme boost.

Levert u producten waarbij de klant toch eerst het product wil voelen of wil passen dan kunt u eenvoudig een introductie video maken en de klanten naar u locatie toe bewegen.

Tenslotte kunt u personen die een interessant profiel of netwerk hebben direct een bericht sturen. Het leggen van interessante contacten wordt zo een stuk eenvoudiger


Waarom Community4Business

Community4business vernieuwt continue  hun producten die ze aanbiedt  in de community om simpel  en snel  te netwerken met de modernste  technieken tegen geringe kosten. Community4business is een van de eerste communities die werkt met een team van testers om continue de kwaliteit van de community hoog te houden.

Community4business screent de nieuwe leden op hun visie omtrent het participeren in een community, wij hebben het motto dat de leden in een community er voor elkaar zijn en het brengen en geven van informatie en energie net zo belangrijk is als het verdienen aan elkaar kortom de gunfactor moet hoog in het vaandel staan bij de leden.


Abonnementen

Community4business beschikt over 3 levels van abonnementen nml.


Expertpartners,

Usability Lab Testers

Leden.


 

Expertpartner = De ondernemer die het een uitdaging vindt om andere ondernemers mee te nemen op een ontwikkeltraject middels online traning cq offline training met als doel dat de deelnemers daarna met het geleerde beter kunnen performen als ondernemer.

 

Usability Labtester = De enthousiaste kritische ondernemer die binnen de community zijn/haar voelsprieten uit heeft staan om naar de aanwezige leden te luisteren en de look & feel van de community aan de kaak te stellen om zodoende een nog beter werkend en gebruikersvriendelijke community te krijgen. Hiervoor worden aan de testers 4x per jaar een evaluatie gevraagd die ze in moeten vullen.

 

Leden = Die spreekt voor zichzelf , de aanwezige leden die met elkaar kunnen connecten en samen ideeen en ervaringen uitwisselen , vrienden worden om zo een leuke en prachtige bewegende community te maken waar iedereen zich happy voelt en veel van elkaar kan leren om nog beter te ondernemen.

 

Mocht u interesse hebben om Expertpartner te worden of vind u het leuk mee te testen  om zo de communitysoftware naar een hoger platform te tillen dan kunt u gerust een email sturen naar [email protected]

Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Tips en trucs om je e-commerce-omgeving goed te laten draaie Tips en trucs om je e-commerce-omgeving goed te laten draaien
Als online ondernemer wil je eigenlijk maar één ding: je omzet waar mogelijk vergroten. De weg naar een succesvolle onderneming is echter niet altijd even gemakkelijk. Zeker op het gebie...
Groei jouw bedrijf door middel van een gepersonaliseerde app Groei jouw bedrijf door middel van een gepersonaliseerde app te laten bouwen
Een gepersonaliseerde app te laten bouwen door een professional kan een van de beste investering voor jouw bedrijf zijn. Aangepaste mobiele apps zijn de markt aan het overnemen. Volgens de rapporten w...

Ook voor u gevonden

Samenwerkingsverband Ladies2business
Laat u vrijblijvend informeren op : Vanwege een samenwerkingsverband met Ladies2Business genieten de Leden van Ladies2Business bij ons een Speciale korting zie onze prijzenlijst. ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Jongkind Inter- en Intranet Services
Gouwzee 9
1423DS Uithoorn

Denzeb Inter
Antoon Coolenlaan 25
1422GM Uithoorn

Grimm Webcommunications
Valeriuslaan 55
1422HS Uithoorn

Amstel webdesign graphics
Wikke 13
1422MZ Uithoorn

Rijk, ontwerp en productie
Amstelplein 237
1421SE Uithoorn

Beheer4business
Rode Klaver 117
1422SL Uithoorn

Marathon Nijman Beheer BV
Rode Klaver 6
1422SM Uithoorn

Zschuschen Web Solutions
P.C. Hooftlaan 44
1422JK Uithoorn

Sinnerg Ltd.
Kuifmees 11
1423NK Uithoorn

Design your Wedding
Amstelplein 90
1423CN Uithoorn

Iets voor Kids
Rietgans 48
1423RB Uithoorn

Simpelservice
Marktplein 1/B
1421AC Uithoorn

Novapproach VOF
Grevelingen 36 -52
1423DN Uithoorn

Beheer4business
Rode Klaver 117
1422SL Uithoorn

Joomla Website Designer
Schrijverskwartier 51
1967JH Heemskerk

Foti.nl
Spoorstraat 5
1815BG Alkmaar

Ja! Maljaars Webdesign
Guldenpad 2
1827JJ Alkmaar

A. Huurman
Dahliastraat 30
1815XK AlkmaarKernwoorden

Ladies2Business

Contactgegevens van Website bedrijf Beheer4business uit Uithoorn, Noord Holland. Bel 0630178768 of email [email protected] Neem contact op en Beheer4business uit Uithoorn helpt u met met uw vragen omtrent Website

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap