Home / Alternatieve geneeskunde / Alternatieve geneeskunde Zevenbergen / Praktijk Caban

Praktijk Caban Alternatieve geneeskunde Zevenbergen


Praktijk Caban

Kerkstraat 34
4761CB Zevenbergen

Gemeente: Moerdijk, Noord Brabant

Telefoon:0652... Telefoonnummer tonen560848 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Alternatieve geneeskunde



Bedrijfsomschrijving

Gespecialiseerd in magnetiseren en gedragsproblemen bij kinderen door middel en op de basis van de wetenschappelijk bewezen methode ABA (Apllied Behavior Analysis), in Nederland de toegepaste gedragsanalyse genoemd.

Gedragsproblematieken bij kinderen komen veelal voort uit ASS, AD(H)D, PDD-Nos en aanverwante stoornissen. Zij ondervinden moeilijkheden op verschillende ontwikkelingsgebieden en ontwikkelen daar soms gedragsproblemen bij. ABA biedt een leergerichte methode gebaseerd op toegepaste gedragsanalyse waarbij het aanleren van vaardigheden om de zelfstandigheid te bevorderen de kern vormt. De behaalde resultaten hebben een blijvend karakter. De methode is wetenschappelijk onderbouwd en bewezen.

Met de ABA methodiek worden vaardigheden opgedeeld in kleine stapjes. Door de hulp/begeleiding die het kind krijgt doorloopt het kind de stappen foutloos en dus met maximaal succes.

In deze “nieuwe” tijd van bewustwording zien we ook veel Indigo-, sterren-, kristal- en nieuwetijdskinderen. Deze kinderen lopen vaak vast op sociaal emotioneel gebied doordat zij “anders” zijn dan de meeste mensen gewend zijn en niet begrepen worden.
Voor deze kinderen is er begeleiding gerealiseerd die aansluit bij hun kennis en vaardigheden, maar waarbij zij ook gebruik kunnen maken van de energetische energieën waar zij mee bekend zijn.
Door de begeleiding voor hen in deze vorm te combineren zullen zij in lichaam en geest in balans komen, worden blokkades opgeheven en leren zij omgaan met hun kennis en vaardigheden. Hierdoor zullen zij zich beter staande kunnen houden zonder dat zij zich te veel moeten aanpassen.

Energetische behandelingen worden in de praktijk gegeven aan een ieder die uit balans is, trauma’s heeft en/of fysieke klachten heeft.
Een energetische behandeling bestaat veelal uit twee aspecten TFH (Touch for Health) en magnetiseren. Hierdoor worden trauma’s/gebeurtenissen verwerkt, kunnen fysieke klachten worden verminderd, worden blokkades opgeheven en kom je terug in balans.


Coach/adviseur ABA (toegepaste gedragsanalyse), Aura chakrahealing, magnetiseur.




Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Na jaren van fysieke klachten ben ik bij de praktijk terecht gekomen, de coaching, de begeleiding en de (voedings) adviezen en het in balans brengen van geest en lichaam heeft ervoor gezorgd dat ik weer volop kan genieten.
Geplaatst op: 22-07-2013 15:21

3 van 5 sterren gebaseerd op 1 reviews

Gerelateerde blogs

Lichaam in balans Lichaam in balans
Bijna alle ziektes ontstaan omdat jouw lichaam niet in balans is. Bij het langdurig uit balans zijn van het lichaam kan het zelfs leiden tot chronische ziektes. Hoe vaak hebben mensen niet van die va...
ET-Healing ET-Healing
Veel mensen zijn bekend met energie healing methodes zoals Reiki, Qigong of een van de andere bekende vormen. Meer recentelijk kwam Reconnective Healing naar de planeet met de hulp van een verlic...

Ook voor u gevonden

Potje met vet
Vanaf 12 t/m 15 juni 2017, volgende week dus, is het Avondvierdaagse in Bergen op Zoom. De stad waar ik woon. Duizenden mensen lopen dan weer mee. Voor de één gaat dit gemakkelijk, voor ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Natuurgeneeskundig Therapeute M.J. Roza
Hazeldonkse Zandweg 95
4762PA Zevenbergen

Praktijk Satori
Langenoordstraat 99
4761DK Zevenbergen

Praktijk Caban
Kerkstraat 34
4761CB Zevenbergen

Caban 'de rode aarde'
Kerkstraat 34
4761CB Zevenbergen

Trust in Balance
Lange Schoor 8
4873HB Etten Leur

Praktijk van den Meerakker Als je vitaal, succesvol en gelukkig wilt zijn!
Grotestraat 94A
5151JG Drunen

Divine being
Hoekakker 12
4824RS Breda

Praktijk Kinesiologie - Touch for Health - Natuurgeneeskunde
Mijlstraat 133
5281RL Boxtel

COLUMN HEALTH CENTRE bij Eindhoven
Onze Lieve Vrouwedijk 11
5581BN Waalre

HYPNOHELP
Kloosterlaan 138
4811EE Breda

Esther Smallegoor Coaching
Willem Jacobstraat 23
5361BA Grave

Colon Hydrotherapie Eindhoven
Zeelsterstraat 67
5652EB Eindhoven

Spiritueel Centrum Unakiet
Burgemeester Prinsensingel 117
4701HL Roosendaal

Natuurgeneeskundige Praktijk Natasja Antoinetta Digna
De Geelgors 9
5271LC Sint Michielsgestel

Laat je leven stromen
Reutsedijk 7Gebou
5264PC Vught

Josje Rond
Doctor Schaepmanlaan 38A
4702GZ Roosendaal

Esther Bindels praktijk voor medische shiatsu
Achtersteweg 3
5392CE Nuland

VoKo
Marconistraat 46
5223CH Den Bosch



Praktijk Caban

Kernwoorden

ABA (toegepaste Gedragsanalyse) Aura Chakrahealing, Bach Bloesem Remedies, Coach/adviseur, Magnestiseur, Stimulerende Beweging Voor Organen

Contactgegevens van Alternatieve geneeskunde bedrijf Praktijk Caban uit Zevenbergen, Noord Brabant. Bel 0652560848 of email [email protected]. Neem contact op en Praktijk Caban uit Zevenbergen helpt u met met uw vragen omtrent Alternatieve geneeskunde

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap