Home / Loodgieter / Loodgieter Alkmaar / Loodgietersbedrijf DHC

Loodgietersbedrijf DHC Loodgieter Alkmaar


Loodgietersbedrijf DHC

Hazenkoog 9 A
1822BS Alkmaar

Gemeente: Alkmaar, Noord Holland

Telefoon:0800... Telefoonnummer tonen7070 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee




Branche: Loodgieter



Bedrijfsomschrijving

Loodgietersbedrijf DHC voor uw Ketel Storing Verstopping en Daklekkage


Loodgieter Loodgietersbedrijf DHC

Heeft u last van een CV ketel storing, te maken met lekkage, bent u toe aan een nieuw sanitair of wilt u gebruik maken van zonnepanelen? Loodgietersbedrijf DHC is een zeer complete loodgieter, met een uitstekende naam in zowel Noord- als Zuid-Holland. We hebben een uitgebreide ervaring en beschikken over specialistische kennis, waar we u graag mee van dienst zijn. Het is onze pure liefde voor het vak van loodgieter, dakdekker en CV monteur, die ervoor zorgt dat we u goed kunnen adviseren, of u volledig kunnen ontzorgen.

Wie is Loodgietersbedrijf DHC?

Loodgietersbedrijf DHC is meer dan alleen een loodgieter. We zijn u graag van dienst bij een verstopping of andere problemen met uw riolering, maar werken daarnaast aan lekkage van uw dak, de dakbedekking als geheel, of uw badkamer, keuken en toilet. We zijn werkzaam vanuit Alkmaar, van Den Helder tot in Hoofddorp en van Purmerend tot in Zaandam, maar ook in de rest van Nederland. Wist u dat we als CV monteur 24/7 voor u klaar staan? We zorgen er op die manier voor dat we u op ieder gewenst moment snel van dienst kunnen zijn bij een CV storing of ander probleem.

Complete loodgieter

Als complete loodgieter kunnen we u van dienst zijn met een verstopping van de riolering, maar kunnen we daarnaast een camera onderzoek voor u uitvoeren om problemen op termijn te voorkomen. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met het aansluiten van het sanitair. We richten ons op het aanleggen van de waterleidingen en de afvoer, maar vooral de aansluiting op de riolering. Daarnaast zijn we thuis in het plaatsen van kranen of het ophangen van een hangende toiletpot. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan verder, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Vakkundige dakdekker

Als professionele dakdekker kunnen we u van dienst zijn op verschillende soorten daken. Heeft u een plat dak (bitumen of kunststof) liggen, of gaat het juist om een schuin pannendak? Wij hebben een uitgebreide ervaring en kunnen zelfs overweg met daken van metaal en golfplaten. We werken uw dak uiteraard netjes af met zink en lood en zorgen er op die manier voor dat u geen last krijgt van vervelende lekkages. Is dit reeds het geval? Dan kunnen we u altijd snel van dienst zijn, zodat we de lekkage vakkundig voor u kunnen verhelpen.

24/7 CV monteur

Staat uw CV ketel in storing, of maakt uw verwarming de laatste tijd een vreemd geluid? Wij staan 24 uur per dag voor u klaar, 7 dagen per week! Neem direct contact met ons op wanneer u te maken heeft met een storing waar u niet uit komt, of wanneer de verwarming niet zo werkt als u dat gewend bent. We voeren een zorgvuldige inspectie voor u uit en kunnen u veelal direct van dienst zijn met het verhelpen van het probleem.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees over onze verschillende vakterreinen of neem direct vrijblijvend contact met ons op!





Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Producten

Ketel-service

Gerelateerde blogs

Wat wij doen als Ontstoppingsbedrijf Wat wij doen als Ontstoppingsbedrijf
Ontstoppingsbedrijf Hebt u last van een verstopping of een lekkage in uw pijpleidingen? Of kan uw rioolstelsel wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wi...
Hoe lekkages te bestrijden? Hoe lekkages te bestrijden?
Lekkages vormen voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen! Dit is niet voor niets, want lekkages zijn vaak lastig op te sporen en kunnen een blijvende waterschade met zich meebrengen. ...

Ook voor u gevonden

Loodgietersbedrijf RDL
Nieuw in alkmaar Loodgietersbedrijf RDL De vakman in uw regio!...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Loodgietersbedrijf G. van Til
Ritsevoort 7
1811DM Alkmaar

Loodgietersbedrijf DHC
Hazenkoog 9A
1822BS Alkmaar

Loodgietersbedrijf Bob Houtkooper VOF
Hooftplein 2 -4
1814ZL Alkmaar

Loodgietersbedrijf RDL
Winkelwaard 241
1824HP Alkmaar

B. Veel
Snaarmanslaan 98
1815SK Alkmaar

Installatiebedrijf Kusch BV
Hazenkoog 12
1822BS Alkmaar

Fa. Cor Coppens en Zoon
Havinghastraat 21
1817DA Alkmaar

Installatiebedrijf A.J. Coppens en Zoon BV
Verdronkenoord 98 -100
1811BH Alkmaar

Technisch Buro Erkamp VOF
Lindenlaan 17
1815HC Alkmaar

W. van der Lugt VOF
Tienenwal 51
1821AE Alkmaar

Sanitair en Tegelcentrum Alkmaar CV
Scheldestraat 8
1823WB Alkmaar

Servicebedrijf Muurlink
Stationsweg 106
1815CE Alkmaar

Peereboom Installatietechniek BV
Madame Curiestraat 14
1821BM Alkmaar

Roobeek-coppens / M J J
Verdronkenoord 96
1811BH Alkmaar

Loodgietersbedrijf DHC
Hazenkoog 9A
1822BS Alkmaar

Installatiebedrijf Woolthuis
Louis Couperusstraat 187
1822LH Alkmaar

Loodgietersbedrijf Kemp
Kwerenpad 17
1811DB Alkmaar

Veel De Loodgieters
Schermerweg 27
1821BE Alkmaar



Kernwoorden

Daklekkage, Verstopping, Zinkwerkzaamheden, Dakwerk, Installatietechniek, Cv Onderhoud, Ketel Storing, Verwarming, Loodgieter 24 Uur, Dakdekker, Riolering, Cv Verwarming, Cv Service, Radiator Vervangen, Verbouwing Badkamer, Riool Herstel, Dakgoten, Loodwerkzaamheden, Loodgieter, Cv Storing

Contactgegevens van Loodgieter bedrijf Loodgietersbedrijf DHC uit Alkmaar, Noord Holland. Bel 08007070 of email [email protected]. Neem contact op en Loodgietersbedrijf DHC uit Alkmaar helpt u met met uw vragen omtrent Loodgieter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap