Home / Markets / Markets Leiderdorp / PMT Oost

PMT Oost Markets Leiderdorp


PMT Oost

Pinksterbloem 10
2352AS Leiderdorp

Gemeente: Leiderdorp, Zuid Holland

Telefoon:0715... Telefoonnummer tonen414938 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja NeeTwitter: @pieteroost

Branche: MarketsBedrijfsomschrijving

Personal Marketing Training


Personal Marketing Training Oost stelt zich ten doel u te ondersteunen uw leven weer een gezonde financiele basis te geven door gebruik te maken van Netwerk Marketing.

 

Synergy Worldwide is als Netwerk Marketing bedrijf is opgericht in 1999 vanuit Salt Lake City in Utah, USA en actief in 28 landen. Sinds April 2013 is men gestart in Nederland.

 

Nature's Sunchine is het moederbedrijf en o.a. uitvinder van de capsules binnen de kruidenindustrie in 1972. Waarom vertel ik dit: om aan te geven dat een serieuze bedrijf is.

 

Synergy Worldwide is op zoek naar ervaren Netwerk Marketiers of diegenen die de ambitie hebben dit willen worden, waarbij alle ondersteuning zal worden geboden niet alleen vanuit PMT-Oost maar uiteraard ook door het Sponserteam van Senergy Worldwide. Synergy Worldwide brengt  met succes voedingssupplementen op de markt in 28 landen en is NU April 2013 gestart in Nederland.

 

Een van de belangrijkste oorzaken van onze gezondheidsproblemen is een slechte doorbloeding (bloedcirculatie). Eigenlijk vanzelfsprekend doordat onze aderen dichtslibben naarmate we ouder worden en daardoor diverse lichamelijke klachten veroorzaken, die voorkomen kunnen worden en op een natuurlijke wijze gereingd (ontslakt) kunnen worden. Dit is vooral het gevolg van onze levensstijl en ons voedingspatroon.

 

Gelukkig is daar wat aan te doen.

Jaren geleden ontdekten onderzoekers dat onze aderen zichzelf kunnen reinigen, op de voorwaarde dat wij genoeg L-arginine aanmaken. PROARGI-9 is de voeding die onze aderen nodig hebben om schoon en elastisch te blijven. De aderen gebruiken deze voeding om stikstofmonoxide (NO) te produceren, die op zijn beurt de aderen schoon en flexibel houden. Het is wetenschappelijk aangetoond dat NO vele belangrijke taken vervuld in ons lichaam. Wetenschappers noemen dit het Wonder molecuul. De ontdekking van een van de functies van NO werd beloond met de Nobelprijs in Medicijnen in 1998.

 

Mistify is het tweede product en Phytolife is het derde product.

 

Gelukkig heeft Synergy Wordwide ervoor gekozen om deze producten in de markt te zetten met behulp van Netwerkmarketing. Wij hebben daardoor de gelegenheid tegen een lagere prijs te kopen dan bij traditionele verkoopsystemen en wij kunnen onszelf een inkomen te verschaffen door onze eigen business op te bouwen.

 

Voor een proffesionele introductie zijn wij op zoek naar ervaren Netwerk Marketiers die als Onafhankelijk Distribiteurs met Senergy Worldwide en PMT Oost willen samenwerken.

Ook voor u gevonden

Weerbaarheidstraining
Bikkeltjes met lef! Veel kinderen en jongeren worstelen met onzekerheden en het zelfvertrouwen. Vanaf jonge leeftijd worden er veel eisen aan hen gesteld op het gebied van de sociale omgang met andere...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?


Hieronder meer bedrijven uit de regio?KernwoordenContactgegevens van Markets bedrijf PMT Oost uit Leiderdorp, Zuid Holland. Bel 0715414938 of email novakarma@live.nl. Neem contact op en PMT Oost uit Leiderdorp helpt u met met uw vragen omtrent Markets

Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.


Gerelateerde blogs


Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap