Home / Markets / Markets Leiderdorp / PMT Oost

PMT Oost Markets Leiderdorp


PMT Oost

Pinksterbloem 10
2352AS Leiderdorp

Gemeente: Leiderdorp, Zuid Holland

Telefoon:0715... Telefoonnummer tonen414938 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Twitter: @pieteroost

Branche: Markets



Bedrijfsomschrijving

Personal Marketing Training


Personal Marketing Training Oost stelt zich ten doel u te ondersteunen uw leven weer een gezonde financiele basis te geven door gebruik te maken van Netwerk Marketing.

 

Synergy Worldwide is als Netwerk Marketing bedrijf is opgericht in 1999 vanuit Salt Lake City in Utah, USA en actief in 28 landen. Sinds April 2013 is men gestart in Nederland.

 

Nature's Sunchine is het moederbedrijf en o.a. uitvinder van de capsules binnen de kruidenindustrie in 1972. Waarom vertel ik dit: om aan te geven dat een serieuze bedrijf is.

 

Synergy Worldwide is op zoek naar ervaren Netwerk Marketiers of diegenen die de ambitie hebben dit willen worden, waarbij alle ondersteuning zal worden geboden niet alleen vanuit PMT-Oost maar uiteraard ook door het Sponserteam van Senergy Worldwide. Synergy Worldwide brengt  met succes voedingssupplementen op de markt in 28 landen en is NU April 2013 gestart in Nederland.

 

Een van de belangrijkste oorzaken van onze gezondheidsproblemen is een slechte doorbloeding (bloedcirculatie). Eigenlijk vanzelfsprekend doordat onze aderen dichtslibben naarmate we ouder worden en daardoor diverse lichamelijke klachten veroorzaken, die voorkomen kunnen worden en op een natuurlijke wijze gereingd (ontslakt) kunnen worden. Dit is vooral het gevolg van onze levensstijl en ons voedingspatroon.

 

Gelukkig is daar wat aan te doen.

Jaren geleden ontdekten onderzoekers dat onze aderen zichzelf kunnen reinigen, op de voorwaarde dat wij genoeg L-arginine aanmaken. PROARGI-9 is de voeding die onze aderen nodig hebben om schoon en elastisch te blijven. De aderen gebruiken deze voeding om stikstofmonoxide (NO) te produceren, die op zijn beurt de aderen schoon en flexibel houden. Het is wetenschappelijk aangetoond dat NO vele belangrijke taken vervuld in ons lichaam. Wetenschappers noemen dit het Wonder molecuul. De ontdekking van een van de functies van NO werd beloond met de Nobelprijs in Medicijnen in 1998.

 

Mistify is het tweede product en Phytolife is het derde product.

 

Gelukkig heeft Synergy Wordwide ervoor gekozen om deze producten in de markt te zetten met behulp van Netwerkmarketing. Wij hebben daardoor de gelegenheid tegen een lagere prijs te kopen dan bij traditionele verkoopsystemen en wij kunnen onszelf een inkomen te verschaffen door onze eigen business op te bouwen.

 

Voor een proffesionele introductie zijn wij op zoek naar ervaren Netwerk Marketiers die als Onafhankelijk Distribiteurs met Senergy Worldwide en PMT Oost willen samenwerken.





Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Ook voor u gevonden

Klein Mens is tevreden
Twee jaar lang heb ik geschreven en getekend. En nu ligt\'ie in de winkel: mijn eerste boek! Klein Mens is tevreden gaat over een vol hoofd hebben. Klein Mens vindt een manier waarop hij zijn vo...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

PMT Oost
Pinksterbloem 10
2352AS Leiderdorp

Huijzer Effects BV
Hellendaalstraat 22
3055EV Rotterdam

Spot Options Trading II BV
Van der Burchlaan 33
2597PC Den Haag

Polderpeil Options BV
Polderpeil 67
2408RD Alphen Aan Den Rijn

Bellisimo
Bouvigne 82
2907WB Capelle Aan Den Ijssel

Seo Experts Score NL
Proveniersplein 1
3033EA Rotterdam

Mont Blanc BV
Kornelis van Tollaan 15
3065DA Rotterdam

Global Derivatives Trading Amsterdam B.V.
Plaats 31
2513AD Den Haag

Biebel Trading B.V.
Sportlaan 323
2566KN Den Haag

Acanthus B.V.
Helmstraat 17
2584AR Den Haag

Kinsey Trading B.V.
Waldorpstraat 0
2521CA Den Haag

Libra Options B.V.
Laan van Roos en Doorn 0
2514BC Den Haag

Regolo Options B.V.
Doornstraat 24
2584AM Den Haag

The Hague Options I B.V.
Waalsdorperweg 53
2597HP Den Haag

Focus Energy Solutions B.V.
Dr. Lelykade 22
2583CM Den Haag

Optimo Option Trading B.V.
Kluisweer 16
3155BJ Maasland

Louis Dreyfus Investment Holdings B.V.
Westblaak 102
3012KM Rotterdam

Corebu Options B.V.
Park Vronesteyn 0
2271HS Voorburg



Kernwoorden



Contactgegevens van Markets bedrijf PMT Oost uit Leiderdorp, Zuid Holland. Bel 0715414938 of email [email protected]. Neem contact op en PMT Oost uit Leiderdorp helpt u met met uw vragen omtrent Markets

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap