Home / Mode accessoires / Mode accessoires Hengelo / Fashion Italia

Fashion Italia Mode accessoires Hengelo


Fashion Italia

Lansinkesweg 4
7553AE Hengelo

Gemeente: Hengelo, Overijssel

Telefoon:0742... Telefoonnummer tonen600001 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Mode accessoires



Bedrijfsomschrijving


Online herenmode en dameskleding bij Fashion Italia

Fashion Italia is uw leverancier in Italiaanse herenmode en dameskleding, met een groot assortiment Italiaanse overhemden.

Fashion Italia biedt haar klanten een groot scala hippe, Italiaanse overhemden, herenmode,dameskleding en modeartikelen, voor betaalbare prijzen. De Italiaanse overhemden,online herenmode en dameskleding die wij u aanbieden is ook te vinden in betere speciaalzaken alleen een stuk duurder. Wij kopen onze Italiaanse overhemden en herenmode rechtstreeks bij de fabrikanten en daar profiteert u als klant van.

Wekelijks bieden wij u de nieuwste Italiaanse overhemden en meest trendy Italiaanse online herenmode en dameskleding aan. U zult daarom bij ons altijd vinden wat u zoekt of het nu een Italiaans overhemd is of een mooi paar herenschoenen.

Fashion Italia heeft een grote liefde voor Italiaanse herenmode en merkkleding die wij graag met u willen delen. Wij laten u geheel gratis mee genieten van onze smaak voor Italiaanse herenmode en dameskleding en hopen dat u net als wij ook enthousiast wordt van onze trendy Italiaanse merkkleding,herenmode en accessoires.

Ons assortiment bestaat uit modieuze Itailaanse overhemden en herenmode en dameskleding, onze Italiaanse merkkleding is variërend van Italiaanse overhemden tot trendy herenschoenen, sjaalkraag t-shirts en accessoires. Bij Fasihon Italia beschikt u vanuit uw luie stoel 24/7 over Italiaanse herenmode en merkkleding met een groot assortiment Italiaanse overhemden.

Italiaanse herenmode en merkkleding onderscheiden zich door de chique uitstraling en perfecte afweking. Bijvoorbeeld onze Italiaanse heren overhemden en blouses zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, hebben de karakteristieke Italiaanse hoge boorden en deze herenmode kan zowel casuele als zakelijk prima gedragen worden. De Italiaanse overhemden in het assortiment ''online herenmode'' kunnen ook prima gedragen worden onder de door ons aangeboden colberts die ook weer gekenmerkt worden door de Italiaanse stijl.

Natuurlijk hebben wij voor de mensen die niet van Italiaanse overhemden houden schitterende Italiaanse t-shirts of polo shirts waarin de Italiaanse herenmode terug te vinden is, neem bijvoorbeeld de nieuwe sjaalkraag T-shirts die momenteel erg populaire zijn door hun unieke trendy uitstraling. Ook de pasvorm van deze sjaalkraag T-shirts is erg comfortabel en vindt u onder ''online herenmode''

Fashion Italia heeft haar online winkel zo ingericht dat het voor u makkelijk en duidelijk is om te bestellen. U wordt in een aantal simpele stappen door de winkel geleid waar u de geselecteerde Italiaanse herenmode en dameskleding in een beveiligde betaalomgeving kunt voltooien.

Wanneer de gewenste Italiaanse herenmode of dameskleding hebt geselecteerd kunt u uit verschillende beveiligde betaalmogelijkheden kiezen om uw bestelling te betalen. Zo bieden wij u de mogelijkheid om te betalen via vooruitbetaling, creditcard, IDEAL,Visa en Paypal. Nadat uw bestelling is voltooid wordt u als klant optimaal geïnformeerd over uw bestelstatus. U kunt door middel van een track en trace code op de hoogte gehouden over de bestelling, zo weet u altijd wanneer u uw besteling van Fashionitalia.nl kunt ontvangen en dragen.

Naast dat wij klanten informeren over de status van de besteling beschikken wij ook over een professionele en klantgerichte hotline die u altijd vriendelijk te woord staat.

Bij Fashion Italia vinden klanten betaalbare Italiaanse merkkleding, herenmode en dameskleding van oa: Arya Boy, Gasparo, Geographical Norway, Adrexx, Fashion Italia,MT Milano, Jack & Jones,Wam denim ,Le Coq Sportif, pantofola d'oro etc

Als u op de hoogte wilt worden gehouden van onze nieuwe collecties Italiaanse herenmode en dameskleding dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. U ontvangt dan gemiddeld 2 keer per maand een e-mail. In deze mail wordt u geattendeerd op de nieuwste Italiaanse herenmode en dameskleding maar ook over nieuwe facts voor Italiaanse overhemden of merkkleding. Wanneer u geen mail meer wilt ontvangen met informatie over Italiaanse merkkleding kunt u zich altijd afmelden.

Fashion Italia, is uw leverancier als het gaat om Italiaanse herenmode, dameskleding en Italiaanse merkkleding. Wij wensen u alvast veel plezier op onze www.fashionitalia.nl







Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Fashion4Wellness: exclusieve merk Balyy is een feit Fashion4Wellness: exclusieve merk Balyy is een feit
Fashion4Wellness heeft het prachtige exclusieve merk Balyy gelanceerd. Balyy staat je elegant en is tijdloos. Balyy heeft een mooie collectie van kimono’s, pareos, tunieken en strandlakens. Idea...

Ook voor u gevonden

Kasten op maat
Meijerinks Interieurs maakt meubels op maat voor particulieren en bedrijven.persoonlijke wensen vertalen wij in meubilair van topkwaliteit.De modernste apparatuur in combinatie met ambachtelijk handwe...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Fashion Italia
Lansinkesweg 4
7553AE Hengelo

Modetotaal
Louis Bouwmeesterstraat 52
7558TN Hengelo

Modetotaal
Louis Bouwmeesterstraat 52
7558TN Hengelo

Halink Agenturen/Groothandel BV
Enschedesestraat 46
7575AB Oldenzaal

Claus Modes
Deurningerstraat 320
7522CN Enschede

Styleminds
Mr P J Oudlaan 37
8014ZR Zwolle

Leurink Mode
Dorsetplein 3
7622CH Borne

Netzofashion
Zweedsestraat 8A15
7418BG Deventer

Kleding-webwinkel
Nijreesdwarsweg 1B
7609PC Almelo

FAME musthaves
Grote Overstraat 26
7411JC Deventer

Ipraves
Volume 90
1446WJ Purmerend

Cravat Club & Decospecials BV
Schillingweg 41
2153PL Nieuw Vennep

Cervo Promotion BV
Parallelweg 3
1405AE Bussum

Memo Mode-accessoires BV
Nijverheidslaan 9
1382LE Weesp

Daspartout .
Postbus 69258
1060CH Amsterdam

Zantal Accessoires
Frits Kruitstraat 22
1742SZ Schagen

Romano Shawls Amsterdam BV
Koningin Wilhelminaplein 13-2-01
1062HH Amsterdam

D.S. Collections BV
Van Diemenstraat 244
1013CR Amsterdam



Kernwoorden



Contactgegevens van Mode accessoires bedrijf Fashion Italia uit Hengelo, Overijssel. Bel 0742600001 of email [email protected]. Neem contact op en Fashion Italia uit Hengelo helpt u met met uw vragen omtrent Mode accessoires

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap