Home / Reclame / Reclame Amsterdam / PRISMA PRODUCTIE / TURKINDEX

PRISMA PRODUCTIE / TURKINDEX Reclame Amsterdam


PRISMA PRODUCTIE / TURKINDEX

Gatwickstraat 11
1043GL Amsterdam

Gemeente: Amsterdam, Noord Holland

Telefoon:0206... Telefoonnummer tonen756157 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja NeeBranche: ReclameBedrijfsomschrijving

Prisma Productie is een ervaren en creatief videoproductiebedrijf dat vele soorten producten levert en maakt op het gebied van vernieuwende visuele media. Prisma Productie is een ervaren tv productiebedrijf dat al meer dan 20 jaar voor klanten sterke videoproducties, animaties,
reclamespots, websitefilms, korte documentaires, informatiefilmpjes voor particulieren en overheid maakt.Het produceren van een film vraagt vaardigheid. Wij, als Prisma Pro / Turkindex zijn bedreven in het visuele wereld.

Prisma Productie / Turkindex werkt nauw samen met de vele Turkse zenders uit Turkije, welke via de satellietontvangers te ontvangen zijn bij veel mensen met een Turkse achtergrond.

Ook werkt Prisma Pro / Turkindex samen met diverse Turkse kranten en bladen in Nederland. Hierbij kan men ook denken aan het maken van reclame- en aankondigingspotjes. Mede hierdoor heeft Prisma Productie / Turkindex een effectief bereik op bijna 400.000 mensen met een Turkse achtergrond.

Door jarenlange ervaring en ons uitgebreide dienstenpakket, op het gebied van het bereiken van de doelgroep zorgen wij dat uw bedrijf/instantie maximaal scoort in de Turkse Media. Dit doen we door uw reclame om te zetten in een heldere en inzichtelijke boodschap, die we vervolgens via het meest doeltreffende kanaal naar de relevante doelgroep doen belanden.
Wij als Prisma Pro / Turkindex werken samen met de 6 grootste & bekendste Commerciële TV stations van Turkije, namelijk; Euro-D, Show-Turk, Euro-Star & Atv-Europa, samanyolu Avrupa en Kanal 7 Europa.

In 2011 is de website Turkindex.nl ontwikkelt. Videogids van Turkse Ondernemers. Turkindex.net is een innovatieve en nieuwe manier van en bedrijvengids. Het is eigenlijk meer een Gouden Gids, maar dan met een kort filmpje per bedrijf.

De website van Turkindex wordt ook gebruikt voor reclames of voor het aankondigen van informatie.

Momenteel heeft Turkindex per maand ongeveer 20.000 bezoekers en is eigenlijk wereldwijd uniek in zijn soort.
Ieder bedrijf of instelling heeft de mogelijkheid om per film te adviseren of een aankondiging te plaatsen op het Internet. Zodoende kan elk bedrijf of instantie ook op een effectieve manier zich kenbaar maken op het Internet.
U kunt bij Turkindex terecht voor diverse videoproducties. Van korte promotiefilms tot gehele bedrijfsfilms.

Mooie en sprekende videopresentaties als blikvanger op uw website of andere media om zo de aandacht van nieuwe relaties en/of klanten te trekken. ( turkindex.net is momenteel offline door hostingproblemen. )

Veel ondernemingen hebben geen idee hoe een promotiefilm werkt en wat er gefilmd moet worden’. Prisma Pro / Turkindex denkt graag met u mee en stelt u de juiste vragen om te achterhalen welke informatie belangrijk is om in de film te verwerken.
 Door hun creativiteit en ervaring in combinatie met professionele apparatuur zijn zij in staat om het juiste product af te leveren: een product wat aansluit bij uw gedachten en ideeën.

De opnames worden gemonteerd met rechtenvrije muziek. Elke productie is daardoor vrij te gebruiken tijdens alle gelegenheden en op de diverse media. Vaak wordt gedacht dat een promotiefilm een dure investering is, maar Turkindex bewijst het tegendeel.
Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Vergroot je zichtbaarheid in Eindhoven met een vlaggenmast Vergroot je zichtbaarheid in Eindhoven met een vlaggenmast
Goede zichtbaarheid is essentieel voor elk merk of bedrijf. Het is het verschil tussen opgaan in de achtergrond of uitblinken in de menigte. Is jouw bedrijf gevestigd in de omgeving van Eindhoven en z...
De blijvende kracht van flyeren (+ tips voor effectieve flye De blijvende kracht van flyeren (+ tips voor effectieve flyers)
Flyeren is al decennialang een vaak gebruikte manier van reclame. Maar is het nog steeds relevant in het digitale tijdperk waarin we nu leven? Jazeker! Flyeren blijft effectief en daarmee populair. Hi...

Ook voor u gevonden

Mobiel adverteren wérkt!
Met groot succes brengt Reclame Rijden Nederland voor u veelvuldig en zonder belemmering uw boodschap onder de aandacht van de consument. In de door u gewenste regio! Professioneel en betaalbaar! Vraa...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Van Loenen Reclameadviesbureau BV
Koninginneweg 151
1075CM Amsterdam

PRISMA PRODUCTIE / TURKINDEX
Gatwickstraat 11
1043GL Amsterdam

Schutreclame
Transformatorweg 102
1014AK Amsterdam

Architecture Des. + Market. International BV
Hillenraadt 51
1083AJ Amsterdam

Young & Rubicam Amsterdam BV
Karperstraat 10
1075KZ Amsterdam

Grafiteam De Rooy BV
Plantage Middenlaan 34
1018DG Amsterdam

Zip'Unit BV
Pilotenstraat 45
1059CH Amsterdam

Hans Dassen Reklame en Produkties
Ruysdaelstraat 108/IV
1071XH Amsterdam

Jurriaans Lindenbaum Grafimedia BV
Keienbergweg 109
1101GG Amsterdam

Coma Prima CV
Schinkelkade 15/B
1075VG Amsterdam

Goed & Snel Publiciteit
Nieuwe Ridderstraat 4 -6
1011CP Amsterdam

Joep Dovianus Concept & Art-Direction BV
Bovenover 132
1025JZ Amsterdam

Will van Sambeek & Cie BV
Herengracht 148
1015BW Amsterdam

Bates Not Just Film BV
Koningin Wilhelminaplein 2 -4
1062HK Amsterdam

I.G.S./Clickhere
Middenweg 160
1097TZ Amsterdam

Driessen Productstudio
Herengracht 453
1017BS Amsterdam

Nuyten & Associates BV
Keizersgracht 205
1016DS Amsterdam

Studio Sacko Dijkema
Nieuwe Hemweg 4/B
1013BG AmsterdamPRISMA PRODUCTIE / TURKINDEX

KernwoordenContactgegevens van Reclame bedrijf PRISMA PRODUCTIE / TURKINDEX uit Amsterdam, Noord Holland. Bel 0206756157 of email [email protected]. Neem contact op en PRISMA PRODUCTIE / TURKINDEX uit Amsterdam helpt u met met uw vragen omtrent Reclame

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap