Home / Gespecialiseerde winkels / Gespecialiseerde winkels Heerlen / Engelen Mineralen

Engelen Mineralen Gespecialiseerde winkels Heerlen


Engelen Mineralen

Kamerlingh Onnesstraat 11
6412TK Heerlen

Gemeente: Heerlen, Limburg

Telefoon:0455... Telefoonnummer tonen113627 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Fax:0455... Faxnummer tonen113627




Branche: Gespecialiseerde winkels



Bedrijfsomschrijving

Na 2 jaar interesse te hebben in de mineralen, kristallen en de Engelen willen wij deze liefdevolle energie delen met iedereen.

Het spirituele is een oplopend begrip geworden in Nederland en ver daarbuiten,

Liefdevolle energie zit ook in de stenen en ook de Engelen hebben allen hun eigen steen waar hun energie in zit, in de webshop kunt u bij elke Engel ook hun steen vinden met hun liefdevolle energie erin.

Stenen kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt. Je kunt een steen kopen om jou te ondersteunen in jouw processen, omdat je hem mooi vindt of om hem aan iemand cadeau te doen.

Wij proberen een breed aanbod in stenen te hebben en mijn missie is om deze voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken.
Om deze reden houden wij de prijzen laag maar doen niets af aan kwaliteit !!!

Kijk op je gemakje rond in de webwinkel voel (ja, dat kan echt via de computer!) en ervaar.
U kunt ook op afspraak bij ons thuis komen om het desbetreffende mineraal / kristal te voelen qua energie, al het mogelijke is mogelijk bij Engelen Mineralen.

Soms zijn er producten uitverkocht in onze webwinkel, wilt u toch dat soortgelijke Engelen mineraal dan kan u ons een mailtje sturen en wij zorgen ervoor dat u toch een gelijk stuk tot beschikking krijgt !!!

En mocht je een mineraal gekocht hebben en deze blijkt bij aankomst toch niet te zijn wat je ervan verwachtte, mag je hem altijd terugsturen!


Wij zijn Lesley en Rachelle

We zijn een gelukkig spiritueel gezinnetje met 3 dochters, wij zijn immers altijd geinteresseerd geweest in de Engelen en ook in de Mineralen en Kristallen daarom zijn wij geleid geworden door de Engelen om deze mooie mineralen en kristallen uit moeders aarde te delen met de mensen die zich enorm tot de mineralen en Engelen voelen aangetrokken... samen met gevoel, geluk en energie zijn wij begonnen met deze webshop online om onze passie te delen met de liefdevolle medemensen hier op moeder aarde...

Alle mineralen / kristallen die wij verkopen worden uitgebreid gereinigd (ontladen) en opgeladen. Het mineraal / kristal gaat daardoor langer mee en we merken dat mensen er daardoor ook meer bij ervaren (zij die er gevoelig voor zijn).

U moet ook niet vergeten dat het mineraal / kristal door vele mensenhanden gegaan is voordat hij bij u terecht is gekomen. Van ieder mens pikt het mineraal / kristal weer negatieve energie op en als hij nooit schoon gemaakt wordt, straalt het mineraal / kristal al deze negatieve energie naar u uit en kan zodoende dus ook nooit genezend werken. U kunt zelfs hoofdpijn krijgen of vermoeid raken (of andere nare kwaaltjes) bij het dragen van zo'n mineraal / kristal.

Spoel daarom uw mineraal / kristal ook regelmatig af onder de koude kraan als u deze vaak draagt. ( behalve Seleniet ) Zodat de negatieve energie los gelaten wordt. (gebruik nooit zeep of zout, zout wordt vaak aanbevolen maar als er zoutkorreltjes tussen barstjes van uw mineraal / kristal gaan zitten, kan de mineraal / kristal nog meer beschadigen)

Wij werken vanuit Liefde met de mineralen / kristallen samen en hopelijk is dat ook te voelen als u het mineraal / kristal uiteindelijk in uw handen houdt en bij u draagt. Bij ons kunt u de mineralen / kristallen niet alleen kopen voor de sier maar ook voor de spirituele werking, daarom wordt elke mineraal / kristal opgeladen en ingewijd met de liefdevolle Engelenenergie voordat ze verkocht worden.

Mocht u vragen hebben of heeft u tips nodig om uw mineralen / kristallen goed te verzorgen, dan mag u ons altijd mailen. We sturen ook standaard een brief mee bij elke bestelling hoe u uw mineraal, kristal of sieraad het beste kunt verzorgen.





Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Ook voor u gevonden

Natuur producten
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en verkopen natuurlijke producten die we rechtstreeks uit Oostenrijk importeren. We leveren onze goederen rechtstreeks vanuit onze webshop en natuurlijk, na tel...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Engelen Mineralen
Kamerlingh Onnesstraat 11
6412TK Heerlen

Het Natuurhoekje
Eduard van Wegbergplein 21
6093EX Heythuysen

Dianas Haaraccessoires
Aan de Sprunck 14
6071SM Swalmen

Gezondheid & Wellness
Emmastraat 10
5953HR Reuver

Rhiannon's Web
Bergstraat 45
6301AC Valkenburg

Natuur-producten.nl
Plechelmusstraat 2
6077BJ Sint Odilienberg

DE SCOOTMOBIELSPECIALIST
Industrieweg 3
5627BS Eindhoven

Emaille.Nu
Kapittelweg 14
6584HB Molenhoek

Regenton specialist
Apeldoornseweg 93
6731SB Otterlo

Graffiti Ent. Europe
Hazelaarstraat 1
6851HG Huissen

Aruna Klankzolder
Wilhelminaweg 96
6951BS Dieren

Vita balans
Molenstraat-Centrum 481
7311XL Apeldoorn

LK Products
Gewelf 19
6641NA Beuningen

Feng Shui Webwinkel
Johanna Naberstraat 54
4105EK Culemborg

Led-voordeel.nl
Schievestraat 30
6901GL Zevenaar

GPStrackshop
Feike de Boerlaan 63
1019KS Amsterdam

Goedkoopstewinkelinrichting.nl
Weerbroek 28
6666MN Heteren

Handelsonderneming sjamala
Spiegelstraat 11C
1405HV Bussum



Engelen Mineralen

Kernwoorden

Engelen, Mineralen, Kristallen, Spiritueel

Contactgegevens van Gespecialiseerde winkels bedrijf Engelen Mineralen uit Heerlen, Limburg. Bel 0455113627 of email [email protected]. Neem contact op en Engelen Mineralen uit Heerlen helpt u met met uw vragen omtrent Gespecialiseerde winkels

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap