Home / Aannemersbedrijf / Aannemersbedrijf Limmen / Cantara Bouwgroep.nl

Cantara Bouwgroep.nl Aannemersbedrijf Limmen


Cantara Bouwgroep.nl

Postbus 31
1906ZG Limmen

Gemeente: Castricum, Noord Holland

Telefoon:0206... Telefoonnummer tonen432719 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Aannemersbedrijf



Bedrijfsomschrijving

Cantara Bouwgroep houd zich bezig met bouwen (unitbouw), verbouwen, renoveren en onderhouden panden en woningen. Beheer en onderhoud aan vastgoed met een 24/7 storingsdienst. Ook voor bouwbegeleiding, kleinere verbouwingen en de kleine klussen kunt u bij ons terecht.

Ons doel is bouwen op een hoog niveau tegen een scherpe en eerlijke prijs. De kwaliteit moet top zijn. Wij hebben veel vaste relaties en realiseren ons terdege dat dit alleen mogelijk is als er goed gebouwd wordt, als er is een goede communicatie is en als er kwaliteit wordt geleverd. Daar willen en blijven we hard voor werken.

Wij kunnen alles voor u regelen. Wij hebben een breed netwerk aan architekten en gespecialiseerde onderaannemers. Wij kunnen ook zelf ontwerp en tekeningen voor u maken. Ook de bouwaanvraag kunnen wij voor u regelen. Onze projectleiders begeleiden u van het begin tot het einde naar het gewenste resultaat.

EN VERTROUWD ADRES VOOR ISOLEREN MET KING SPAN TEK

Besparen op je energierekening door bijvoorbeeld dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie

Van de ruim 7 miljoen woningen in Nederland heeft 80% een label C of slechter. Deze woningen zijn vaak niet of matig geïsoleerd en zullen in de nabije toekomst gerenoveerd moeten worden om klaar te zijn voor de stijgende energieprijzen en de behoefte aan meer wooncomfort. Daarnaast moet straks aan iedere woning een label hangen. Hoe hoger de label, hoe aantrekkelijker de woning. Investeren in je woning in isolerende maatregelen verdien je terug. Vaak al binnen 5 jaar.

Het isoleren van o.a. je woning kan op vele manieren maar deskundigheid is belangrijk. Je kunt niet alles zomaar isoleren omdat ventilatie noodzakelijk is om vochtproblemen en schimmelvorming te voorkomen. Niet alleen schadelijk voor de woning maar ook voor uw gezondheid.

Cantara Bouwgroep heeft het alleenrecht voor het Kingspan TEK systeem, onderdeel van de multinational Kingspan.
Door dit unieke bouwconcept wordt zeer duurzaam en energiezuinig gebouwd. Uw vaste maandelijkse woonlasten worden hierdoor gereduceerd en dit kan zelfs tot bijna nihil teruggebracht worden.
Een mooi voorbeeld van dit bouwsysteem is het beroemde Lighthouse. Dit is het eerste huis dat volledig klimaatneutraal is gebouwd. De energiekosten van een dergelijke woning zijn geschat op slechts 33 euro op jaarbasis. Toepassing van dit systeem kan tot een aanzienlijk kortere bouwtijd resulteren. Bij uw keuze voor dit bouwsysteem draagt u bij aan een daadwerkelijke verbetering van het klimaat en bespaart u bovendien op uw energielasten.
Nieuwsgierig? Lees hier meer over het Lighthouse project of ga naar onze pagina met downloads voor meer informatie over het Kingspan TEK systeem.

Cantara Bouwgroep helpt u uw droom waar te maken en informeert u graag over de mogelijkheden.











Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Steeds meer bedrijven zetten in op modulariteit Steeds meer bedrijven zetten in op modulariteit
Het aantal Nederlandse bedrijven dat in haar ontwerpen inzet op een modulaire manier van ontwikkelen groeit. Dat is niet voor niets, daar deze modulariteit diverse voordelen biedt ten opzichte van een...
Gevelreiniging in Almere: een goede bescherming en toegevoeg Gevelreiniging in Almere: een goede bescherming en toegevoegde meerwaarde
Het lijkt in eerste instantie overbodig om de gevel van jouw (bedrijfs)pand regelmatig schoon te laten maken. Niet veel mensen besteden aandacht aan gevelonderhoud, met alle gevolgen van dien. Een ver...

Ook voor u gevonden

Allround Stucwerk Amsterdam
Aannemersbedrijf FixEnjoy te Amsterdam komt graag als Stukadoor stucwerk bij verrichten. We bieden bepleistering en kwaliteits pleisterservices in heel Amsterdam en daarbuiten tegen eerlijke prijz...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Cantara Bouwgroep.nl
Postbus 31
1906ZG Limmen

Bouwbedrijf Terluin BV
Westerweg 11
1906EC Limmen

Allround Dekker Terluin, Bouwbedrijf
Visweg 4
1906CR Limmen

Min / K
Enterij 56
1906BZ Limmen

Wit Dakkapellen, De
Dopheide 15
1906HG Limmen

Stralen Aannemingsbedrijf, Van
Achterweg 4
1906AG Limmen

Bouwbedrijf C Bos BV
Middenweg 0
1906AP Limmen

Aannemer en Bouwbedrijf Aladino
Wethouder Abrahamspad 23
1107CZ Amsterdam

Glaszettersservice
Leeuwendalersweg 725
1061BK Amsterdam

Dakkapellenplaza
Orteliusstraat 56
1056PK Amsterdam

Daklekkage
Schinkelkade 15A
1075VG Amsterdam

Www.klussersvoordekleinebeurs.nl
Soendastraat 13 3
1094BD Amsterdam

Aannemer AsenaBouw
Jan Pieter Heijestraat 77A
1053GM Amsterdam

Jonker BV Bouwbedrijf
Noordeinde 20
1843JH Grootschermer

Afwerkingsbedrijf Molier
Jean-Landréhof 13
1251DC Laren

Kuyper Bouwbedrijf W
Warrekam 11
1251VX Laren

Van Toutert / J C
Smeekweg 10
1251VJ Laren

Wim Eggenkamp
Goede Herder 9
1251SN Laren



Kernwoorden



Contactgegevens van Aannemersbedrijf bedrijf Cantara Bouwgroep.nl uit Limmen, Noord Holland. Bel 0206432719 of email [email protected]. Neem contact op en Cantara Bouwgroep.nl uit Limmen helpt u met met uw vragen omtrent Aannemersbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap