Home / Wijngroothandel / Wijngroothandel Den Haag / Bulwijn

Bulwijn Wijngroothandel Den Haag


Bulwijn

Segbroeklaan 574
2565DJ Den Haag

Gemeente: Den Haag, Zuid Holland

Telefoon:0617... Telefoonnummer tonen088424 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Wijngroothandel



Bedrijfsomschrijving

Bulwijn.nl - Bijzondere lekkere Bulgaarse wijn!

Wij verkopen kwaliteit.., echte, lekkere, gastronomische wijnen! Onze wijnen worden gemaakt door wijnboeren met passie en eerbied voor de natuur. Boeren die elk hun eigen stijl vertegenwoordigen, de natuur respecteren en door micromanagement van de wijngaard het terroir volledig tot uitdrukking laten komen. Geen emotieloze, bijna zoete wijnen of met overdreven veel hout, maar avontuurlijke wijnen met een ziel, wijnen die de zintuigen prikkelen.Kortom, spannende, authentieke, maar vooral ook verrassende wijnen.

Al sinds 2010 is Bulwijn actief met de handel van prachtige Bulgaarse wijnen. Onze klanten zijn particulieren, horeca en bedrijven. Op Bulwijn.nl vindt de avontuurlijke wijnliefhebber de meest complete selectie bulgaarse kwaliteitswijnen. Wij bezorgen in Nederland, Belgié, Duitsland, Luxemburg en de Verenigde Koningrijk. Bezorging in andere landen op afspraak.

Voor particulieren:

Bulwijn.nl matcht uitstekend met particuliere wijnliefhebbers. Wij staan altijd open voor de wensen van onze klanten. Bulwijn heeft een score van 98% klant tevredenheid. Maar het kan dus beter. Wij zijn 7 dagen per week bezig om onze klanten optimaal te bedienen. Bulwijn heeft een 5-sterren kwalificatie van Wine-searcher voor haar dienstverlening en snelheid van opvolgen van aanvragen, emails en telefoontjes. Als grootste searchengine voor wijn wereldwijd, kent wine-searcher haar eigen klant tevredenheidsonderzoek. Alleen de beste bedrijven krijgen een 5-sterren rating.

Op Bulwijn.nl kunt u veilig en betrouwbaar uw online aankopen doen. De webwinkel wordt regelmatig gescreend door het webwinkel keurmerk waardoor wij veilig winkelen via internet garanderen aan onze consumenten.

Door de wijnen rechtstreeks bij de wijnboeren in te kopen weet Bulwijn kwalitatief hoogstaande en bijzondere wijnen aan te bieden tegen een scherpe prijs. Bij onze wijnen is de kwaliteit in de meeste gevalen boven gemiddeld. Alle wijnen die we bieden worden voorgeproefd en goedgekeurd door vakbekwame wijnkenners. Kennis, kwaliteit en authenticiteit vormen dus de hoekstenen van ons bedrijf.

Horeca:

Bulwijn is leverancier van wijn ook aan horeca. Tot onze klanten behoren zowel eetcafés als zaken met Michelin sterren. Door eigen import is ons wijnassortiment uniek en tevens uitsluitend geschikt voor de horeca. Voor restaurants bieden we een speciale selectie gastronomische wijnen aan met uitgesproken smaak en goede eigenschappen in combinatie met eten. Natuurlijk hebben deze wijnen een eigen verhaal, waarmee u de beleving van uw gasten kunt ondersteunen.
Indien u geinteresseerd bent in onze wijnen, dan komen we u graag ons even voorstellen en wat wijnen laten proeven. Wij geloven wel dat onze wijnen iets voor uw zaak kunnen betekenen.

Voor bedrijven:

Voor het leveren van wijnpakketten als relatiegeschenk of cadeau bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang vertrouwd met het leveren van grote hoeveelheden wijnpakketten. Tevens is het mogelijk uw wijnpakketten te laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Wilt u iets bestellen buiten ons online aangeboden assortiment om, neem dan contact met ons op. Wij stellen dan in overleg met u uw wijnen en/of wijnpakket(en) op maat samen.

Met respect voor de wijnliefhebber,
Bulwijn.nl







Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Ook voor u gevonden

Online cursus fotografie of Photoshop
Marco de Groot heeft https://ooginhetzeil.com/ opgericht en is ook de docent. Marco geeft al jaren les omdat hij een passie heeft voor fotografie maar het eigenlijk nog leuker vindt om deze passie ove...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Uphof Wijnen
Treslonglaan 166
2548RP Den Haag

Wijnhandel Jacques van der Velde B.V.
Kanaalweg 72
2584CL Den Haag

Wijnkoperij De Gouden Ton
Denneweg 81
2514CE Den Haag

Caves Deli Palace Scheveningen
Gevers Deynootweg 980
2586BW Den Haag

Sherry Wines
Lulofsstraat 55Unit
2521AL Den Haag

Bulwijn
Segbroeklaan 574
2565DJ Den Haag

Wijngroothandel Y.Y. Zheng
Diepenbrocklaan 2
2264TR Leidschendam

Chin. Ind. Restaurant Ocean
Struytse Hoeck 67
3224HA Hellevoetsluis

Wijnhandel van Dorp B.V.
Oude Delft 0
2611HD Delft

Heide Wijnkoperij Rik vd
Vestestraat 7
2312ST Leiden

Good Grapes Wijnhandel Barendrecht
Willem-Alexanderplantsoen 132
2991NJ Barendrecht

Het Pakhuis In Vino Veritas Wijnkoperij Louis Fransman
Buiten Walevest 157
3311AD Dordrecht

FineWinez
Priamsingel 85
2909RE Capelle Aan Den Ijssel

Drankenservice Binnenweg Biergigant
Nieuwe Binnenweg 186
3021GK Rotterdam

High Wine
Havenstraat 0
2681LB Monster

Otterloo Wijnhandel Van
Benthuizerstraat 33
3036CB Rotterdam

Leekade B.V.
Van Nijenrodestraat 71
2678TS De Lier

Gall Gall Zoetermeer
Teldersrode 9
2717HR Zoetermeer



Kernwoorden



Contactgegevens van Wijngroothandel bedrijf Bulwijn uit Den Haag, Zuid Holland. Bel 0617088424 of email [email protected]. Neem contact op en Bulwijn uit Den Haag helpt u met met uw vragen omtrent Wijngroothandel

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap