Home / Slotenmaker / Slotenmaker Enschede / Slotenmaker A. Jansen

Slotenmaker A. Jansen Slotenmaker Enschede


Slotenmaker A. Jansen

Bontweverij 158
7511RL Enschede

Gemeente: Enschede, Overijssel

Telefoon:0532... Telefoonnummer tonen068008 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Slotenmaker



Bedrijfsomschrijving

Kluisdeuren
Kluissleutel kwijtgeraakt of de code van uw kluis vergeten?



Het gebeurt regelmatig dat de sleutel of de openingscode van een kluis verloren raakt of dat u de code waarmee de kluisdeur geopend met worden niet meer weet.

Hier geldt op de eerste plaats: rustig blijven. De kluis is er nog, de kluisdeur is dicht en de inhoud van de kluis is er natuurlijk nog. In ons team zijn monteurs die gespecialiseerd zijn op het gebied van het openen van kluisdeuren. Maakt niet uit welk merk of type…onze specialisten krijgen de deur open!



Hoe krijgt u uw kluisdeur weer open?



Eerst rustig nadenken of u ergens op een veilige plek een reservesleutel heeft neergelegd?

Misschien heeft uw partner een reservesleutel in haar of zijn portemonnee of tas?

Mocht het echt niet lukken om een reservesleutel boven water te krijgen, dan blijft er nog maar één redmiddel over…een professionele slotenmaker in de arm te nemen om uw probleem zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen.



Hoe gaat een professionele opening van een kluis in zijn werk?



Als u met Slotenmaker A. Jansen Enschede contact op neemt over het openen van een kluisdeur, dan zullen wij zo snel mogelijk een specialist uit ons team naar u toe sturen. Als u in het centrum van de stad woont, dan zijn wij in de regel binnen 20 minuten bij u op locatie. Nadat onze monteur de situatie in ogenschouw heeft genomen en de uit te voeren werkzaamheden heeft ingeschat, zal hij met u de hier uit vloeiende kosten voor het openen bespreken. Zo weet u van te voren precies waar u financieel aan toe bent, en dat is voor u een rustig gevoel!



Welke betaalmethoden worden er door Slotemaker A. Jansen Enschede aangeboden?



U kunt in de regel, nadat onze monteur uw kluisdeur geopend heeft, contant betalen. Als u vooraf heeft aangegeven dat u liever wilt pinnen, dan zal onze monteur een mobiel pinapparaat meenemen zodat u op deze manier kunt betalen. Ons gaat het er om een tevreden klant over te houden!







Hang- en sluitwerk repareren kan Slotenmaker A. Jansen 

Zoals de naam al doet vermoeden repareert of vervangt een slotenmaker sloten die niet meer goed functioneren. Eigenlijk is een slotenmaker een deskundige van hang- en sluitwerk. Dus wat voor probleem op dit gebied je ook tegenkomt, Slotenmaker A. Jansen weet de oplossing en kan het voor je oplossen. In Enschede zijn Slotenmaker  gevestigd zodat er altijd wel eentje bij jou in de buurt te vinden is. Let er goed op of het een erkende slotenmaker betreft, met de juiste certificaten en labels. Dan ben je namelijk verzekerd dat je te maken krijgt met een betrouwbaar persoon die verstand van zaken heeft.  

Spoedklussen

Wanneer het gaat om een noodsituatie dan kan je direct de hulp inschakelen van een slotenmaker. Het kan tenslotte altijd een keer gebeuren dat je jezelf per ongeluk buiten hebt gesloten of dat je je sleutelbos onderweg bent kwijt geraakt. Gelukkig kan een slotenmaker dan alweer snel de deur voor je open maken zodat je weer je huis binnen kan. Bel snel voor hulp 0532068008 Mocht je onverhoopt te maken krijgen met een inbraak dan zullen de dieven in veel gevallen een slot hebben geforceerd om het huis binnen te komen. Ook in dit geval gaat het om een spoedklus en neem je contact op met een slotenmaker die het kapotte slot voor je zal vervangen. BV. Slotenmaker A. Jansen uit Enschede. Bel 0532068008 of email [email protected]

Preventief

Niet alleen wanneer het een spoedklus betreft neem je contact op met een slotenmaker. Een slotenmaker kan onder andere preventief onderzoek doen naar het hang- en sluitwerk van je woning. Door ervoor te zorgen dat je goed functionerende sloten hebt van een goede kwaliteit, verklein je de kans dat eventuele inbrekers makkelijk je huis binnen kunnen. Ook kan het gebeuren dat het ronddraaien van de sleutel niet meer zo goed gaat. Er is dan vaak sprake van een mechanisch probleem dat alleen door een deskundige kan worden opgelost. Neem contact op met Slotenmaker A. Jansen uit Enschede. Via 0532068008 of [email protected]. Door op tijd de slotenmaker te laten komen voorkom je de vervelende situatie waarbij er alsnog met spoed een slotenmaker moet komen. Wacht je hier te lang mee, heb je kans dat uiteindelijk de sleutel een keer in het slot afbreekt doordat je teveel kracht zet om toch te proberen het slot open te draaien. Ook zie je vaak dat mensen de sloten laten vervangen wanneer ze verhuisd zijn naar een nieuwe woning. Je weet immers nooit zeker of er bij de vorige bewoners nog sleutels in omloop zijn. Het is dan wel zo’n fijn gevoel om zeker te weten dat er niemand je huis binnen kan. 

Wij van Slotenmaker A. Jansen uit Enschede helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0532068008 of email [email protected].


In Enschede helpt Slotenmaker A. Jansen u graag met vragen over: codeersystemen, slotenservice, sleutelservice, slotenservice en/of deurslot.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Inbraak Inbraak
Er is bij uw ingebroken, wat nu? Zorg bij inbraak dat er altijd eerst aangifte bij de politie wordt gedaan om eventuele sporen veilig te laten stellen. Als u een woonverzekering, inboedelverzekering ...
Een betrouwbare slotenmaker in Rotterdam en omgeving Een betrouwbare slotenmaker in Rotterdam en omgeving
Sta je buiten maar ben je vergeten een huissleutel mee te nemen? Of kom je je huis niet meer in, omdat je slot kapot is? Dan is het prettig om een slotenmaker bij je in de buurt te helpen die je snel ...

Ook voor u gevonden

Uitvinding anti Slipclip
Nieuw op de markt en voor veel vrouwen een must voor op de fiets om opwaaiende rokjes tegen te gaan. Onze nieuwe Webshop www.anti-slipclip.com is net gelanceerd en daarom vragen wij uw aandacht om Ned...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

AA Sleutels en Sloten
Wesseler-nering 10
7544JA Enschede

Slotenmaker A. Jansen
Bontweverij 158
7511RL Enschede

Sleutelspecialist Hans Adema De
Lipperkerkstraat 31
7511CT Enschede

Hengelose alarmcentrale cv
Castorweg 239
7557KL Hengelo

Cilinderhuis
Gildenburg 282
7423ZG Deventer

Van Staveren / R
Venderinksweg 23
7555VA Hengelo

Slotservice - 24 UURS Slotenmaker 24 UURS Slotservice -
Grafhorsterweg 18
8277AA Grafhorst

Vlot, Schoenmakerij
Van der Capellenstraat 156
8014VS Zwolle

Harbrink Zn. Schoenreparatie en Sleutelservice
Dobbe 8
8032JV Zwolle

Klink, De
Kuyerhuislaan 18
8024PD Zwolle

Jansen / C W
Curieweg 17
8013RA Zwolle

24 uurs slotenmaker Steendam Security
Posthoornweg 2
7776PC Slagharen

Themans Hang En Sluitwerk BV
Dordrechtweg 25
7418CH Deventer

Duitman Bv, D H
Aquamarijnstraat 5
7554NM Hengelo

Leusen BV Jan Van
Hanzeweg 38
7418AT Deventer

Hengelose alarmcentrale cv
Castorweg 0
7557KL Hengelo

Themans Hang En Sluitwerk BV
Dordrechtweg 31025
7418CH Deventer

Schoen- en Sleutelservice Du Buf
Marktstraat 4
8102CK Raalte



Kernwoorden



Contactgegevens van Slotenmaker bedrijf Slotenmaker A. Jansen uit Enschede, Overijssel. Bel 0532068008 of email [email protected]. Neem contact op en Slotenmaker A. Jansen uit Enschede helpt u met met uw vragen omtrent Slotenmaker

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap