Home / Thuiszorg / Thuiszorg Rotterdam / Thuiszorgmaatschappij

Thuiszorgmaatschappij Thuiszorg Rotterdam


Thuiszorgmaatschappij

S-Gravendijkwal 66
3014EG Rotterdam

Gemeente: Rotterdam, Zuid Holland

Telefoon:0618... Telefoonnummer tonen586410 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Twitter: tzmrotterdam

Branche: Thuiszorg



Bedrijfsomschrijving

De ThuisZorg Maatschappij (TZM) is een cooperatieve vereniging van en voor zelfstandig werkende zorgprofessionals en zorggerelateerde bedrijven werkzaam in de ambulante thuiszorg. TZM is een actieve en vooruitstrevende vereniging, multicultureel georienteerd en biedt zorgprofessionals een platform om gezamenlijk de complete zorgmarkt te bedienen. Onze leden zijn voornamelijk werkzaam in de verschillende beroepsgebieden binnen de gezondheids- en welzijnszorg.

Denk hierbij aan de (wijk)verpleegkundigen, persoonlijke verzorgers, fysiotherapeuten, pedagogen, maatschappelijk werkers, huishoudelijke hulpverleners, begeleiders in de geestelijke gezondheidszorg, maar ook aan de advocaat, de bewindvoerder en tal van ondersteunende beroepen. Professionals die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Allemaal met een passie: kwalitatief hoogwaardige en belevingsgerichte zorg bieden, om de client zo lang mogelijk, op een plezierige en menswaardige wijze, van het leven te kunnen laten genieten. Hierbij vormen zelfstandigheid, participatie en klantgerichtheid belangrijke peilers in het geheel.

Onze ThuisZorg
Er is veel veranderd en aan het veranderen in de Zorg. We staan voor tal van uitdagingen en zien vele kansen en mogelijkheden om binnen de thuiszorg het verschil te kunnen gaan maken. Door ons als (zorg)professionals te verenigen en als collectief samen te werken kunnen wij beter en directer inspelen op deze ontstane behoeften en nieuwe ontwikkelingen in de thuiszorg. Wij geloven en zien dat de zelfstandige zorgprofessionals en kleine ondernemingen, op deze wijze verbonden, krachtiger, professioneler en efficienter te werk kunnen gaan. Dit leidt, zonder dat dit ten koste gaat van de daadwerkelijke zorg die geboden dient te worden, tot een betere kwaliteit van (thuis)zorg en een interessante kostenbesparing. Dat is voor iedereen goed nieuws. Voor de client die meer tevreden is, maar ook voor de portemonnee van de belastingbetaler. De zorg is al duur genoeg.
Tevens menen wij, dat in de wijze van zorg bieden, we een belangrijke positie innemen naast de grote zorgbureaus. Wij zijn vernieuwend, innovatief en kunnen snel en adequaat inspelen op de huidige behoeften en de mogelijkheden die deze tijd ons bieden.

Naast de goede zorg voor onze leden bieden wij voor u natuurlijk ook de mogelijkheid om uw zorg hulpvraag bij ons neer te leggen. Wij helpen u, als klant, graag bij het organiseren van de passende thuiszorg.
Overweegt u, als zelfstandig zorg hulpverlener, lid te willen worden van de ThuisZorg Maatschappij of wenst u voor u zelf of familielid thuiszorg, neem dan contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar.




Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Visies

Visie

Ook voor u gevonden

Wie en Wat is SanZorgt?
SanZorgt is een modern, energiek, milieubewust en particuliere thuiszorginstelling. Deze is door een zelfstandige onderneemster opgezet omdat zij zag dat er minder aandacht en tijd in de zorg gele...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Stichting Home Care Rotterdam
Strevelsweg 0
3073DR Rotterdam

Erasmusbrug BV
Coolsingel 75
3012AD Rotterdam

Humanitas Thuisz. en Maatsch. Dnst. Verl. Rot
Pieter de Hoochweg 110
3024BH Rotterdam

Gouwe Zorg BV
Watermanweg 40
3067GG Rotterdam

Zorgnet BV
Watermanweg 40
3067GG Rotterdam

TMC ROTTERDAM
Mathenesserdijk 247
3027BM Rotterdam

MOB Maatschappelijk Ondersteuningsbureau B.V.
Jacob Catsstraat 96
3035PS Rotterdam

Buningh T.
Vroesenlaan 42/C
3039DX Rotterdam

Vereniging v. Reumapatienten Rotterdam e.o.
Beukelsdijk 120/B
3022DL Rotterdam

Stichting Zorggroep STR
Coolsingel 75
3012AD Rotterdam

Kraamzorg Nederland BV
Korte Hoogstraat 7/C
3011GJ Rotterdam

A.J.A. Damen
Walenburgerweg 19/D
3039AB Rotterdam

Particulieren Thuiszorg Cristal Care
Rodenburgstraat 35
3043TS Rotterdam

Thuiszorg Rotterdam B.V.
Coolsingel 75
3012AD Rotterdam

Harriette Hasselbaink
Erasmusstraat 269
3035LD Rotterdam

Pertros
Woelwijkstraat 0
3035VJ Rotterdam

Green Star Schoonmaakdiensten
Bergsingel 203
3037GG Rotterdam

Unity Care B.V.
Korte Hoogstraat 0
3011GJ Rotterdam



Thuiszorgmaatschappij

Kernwoorden

Zorg, Wijkverpleging, Verzorging

Contactgegevens van Thuiszorg bedrijf Thuiszorgmaatschappij uit Rotterdam, Zuid Holland. Bel 0618586410 of email [email protected]. Neem contact op en Thuiszorgmaatschappij uit Rotterdam helpt u met met uw vragen omtrent Thuiszorg

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap