Home / Meubels / Meubels Nijkerk / Tabouret Benelux uw zadelkruk leverancier!

Tabouret Benelux uw zadelkruk leverancier! Meubels Nijkerk


Tabouret Benelux uw zadelkruk leverancier!

Wittenburg 185
3862EE Nijkerk

Gemeente: Nijkerk, Gelderland

Telefoon:0337... Telefoonnummer tonen850399 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Meubels



Bedrijfsomschrijving

Tabouret Benelux is gespecialiseerd in de online-verkoop van betaalbare zadelkrukken, zadelstoelen en tabourets. Onze verrijdbare krukken zijn met zorg uitgekozen en zijn van zeer goede kwaliteit.

Tabouret Benelux is een webwinkel die zich heeft gespecialiseerd in verrijdbare krukken van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De drie belangrijkste productgroepen die wij voeren zijn zadelkrukken, zadelstoelen en tabourets. Alle drie de krukken hebben zo hun eigen karaktereigenschappen die we hieronder in het kort behandelen.

Productovereenkomsten
De zadelkruk, zadelstoel en tabouret zijn krukken op wielen die grote overeenkomsten vertonen. Alle drie de zitkrukken zijn dankzij een gasveer traploos in hoogte verstelbaar. Bij vrijwel alle krukken gaat de hoogteverstelling middels een hendel die net onder de zitting is geplaatst. Bij enkele modellen kan de hoogte versteld worden met een geavanceerde voetbediening die net onder de vijfpotige base is geplaats. Deze gespecialiseerde en meestal duurdere krukken worden meestal gebruikt op plaatsen waar hygiëne een grote rol speelt en/of waarbij men beide handen nodig heeft tijdens de werkzaamheden. Voor welk systeem u ook kiest dankzij de betrouwbare gasveer bent u verzekerd van de perfecte zithoogte. De stabiliteit van de zadelkruk, zadelstoel of tabouret wordt gewaarborgd door het vijfpotige voetkruis. Deze base is verkrijgbaar in kunststof, aluminium of verchroomd metaal. Tot slot wordt de mobiliteit van de kruk verzorgd door kunststof of rubberen zwenkwieltjes.

Zadelkruk Zadelstoel Tabouret
Deze zitmeubelen vertonen dus grote overeenkomsten maar hebben wel degelijk hun eigen unieke ziteigenschappen. Misschien wel de bekendste van de drie is de tabouret en wordt vaak verward met de gewone kruk die meestal van hout is en geen instelbare zithoogte kent. Dit model wordt gekenmerkt door zijn ronde zitting die vaak geheel vlak is van boven. Een enkel model is uitgevoerd met een gewelfde bovenkant voor extra grip. Een tabouret staat borg voor een groot zitcomfort en wordt dan ook voor veel verschillende doeleinden gebruikt. U kunt hierbij denken aan een zitmeubel voor bijvoorbeeld medewerkers in het MKB, scholen, ziekenhuizen enz. maar ook in huiselijke omgeving wordt hij vaak gebruikt bij allerhande werkzaamheden.

De zadelkruk ook wel bekend als zadelzit of kapperskruk is uitgevoerd met een zogenaamde zadelzitting en vertoont grote gelijkenis met een fiets- of paardenzadel. De ergonomische vorm zorgt voor een gezonde en actieve zit en laat uw bekken automatisch in de juiste stand staan waardoor afknelling van de bloedsomloop in de bovenbenen wordt voorkomen. Een zadelkruk is dan ook aan te bevelen aan mensen die voor hun werk langdurig in dezelfde houding moeten zitten (of staan) zoals kappers, schoonheidsspecialisten, laboranten, of operators. Thuis wordt de zadelkruk vaak gebruikt door mensen die geplaagd worden door bijvoorbeeld rugklachten en toch graag nog wat lichte huishoudelijke werkzaamheden willen blijven verrichten.

Een zadelstoel is eigenlijk niets meer maar zeker ook niets minder dan een zadelkruk met rugleuning. De zadelstoel heeft dezelfde typische ergonomische eigenschappen als de zadelkruk. De rugleuning die zeer dicht op de zitting is geplaatst kan behulpzaam zijn bij de actieve zit en wordt door veel mensen als iets comfortabeler ervaren als de zadelkruk.

Tabouret Benelux maakt kwaliteit betaalbaar!
Webshop: www.tabouretbenelux.com
Telefoon: 033-7850399
E-mail: [email protected]





Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Laatse gebeurtenissen

15-05-2015 15:38 - Zadelkruk

Producten

Zadelkruk

Gerelateerde blogs

Slaapbanken in co-working spaces bieden flexibiliteit en mul Slaapbanken in co-working spaces bieden flexibiliteit en multifunctionaliteit.
Stel je dit voor: het is midden op de dag, je werkt hard aan een project in een bruisende co-working space, en je begint plotseling te merken dat vermoeidheid begint toe te slaan. Wat doe je dan? Het ...
5 tips voor het kopen van luxe meubilair 5 tips voor het kopen van luxe meubilair
1. Overweeg uw levensstijl Eén van de grootste overwegingen is hoe het luxe meubelstuk, zoals een Montel bank zal passen in uw levensstijl. Heeft u huisdieren en kinderen die het m...

Ook voor u gevonden

20% korting
Oktober is van oudsher de woonmaand van het jaar. De dagen worden steeds korter en we zoeken steeds meer de gezelligheid binnen. En natuurlijk komen de feestdagen er al snel weer aan. Reden te meer om...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Texim BV
Bezembinder 10
3861SL Nijkerk

Meubelgalerie De Havenpoort
Ampèrestraat 5
3861NC Nijkerk

Bercony BV
Westkadijk 10
3861MB Nijkerk

Rose Romantic Living
Vrijheidslaan 57
3861JC Nijkerk

Mondo Design Galeria
Ampèrestraat 50
3861MB Nijkerk

Woonwinkel Hasselbach
Venestraat 84
3861BZ Nijkerk

Tabouret Benelux uw zadelkruk leverancier!
Wittenburg 185
3862EE Nijkerk

Baxley Modern Wonen
Westkadijk 10
3861MB Nijkerk

P s. Decoraties B.V.
Hogenhof 17
3861CG Nijkerk

Doggenaar BV Van
Westkadijk 10
3861MB Nijkerk

Old Mill BV The
Westkadijk 10
3861MB Nijkerk

Terra Villa B.V.
Patroonstraat 3
3861RN Nijkerk

Rofra Meubelen Nijkerk B.V.
Westkadijk 10
3861MB Nijkerk

Frans Poorter Slaapcomfort
Verlaat 6
3861AA Nijkerk

Onstein Beheer B.V.
Haarweg 3
6975AJ Tonden

The Chair Company BV
Hoevesteeg 31
6975AG Tonden

Antiek Import Van der Burgt VOF
Kelvinstraat 15
6601HH Wijchen

Salet Meubelafwerking
Korte Brouwersstraat 13/B
6658AC Beneden Leeuwen



Kernwoorden



Contactgegevens van Meubels bedrijf Tabouret Benelux uw zadelkruk leverancier! uit Nijkerk, Gelderland. Bel 0337850399 of email [email protected]. Neem contact op en Tabouret Benelux uw zadelkruk leverancier! uit Nijkerk helpt u met met uw vragen omtrent Meubels

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap