Home / Vastgoedbeheer / Vastgoedbeheer Zwolle / Baart-DOET energie & bouwadvies

Baart-DOET energie & bouwadvies Vastgoedbeheer Zwolle


Baart-DOET energie & bouwadvies

Hogenkampsweg 80
8022DK Zwolle

Gemeente: Zwolle, Overijssel

Telefoon:0648... Telefoonnummer tonen765908 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja NeeTwitter: baarterik

Branche: VastgoedbeheerBedrijfsomschrijving

Baart-doet is een zelfstandig en vooral onafhankelijk energie- en bouwadvies bureau. Ik kan u helpen met uw energie verbruik te beperken, waarbij de energiekosten worden verlaagd en het comfort duidelijk wordt verhoogt, u draagt dan direct een bijdrage aan een duurzamere wereld.

Baart-doet kan u behulpzaam zijn, bij nieuwbouw, verbouw en vastgoed beheer van uw pand, waarbij met een revolutionair rekenmodel energetisch dynamisch kan worden doorgerekend. Alle keuzes van bouwmaterialen, soort woonbeleving, veel of weinig apparatuur, type en zwaarte verwarming / koeling / ventilatie, de invloed op het pand wordt direct duidelijk gemaakt. Hierin samen met u aan de slag en ik adviseer u (in samenwerking met een team van andere specialisten) om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen.

We gaan voor een pand dat voor de mens zijn gezondheid en milieu voorop staat, waarbij zo weinig mogelijk energie(bronnen) en indien mogelijk met weinig duurzame energie zal worden geadviseerd. Ook kan ik het onderhoud van het pand beeld brengen waardoor u gericht pas actie hoeft te ondernemen op geplande uitvoeringsjaren, een gerust gevoel.

Bouwkundig en installatie technisch gebied jaren lange ervaring.
Geen voorwaarden of verplichtingen. Gewoon voor een betrouwbaar label, aankoopkeuring, energieadvies of bouwkundig meerjaren onderhoud planning (MJOP / MJO), aanbesteding adviseren, bouwbegeleiding, oplevering en nazorg.

Uw huis verdiend het, want "Goed bouwen en vastgoed beheer, dat doe je samen".

Met vriendelijke groet,
Erik BaartPortfolio

Referenties

Visies

Visie

Ook voor u gevonden

Over mij
Een passie voor bouwen combineren met de zorg voor de wereld om ons heen. Dat wil ik doen met mijn bedrijf Baart DOET. Geen twee projecten zijn hetzelfde, daarom lever ik altijd maatwerk. Luisteren...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?


Hieronder meer bedrijven uit de regio?KernwoordenContactgegevens van Vastgoedbeheer bedrijf Baart-DOET energie & bouwadvies uit Zwolle, Overijssel. Bel 0648765908 of email info@baart-doet.nl. Neem contact op en Baart-DOET energie & bouwadvies uit Zwolle helpt u met met uw vragen omtrent Vastgoedbeheer

Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.


Gerelateerde blogs


Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap