Home / Fysiotherapie / Fysiotherapie Den Bosch / ASA Fysio

ASA Fysio Fysiotherapie Den Bosch


ASA Fysio

Hambakenwetering 18
5231DC Den Bosch

Gemeente: Den Bosch, Noord Brabant

Telefoon:0031... Telefoonnummer tonen0621207604 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja NeeBranche: FysiotherapieBedrijfsomschrijving

Bewegen is belangrijk


Soepel en pijnvrij bewegen nog meer. Je leeftijd is hierbij van ondergeschikt belang. Lichamelijke klachten doen zich voor op alle leeftijden tijdens het werk of in de vrije tijd, zoals bij sporten.

Niet alle klachten zijn aangeboren. Ze kunnen ook het gevolg zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of gewoon door het ouder worden.

Miljoenen mensen waarderen de inzet en de deskundigheid van de fysiotherapeut. Het zijn de klanten die jaarlijks hun weg naar de praktijk van de fysiotherapeut weten te vinden.

ASA Fysio luistert zorgvuldig naar de reden van je komst en je persoonlijke wens tot verbetering. In onderlinge samenspraak analyseren wij je lichamelijke situatie en de (medische) mogelijkheden.

Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten het maximale uit hun leven halen en kunnen doen wat in je zit. ASA Fysio wil graag haar bijdrage leveren om dit mogelijk te maken.

Klachten aan het bewegingsapparaat – van nek tot enkel – kunnen worden veroorzaakt door je houding. Niet alle klachten hebben een medische oorzaak. Naast de zorg voor het wegnemen van de fysieke klachten kunnen wij je ook adviseren op het gebied van gezond zijn en te blijven door middel van preventie. ASA Fysio wil hierbij dat bewegen niet alleen gezond, maar ook leuk moet zijn.

Bij ASA Fysio is een belangrijke rol weggelegd voor begeleiding. Zo zorgen wij ervoor dat jij je bewust wordt van je probleem, en de mate waarin jij je lichaam kunt belasten, met als uiteindelijke doel het verminderen of zelfs verdwijnen van de klacht. Onze focus ligt op het verdiepen van jouw kennis met betrekking tot je eigen lichaam. Deze nieuwe informatie zorgt er niet alleen voor dat klachten beter gemanaged kunnen worden, maar dat jij zelf een instrument in handen krijgt om de kwaliteit van je eigen leven te verhogen. Dat is ons speerpunt.

ASA Fysio voor kwaliteit van bewegen!!!
Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Fysiotherapie Fysiotherapie
Fysiotherapie Hier vindt u een overzicht van alle bedrijven die zich bezig houden met de verschillende disciplines van fysiotherapie, zoals bijvoorbeeld Podotherapie, Mensendieck Oefentherapie en m...

Ook voor u gevonden

Welkom bij EVOlineStore
EVOlineStore biedt een breed scala aan zichtbare en onzichtbare opties voor uw kabelbeheer. EVOline modules zijn flexibel. Wij kunnen systemen ontwerpen op basis van uw persoonlijke voorkeuren en pers...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

ASA Fysio
Hambakenwetering 18
5231DC Den Bosch

Fysiotherapeutisch Centrum Engelen BV
Boerenerf 5
5221AE Den Bosch

Praktijk Oberon
Oberon 34
5221LV Den Bosch

DBZ fysio
Chopinstraat 0
5216EW Den Bosch

Maatschap Praktijk voor Fysiotherapie Koningsweg
Koningsweg 31
5211BE Den Bosch

Praktijk Bekkenfysiotherapie S.H.A. Nugter-Romein
Bethaniestraat 0
5211LH Den Bosch

Fysiotherapie Den Bosch Msprt
Kloosterlaan 21
5235BA Den Bosch

Fysiotherapie Beenhakkers
Antoon der Kinderenlaan 7
5212AA Den Bosch

Fysiocompany Rijken
Buys Ballotweg 30
5223GH Den Bosch

Yorbody Fysiotherapie Den Bosch
Brederostraat 1
5216JV Den Bosch

Hanneke Spithoven
Zilverpark 85
5237HS Den Bosch

Fysio- en Manuele Therapie Den Bosch-Zuid BV
Chopinstraat 18
5216EW Den Bosch

Fysio- en Manuele Therapie O.J. Deman B.V.
Ophoviuslaan 71
5212AL Den Bosch

Fysiotherapie Centrum
Havenstraat 15
5211WC Den Bosch

Praktijk Kiva
Molenbeekstraat 17
5215BH Den Bosch

J.J.M. van Dillen BV
Eerste Haren 2
5233BB Den Bosch

Koesen fysiotherapeuten
Verwersstraat 92
5211HZ Den Bosch

Fysiocompany de Haren
Eerste Haren 2
5233BB Den BoschKernwoordenContactgegevens van Fysiotherapie bedrijf ASA Fysio uit Den Bosch, Noord Brabant. Bel 00310621207604 of email [email protected] Neem contact op en ASA Fysio uit Den Bosch helpt u met met uw vragen omtrent Fysiotherapie

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap