Home / Website / Website Berkel En Rodenrijs / Glamouryourehair

Glamouryourehair Website Berkel En Rodenrijs


Glamouryourehair

Industrieweg 114
2651BD Berkel En Rodenrijs

Gemeente: Lansingerland, Zuid Holland

Telefoon:0102... Telefoonnummer tonen234791 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee




Branche: Website



Bedrijfsomschrijving

We leveren hoogwaardige haarwerken door heel Nederland. We zijn met name gespecialiseerd in Clip in hair extensions, flip in hair en synthetisch haar.

Wie zijn wij en waarom clip in extensions kopen?
Om daar verder beantwoording op te geven is het logisch dat ik mezelf eerst even voorstel. Mijn naam is Wendy Martina en ik ben afkomstig uit het jaar 1984. Ik heb het fortuin om mezelf mam te mogen noemen van 2 allerbeste kinderen getogen in 2011 en 2012.

Acht jaar geleden was ik bezig bij Rotterdam Luchthaven als leiding medewerker van de horeca. Ik heb er bijna 5 jaar met heel veel aardigheid gewerkt, maar op een gegeven moment werd het een sleur en ben ik daar gestopt.

Omdat mijn huidige wederhelft websites maakt, vroeg hij aan mij of ik het niet aangenaam vond om iets voor mezelf te gaan starten. Hij zou de webshop steunen, maar in wat? Omdat ik altijd met mijn beharing bezig was, was dat antwoord vrij argeloos! Ik ga een webshop starten in clip in extensions in het jongste kamertje van ons huis. Het moest een kleine toegift op gaan leveren, dus echt veel orders, daar gingen wij niet van uit.
Doordat mijn Partner Jan erg bedreven is met SEO en gesmeed worden in Google, hadden wij al vrij snel meer dan vijf orders op een dag! Dit hadden wij geheid niet verwacht en al snel gingen we met onze hairextensions verhuizen naar de zolder. Ook het sortiment van uitsluitend synthetisch haar werd uitvoerig uitgebreid naar virgin human hair.

Vrij snel werd ook de zolder te klein en omdat Jan op dat moment nog druk bezig was met zijn marketingbureau, was het een begrijpelijke stap om buitenshuis een kleine ruimte te gaan huren. Dit hadden wij vlakbij ons huis gevonden, namelijk een oud schoolgebouw waarin de lokalen zijn onder verdeeld in aparte ruimtes. Wat waren wij fier om eindelijk dit prachtige jonge bedrijf een gezicht te geven.

Omdat het dienstverband te veel werd voor mij alleen, is Jan gestopt met zijn marketingbureau om de webwinkel voltijds te komen bijvallen. Gezien ik kort hierna zwanger werd van onze 2e dochter, moest er een arbeider bij komen! Janneke kwam binnen lopen en het was gelijk liefde op het eerste gezicht! Zij snapte het product en had een heerlijk aangename kwek!

De orders bleven binnen komen en de vraag naar hoge kwaliteit remy human hair was zo groot, dat wij half India zijn afgereisd om echt goed haar te vinden. Dit beduidde wederom op een grotere voorraad en dat wij meer hemelruim nodig hadden om al onze voortbrengsels kwijt te kunnen.

Er kwam een fraai ruim bedrijfsgebouw vrij in Berkel en Rodenrijs. Echt een mega groot pand met beneden meer dan voldoende ruimte voor een ontvangstruimte en zelfs een ontvangkamer! Boven was er plek voor zeven bureaus en al onze stock! Wederom gehechtheid op het eerste gezicht.

Hier zijn wij op dit moment nog steeds gegrondvest met inmiddels ook al meerdere stagiaires, Jan, Janneke en ik zelf. Jan is ook eigenaar geworden, maar zo zien wij ons zelf zeker niet. Zonder al deze geweldige dames die hier werken zou de webwinkel in clip in hair extensions nooit zo goed lopen.
Dit jaar 2017 zitten we op zo’n 90 pakketten haar per dag wat wij verzenden binnen Nederland, maar ook naar België, Duitsland en Turkije!




Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Zo haal je het maximale uit de website van je bedrijf Zo haal je het maximale uit de website van je bedrijf
Als je vandaag de dag een bedrijf hebt dan is het logisch dat het bedrijf ook een website heeft. Online vindbaar zijn wordt steeds belangrijker want steeds meer mensen zoeken online naar diensten en p...
Een website maken of laten maken? Een website maken of laten maken?
Heb je de wens om een eigen website te maken én te beheren? Dat is gelukkig makkelijker dan ooit te voren. Want de verschillende soorten software kun je op een laagdrempelige manier een profess...

Ook voor u gevonden

Advertentiesite: www.altijdmarkt.nl
Bij Altijdmarkt.nl kunt u al uw producten en diensten aanbieden, van klein diversen, antiek, kunst en huishoudelijke goederen tot alle categorieën vervoersmiddelen, vakantiereizen, koop- en huurp...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Glamouryourehair
Industrieweg 114
2651BD Berkel En Rodenrijs

Aralto ICT
Pijlkruidstraat 69
2651MP Berkel En Rodenrijs

See-it Visualisaties
Speenkruidstraat 4
2651MV Berkel En Rodenrijs

Young Webdesign
Postbus 0
2650AD Berkel En Rodenrijs

Made by Toon
Kleihoogt 12
2651KV Berkel En Rodenrijs

See-IT internet services
Speenkruidstraat 4
2651MV Berkel En Rodenrijs

Young Webdesign
Postbus 158
2650AD Berkel En Rodenrijs

Najram
Lindenlaan 14
2651TK Berkel En Rodenrijs

Lamper Design
Willem Kloosstraat 17
2741GH Waddinxveen

Fick-It
Bieremalaan 23
2497AW Den Haag

Balm Consultancy BV
Mijlpaal 44
2548PS Den Haag

Quattro It
Segbroeklaan 430
2565DE Den Haag

Studio 37
Van Bylandtstraat 135
2562GB Den Haag

Oakland-Design
Blauwe Reigersingel 47
2496HA Den Haag

Multirange
Erasmusweg 96
2532CS Den Haag

Interactive Affairs BV
Zwaardstraat 16
2584TX Den Haag

JDweb
Hugo de Grootstraat 35
2518EB Den Haag

Seo Extra
Oudemansstraat 333
2522SW Den Haag



Glamouryourehair

Kernwoorden



Contactgegevens van Website bedrijf Glamouryourehair uit Berkel En Rodenrijs, Zuid Holland. Bel 0102234791 of email [email protected]. Neem contact op en Glamouryourehair uit Berkel En Rodenrijs helpt u met met uw vragen omtrent Website

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap