Home / Watersportartikelen / Watersportartikelen Diever / Nautic Lounge

Nautic Lounge Watersportartikelen Diever


Nautic Lounge

Acht Boerijen 9
7981EK Diever

Gemeente: Westerveld, Drenthe

Telefoon:0642... Telefoonnummer tonen255336 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Watersportartikelen



Bedrijfsomschrijving

Nautic Lounge is een bedrijf dat zich volledig richt op de lifestyle aan boord van een motorboot of zeiljacht. Na ervaring te hebben op gedaan met de verkoop van bootaccessoires voor motorboten is dit een logische vervolgstap. Wij kwamen erachter dat er toch veel behoefte aan was om niet alleen de boot "vaar klaar" te maken, maar er ook voor te zorgen dat het gezellig en comfortabel aan boord is.

Wij hebben onze uiterste best gedaan om een goed assortiment voor u samen te stellen.

Mocht u iets speciaals zoeken maar u kunt het niet vinden, neem gerust even contact met ons op en wij gaan onze uiterste best voor u doen.


Nautic Lounge

Bij Nautic Lounge kunt u alles vinden wat het leven aan boord zo plezierig maakt. Zo hebben wij een ruim assortiment aan prachtige melamine serviezen van Marine business. U kunt bij ons het complete servies van Sailor soul of Northwind kopen. Ook voor Regata, Monaco en het Bali servies kunt u bij ons terecht.

Nautic Lounge heeft een prachtig assortiment voor zowel de zeiljacht als de motorboot.

Biminitops

Wij hebben bijvoorbeeld hele mooie aluminium en RVS BIMINITOPS in ons assortiment. Door het prachtige en stevige ontwerp kunt u, als u de biminitop uit heeft, gewoon heerlijk doorvaren zonder geklapper en gerammel. De buis diameter van de biminitops zijn 25 mm. Dit geldt ook voor de RVS Biminitops. Indien u een biminitop bij ons aankoopt, dan heeft u maar liefst 5 jaar GARANTIE op uw biminitop op zowel doek als kleur. Wij hebben ruime keuze in zowel breedte als hoogte van de biminitops. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit 4 verschillende hoogtes: 91 cm, 107 cm, 117 cm en 137 cm.

U kunt bij Nautic Lounge ook terecht voor een mooi assortiment kuiptenten.

Nautic Lounge heeft ook een ruim assortiment in barometers en klokken. U kunt kiezen uit messing of chroom. Getijdenklokken en comfortmeters hebben wij ook in diverse uitvoeringen, zowel in messing als in chroom. Andere populaire artikelen zijn de tassen van Trend Marine. Dit zijn prachtige boodschappentassen, weekendtassen, schoudertassen vervaardigd van van origineel zeildoek. Alles tassen hebben stoere nautische elementen zoals zeilnummers, kompasje, brede zigzag stiksels of telltales. Nautic Lounge is groot is nautische cadeautjes. Voor elke prijsklasse is er voldoende keus.

Nautic Lounge heeft ook een groot assortiment tafels en stoelen voor op uw boot. U kunt kiezen uit aluminium of teak. Ook kunt u kiezen voor aparte kussens, 1 stoel of een complete set. Alles is goed gedocumenteerd zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Nautic lounge heeft ook een volledige productlijn voor het onderhoud van uw boot. Alles wat u nodig heeft voor de schoonmaak van het dek, onderhoud van uw motor, winter klaarmaken van uw boot, reiniging en onderhoud van uw drinkwater etc.

Kortom wij nodigen u van hart uit om een bezoek te brengen aan onze prachtige webwinkel. Als u vragen heeft of meer informatie dan kunt u altijd via de tel: 06-42255336 of mail: [email protected] contact met ons opnemen.


Veel kijkplezier namens het verkoopteam van Nautic Lounge.




Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Ook voor u gevonden

Portret van uw huisdier
Ik maak uw huisdier in pastel in opdracht. Voor mijn werken verwijs ik u naar mijn website van trimsalonperrofeliz.nl Onder het kopje Perro Feliz Art ziet u ook overige werken....

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Nautic Lounge
Acht Boerijen 9
7981EK Diever

ES Boiliedraaiservice
Swammerdamstraat 37
7908AH Hoogeveen

Sbt
Vaartweg 86
7833BN Nieuw Amsterdam

De Allesbrander B.V.
Kapitein Nemostraat 0
7821AB Emmen

Kabootje
De Veurdele 31
7948DL Nijeveen

Zwagers Boating
Zomerdijk 29
7942JS Meppel

Troost Power Cat B.V.
Rabroekenweg 13
7942JE Meppel

Van der Veen Watersport
Weerdingerkanaal ZZ 42
7831AC Nieuw Weerdinge

Hengelsport-Jolandas
Wenning 30
7811HS Emmen

Leonard Sports
Stephensonstraat 25
7903AS Hoogeveen

Eurofishing Nederland B.V.
Grote Kerkstraat 11
7902CD Hoogeveen

Lampe Witgoed Service, Frans
Meesterswijk 21
9421TK Bovensmilde

Duiktoko
Oshaarseweg 31
7958PS Koekange

Handelsonderneming De Vink
Oosterbrinkweg 3
7973JK Darp

Marine Magro
Reigerlaan 19
9765TG Paterswolde

Lalizas Nederland VOF
De Amstel 38 -40
8253PC Dronten

Albacore BV
Dwarsveld 1/A
8375ED Oldemarkt

Imhoff BV
Leimuiderdijk 478/A
2156MX Weteringbrug



Nautic Lounge

Kernwoorden



Contactgegevens van Watersportartikelen bedrijf Nautic Lounge uit Diever, Drenthe. Bel 0642255336 of email [email protected]. Neem contact op en Nautic Lounge uit Diever helpt u met met uw vragen omtrent Watersportartikelen

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap