Home / Vacatures / Vacatures Den Haag / Aanzij passie voor zorg

Aanzij passie voor zorg Vacatures Den Haag


Aanzij passie voor zorg

Uitgeeststraat 11
2547VA Den Haag

Gemeente: Den Haag, Zuid Holland

Telefoon:0031... Telefoonnummer tonen618857418 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Vacatures



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een jong en dynamisch werving- en selectiebureau gespecialiseerd in zorg. Als u als zorgprofessional op zoek bent naar een uitdagende baan in de zorg of als opdrachtgever juist op zoek bent naar gemotiveerde en passievolle zorgmedewerkers, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Aanzij streeft naar the perfect match tussen opdrachtgever en zorgprofessional. Passie, aandacht, kwaliteit, en humor zijn onze kernwaarden. Vanuit deze visie zal altijd worden gewerkt!

Aanzij reageert altijd snel en adequaat op vragen en wensen van zowel de zorgprofessional als de opdrachtgever. Wij houden de lijnen kort voor een zo duidelijk en transparant mogelijke communicatie, zo is het voor iedereen helder wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Missie

Aanzij zet zich in voor goede zorg! Wat houdt goede zorg nou precies in? Het leveren van betrokken en goed opgeleid zorgpersoneel is van essentieel belang. Daarnaast zorgt Aanzij en de zorgprofessional ervoor dat men tijdig geschoold is/wordt. Maar bovenal heeft Aanzij warme, liefdevolle en gezellige zorgprofessionals. Wij van Aanzij streven naar tevredenheid van de client want daar draait goede zorg om, daarmee is de opdrachtgever ook tevreden en kan de zorgprofessional doen waar hij/zij echt goed in is, namelijk, zorgen voor de clienten.



Aanzij biedt zorgprofessionals werkbegeleiding en coaching op maat. Op deze manier zorgen we ervoor dat de zorgprofessional het beste uit zichzelf haalt. Daarnaast ondersteunen wij de opdrachtgever en verlichten de werkdruk.

Aanzij streeft naar de perfecte match tussen zorgprofessional en opdrachtgever. Voordat wij een zorgprofessional bij een opdrachtgever plaatsen, gaan wij eerst uitgebreid het gesprek aan met beide partijen. Zo weten wij precies wat de wensen en verwachtingen zijn van onze klanten.

Een perfecte match kan alleen tot stand komen met goed opgeleide zorgprofessionals. Daarom werken wij samen met een erkend opleidingsinstituut. Dit opleidingsinstituut biedt goede kwaliteit zorgopleidingen aan, zodat de zorgprofessional met een erkend diploma het werkveld kan betreden.

Aanzij zorgt voor een open communicatie naar zowel de zorgprofessional als de opdrachtgever. Zo weten alle partijen waar zij aan toe zijn.


Visie

Aanzij wil passievolle zorgprofessionals helpen bij het vinden van een uitdagende baan in de zorg. Dit geldt met name voor uitzendkrachten en kandidaten die op zoek zijn naar een vaste aanstelling. Wij willen dat iedereen zijn/haar werk met liefde en aandacht kan uitoefenen.

Aanzij wil ook opdrachtgevers helpen bij het vinden van de juiste zorgprofessional. Zeker nu de zorgsector met grote tekorten kampt, is het belangrijk om de zorgprofessional bij de juiste opdrachtgever en in het juiste team te plaatsen. Wij zijn ervan overtuigd dat de perfecte match tussen zorgprofessional en opdrachtgever niet alleen een verrijking van het zorgteam is, maar ook zal zorgen voor de best mogelijke zorg voor de zorgvrager.


Uitgangspunten

Wet-en regelgeving

Aanzij hanteert 5 beginselen die van grote waarden zijn:

Gelijkheid
Non-discriminatie
Transparantie
Proportionaliteit
Wederzijdse erkenning


Maatschappelijk uitgangspunt

Daarnaast doet Aanzij aan social return; dit houdt in dat wij een bepaald percentage opzij zetten voor extra banen, werkplekken en stageplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.






Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Het belang van effectieve vacatureteksten bij online werving Het belang van effectieve vacatureteksten bij online werving
Het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature binnen je bedrijf kan vandaag de dag nogal lastig zijn. Door het aanhoudende personeelstekort in vrijwel iedere branche in Nederland is het aanbod ...
Nieuwe baan? Hier vind je passende vacatures! Nieuwe baan? Hier vind je passende vacatures!
Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Als werkzoekende kan het soms lastig zijn om interessante vacatures te vinden die passen bij je wensen en eisen. Maar, met de juiste aanpak is het zeker mogelijk o...

Ook voor u gevonden

DWK Support BV Uitzendbureau is in Nederland inBedrijf!
Uitzendbureau DWK Support BV is gespecialiseerd in het leveren van arbeidskrachten in de sectoren tuinbouw, kassenbouw, techniek, bouw, productie en logistiek en werkt voornamelijk met Nederlandse en ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Teleworx BV
Hoge Nieuwstraat 32
2514EL Den Haag

Uitzendburo Interstar
Hortensiastraat 46
2563NV Den Haag

Jaczon Zeevarend Personeel BV
Vissershavenweg 38
2583DK Den Haag

Uitzendbureau Karel Duijndam BV
Dierenselaan 71
2573KC Den Haag

Koksburo 2000
Heelsumstraat 145
2573NK Den Haag

Uitzendbureau Eenheid
Hoefkade 1582
2525HV Den Haag

Uitzendbureau Saaf
Troelstrakade 179
2531AD Den Haag

Uno Werving & Selectie BV
Johanna Westerdijkplein 64
2521EN Den Haag

Coloured Holland BV
Lutherse Burgwal 31 -33
2512CB Den Haag

Julia Uitzendbureau B.V.
Plein 15
2511CR Den Haag

Recht door zee
Schalk Burgerstraat 202
2572VD Den Haag

Achterberg / A
Seinpoststraat 47
2586HB Den Haag

Intermed Uitzendbureau B.V.
Laan van Meerdervoort 0
2517BA Den Haag

Randstad
Grote Markt 22
2511BG Den Haag

ASA Student Uitzendbureau
Schoolstraat 32
2511AX Den Haag

Start Uitzendbureau BV
Bezuidenhoutseweg 73
2594AC Den Haag

VBTC Service BV
Kerketuinenweg 10
2544CW Den Haag

Uitzendbureau C. Yildiz B.V.
Schaarsbergenstraat 48
2573BW Den Haag



Kernwoorden



Contactgegevens van Uitzendbureau bedrijf Aanzij passie voor zorg uit Den Haag, Zuid Holland. Bel 0031618857418 of email [email protected]. Neem contact op en Aanzij passie voor zorg uit Den Haag helpt u met met uw vragen omtrent Uitzendbureau

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap