Home / Gezondheidszorg / Gezondheidszorg Groningen / AEDmaster

AEDmaster Gezondheidszorg Groningen


AEDmaster

Boterdiep 69
9712LK Groningen

Gemeente: Groningen, Groningen

Telefoon:0207... Telefoonnummer tonen630686 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Gezondheidszorg



Bedrijfsomschrijving

Een AED kopen bij AEDmaster? Dat kan, maar wij zijn meer! AEDmaster is speciaal opgericht voor een ieder die graag zijn of haar steentje wil bijdragen. Iedereen heeft wel iemand in zijn/haar omgeving zitten die overleden is door een hartaanval of te maken heeft gehad met hartfalen. Voor ons is dit ook het geval. Daarnaast zijn wij al jaren werkzaam in de veiligheidsbranche. Wij hebben ervaring met het geven van AED-cursussen, het opstellen van noodplannen en natuurlijk ook de verkoop van gerelateerde AED producten. Uiteindelijk hebben alle bovenstaande punten geleid tot de oprichting van AEDmaster. Meer dan alleen het (ver)kopen van AED's Wij vinden het belangrijk om, naast de verkoop van AED's, ook ons steentje bij te dragen op maatschappelijk vlak. Wij bereiken dit door; voorlichting te geven, het belangeloos beschikbaar te stellen van AED's (bij speciale evenementen) en sponsoring van buurt AED's. Daarnaast proberen wij de bewustwording te vergroten door veel extra informatie te verschaffen omtrent de AED en het gebruik hiervan.

Er is op het moment veel gaande in de wereld van de AED's. De bekendheid en de noodzaak van het product wordt steeds groter. Primair gezien is dit een goede ontwikkeling. Hoe beter de landelijke dekking is verzorgd, des te groter is de kans dat een ieder, bij een hartstilstand, gered kan worden.

Alleen nu is de vraag of dat ook daadwerkelijk zo is? Algemeen is bekend dat, bij een hartstilstand, de eerste 6 minuten cruciaal zijn. Na deze 6 minuten wordt de kans op een succesvolle reanimatie zeer klein. Dus om iemand succesvol te reanimeren moet je binnen 6 minuten: Naar het slachtoffer toe, een AED zoeken, deze AED uit de kast halen, meenemen naar slachtoffer, gebruiksklaar maken, elektroden bevestigen en natuurlijk een schok toedienen. Daarnaast moet je tussentijds ook nog de alarmdiensten informeren en dit binnen 6 minuten.

Eigenlijk is bovenstaand scenario bijna onmogelijk uit te voeren voor een ongetrainde omstander. Ook al kennen veel mensen een AED, de meeste mensen hebben geen idee waar een AED hangt en wat je er precies mee moet doen. Natuurlijk spelen alle fabrikanten en leveranciers handig in op de toenemende vraag, waardoor het aantal AED merken toeneemt. Echter wordt er onvoldoende geïnvesteerd in het infomeren en trainen van de AED bediener. Elke AED weer anders, waardoor er veel onduidelijkheid ontstaat. Wij, van AEDmaster, zien het als onze taak om deze bewustwording te vergroten en adviseren bedrijven en gemeentes om de AED duurzaam inzetbaar te maken.

Een van de belangrijkste punten is de meeste geschikte AED te kiezen, want elke situatie is anders. Bijvoorbeeld op een school heb je alleen maar iets aan een AED die ook geschikt is voor kinderen. Als je een AED op een festival gebruikt is het belangrijk dat elke AED van een AED bediener is voorzien. Een ander belangrijk punt is scholing. Zonder scholing en onvoldoende productkennis is het bijna onmogelijk om een AED succesvol te bedienen. Er zijn maar weinig mensen die in een crisissituatie rustig blijven, terwijl ze ongetraind zijn. Als laatste punt willen wij de noodzaak van uniformiteit benadrukken.

Wij vinden het een taak van de overheid om alle AED's, kwa vormgeving, kleurgebruik en bediening gelijk te trekken. In ieder geval als een AED in een openbare ruimte hangt. De herkenbaarheid neemt dan verder toe en het maakt niet meer uit op welke AED je getraind hebt. Deze schaalvoordelen zullen significant bijdragen aan het succesvol inzetten van een AED.

Dus wilt u een AED kopen? Neem dan eerst contact op met ons. Wij kunnen u verder helpen en garanderen dat de AED niet alleen ergens hangt, maar ook daadwerkelijk gebruikt wordt, waar die voor is bedoeld.

Dat is het redden van levens!




Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Zeer goede ervaring met AEDmaster
Geplaatst op: 18-01-2021 16:57

5 van 5 sterren
Zeer goede ervaring met AEDmaster
Geplaatst op: 18-01-2021 16:54

5 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Nieuws

AED kopen

Gerelateerde blogs

Burn-Out Behandeling: Voorkomen, Herkennen en Genezen Burn-Out Behandeling: Voorkomen, Herkennen en Genezen
Inleiding Iedereen ervaart weleens stress in het leven, maar soms kan deze stress uitmonden in een ernstiger probleem: burn-out. Een burn-out kan je fysiek en mentaal uitputten, waardoor het belang...
Is koud douchen gezond? Is koud douchen gezond?
Is koud douchen gezond? Koud douchen is de afgelopen tijd wereldwijd razend populair geworden door ons Nederlands trots Wim hof!. Bij de meeste mensen komen de haren al overeind als ze denken aan koud...

Ook voor u gevonden

AED kopen
U gaat een AED kopen. Dit kan voor het bedrijf, de buurt, de vereniging of uw vakantiehuisje zijn. Dat is positieve ontwikkeling, want een AED heeft zich al ruimschoots bewezen als hij wordt ingezet b...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Stichting Dialyse Centrum Groningen
Hanzeplein 1
9713GZ Groningen

Mediplus Nederland BV
Zuiderpark 13
9724AG Groningen

Argo BV
L.J. Zielstraweg 1
9713GX Groningen

Stichting Eerstelijns Ondersteuning Groningen
Damsterdiep 191/D
9713EC Groningen

Niewold Advies B.V.
Snip 10
9728XR Groningen

Holistische Praktijk De Roos
Nicolaas Beetsstraat 81
9721RL Groningen

Step Noord Groningen BV
Gotenburgweg 15/A
9723TK Groningen

St Bevolkingsond. Borstkanker Noord-Nederland
Van Schendelstraat 9
9721GV Groningen

AEDmaster
Boterdiep 69
9712LK Groningen

Kraamzorg Het Groene Kruis
Queridolaan 5
9721SZ Groningen

Lactatiekundige Groningen
Voermanstraat 39
9742VB Groningen

Vitamine magazijn
Parklaan 19B
9724AN Groningen

Sense Aandachttraining
Emmaplein 2
9711AP Groningen

Stichting Bevolkingsonderzoek Noord
Queridolaan 5
9721SZ Groningen

RW Hilbrants Register-Podoloog & Podoposturaaltherapeut
A. Morostraat 62
9728SP Groningen

OsteoVitaal Osteopathie Groningen|Ureterp
Vechtstraat 71
9725CT Groningen

In Beweging Psychotherapie
Moesstraat 47
9717JV Groningen

De Olle Grieze
Helper Oostsingel 56A
9722AW Groningen



AEDmaster

Kernwoorden



Contactgegevens van Gezondheidszorg bedrijf AEDmaster uit Groningen, Groningen. Bel 0207630686 of email [email protected]. Neem contact op en AEDmaster uit Groningen helpt u met met uw vragen omtrent Gezondheidszorg

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap