Home / Opleidingen / Opleidingen Helmond / Jacobs & van Rooij

Jacobs & van Rooij Opleidingen Helmond


Jacobs & van Rooij

Stapelovenweg 2
5708JW Helmond

Gemeente: Helmond, Noord Brabant

Telefoon:0492... Telefoonnummer tonen505340 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Opleidingen



Bedrijfsomschrijving

Jacobs & van Rooij is een management trainingsbureau voor MKB ondernemers, directeuren en managers. Al 20 jaar bieden we cursussen, trainingen, adviezen en coaching aan. Wij helpen MKB’ers betere managers te worden en een betere privé – werk balans te krijgen. Wij leveren een breed aanbod aan cursussen en trainingen op het gebied van management en HR.

De menselijke factor
De menselijke factor binnen jouw bedrijf is ons startpunt. Vervolgens helpen we de hele organisatie optimaal te laten functioneren. De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & van Rooij zo onderscheidend.

Kwalitatief en betrokken
Kwaliteit vinden wij belangrijk. Het is een van onze pijlers. Om een optimale training / coaching te kunnen bieden, hebben onze trainers zelf diverse cursussen gedaan. Ze hebben de kennis en ervaring om te weten met welke situaties MKB ondernemers, directeuren en managers te maken krijgen.

De betrokkenheid met onze klanten is zeer hoog: je staat er niet alleen voor in het veranderproces. Wij nemen samen met jou de verantwoordelijkheid om van jouw organisatie een succes te maken. Dit doen we tijdens en na de cursus. Je kunt ons altijd nog bereiken voor vragen en advies. Een half jaar na het afronden van je cursus word je bijvoorbeeld uitgenodigd voor een kosteloze opfris dag.

Wij gaan verder
Onze management ondersteuning gaat verder dan reguliere adviesbureaus, omdat wij naast ons advies direct een verbetertraject aan kunnen bieden met de mogelijkheid een aansluitende cursus te volgen. Je hoeft dus niet verder te zoeken naar passende oplossingen voor jouw verbeterpunten.

Opleider van het Jaar
Jacobs & van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

Ondernemers analyse
Om een advies op maat te kunnen geven, gebruiken wij onze ondernemersanalyse. Deze analyse geeft inzicht in jouw persoonlijke vaardigheden. Nadat de ondernemersanalyse is ingevuld, volgt er een één-op-één gesprek met een van onze adviseurs. In dit consult worden de bevindingen naar aanleiding van de analyse besproken. In dit gesprek krijg je advies hoe je de zaken waar je tegenaan loopt kunt aanpakken. Onze ondernemersanalyse is gepatenteerd en zeer geavanceerd. Tijdens de gesprekken met de adviseurs verbazen veel klanten zich over de uitkomsten en grondigheid van onze analyse. Durf jij de uitdaging aan?







Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Wat is de NEN 3140 opleiding en waarvoor heb je het nodig? Wat is de NEN 3140 opleiding en waarvoor heb je het nodig?
Als je in de elektrotechnische sector werkt, of wilt gaan werken, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de wettelijke normen en veiligheidsvoorschriften die gelden voor het werken met elektris...
Welke opleidingen kun je volgen als je bij de Rijksoverheid Welke opleidingen kun je volgen als je bij de Rijksoverheid werkt?
Wil jij graag bij de overheid werken? Dan moet je hiervoor goed opgeleid worden. Van een professional bij Rijksoverheid wordt namelijk bepaalde kennis verwacht. Zo moet je goed om kunnen gaan met het ...

Ook voor u gevonden

Basic en Premium Haarstylist Opleiding
Het kappersvak echt gedegen leren is niet eenvoudig maar met een goede docent die weet wat er speelt kan het in 20 weken waarbij je deeltijd les volgt en thuis studeert. Op een no nonsens wijze en van...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Jacobs & van Rooij
Stapelovenweg 2
5708JW Helmond

Jacobs & van Rooij
Stapelovenweg 2B
5708JW Helmond

Kappersopleiding.nl
Habraken 2321A
5507TK Veldhoven

Atelier Puur Geluk
Spinrokkenstraat 7
5345AS Oss

Textes et Plus
Den Ong 24
5371DJ Ravenstein

Quality Education Holland BV
Kerkakkerstraat 34
5616HC Eindhoven

Stichting Volksuniversiteit Eersel
Lindehof Z 72
5521EE Eersel

St. Beheer D. Eindhovense Volksuniversiteit
Refelingse Erven 153
5672TD Nuenen

Digilearn
Stormvogel 16
4822RD Breda

Top Train
Fatimastraat 56
4835BD Breda

Teachers TV Nederland B.V.
Haagweg 1
4814GA Breda

Stichting Nederlands Instituut Vakonderwijs Ondernemerschap
Spekenblok 7
4823JE Breda

Stichting Spinoza University of the Netherlands
Geersbroekseweg 4
4851RE Ulvenhout

Stichting Digivitaal
Keldermanslaan 5
4611AL Bergen Op Zoom

Stichting Filippijnenaktie Vigan-Mindoro
Olympialaan 10
4625CT Bergen Op Zoom

Annahoeve-landgoed Wallsteijn
Achtmaalseweg 0
4885AS Achtmaal

The European Knowledge Academy
Susannadonk 15
4707WN Roosendaal

VL Didact B.V.
Arubaweg 10
5451GM Mill



Jacobs & van Rooij

Kernwoorden



Contactgegevens van Opleidingen bedrijf Jacobs & van Rooij uit Helmond, Noord Brabant. Bel 0492505340 of email [email protected]. Neem contact op en Jacobs & van Rooij uit Helmond helpt u met met uw vragen omtrent Opleidingen

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap