Home / Computer hardware / Computer hardware Elst / Daans Magazijn

Daans Magazijn Computer hardware Elst


Daans Magazijn

Marithaime 7
6662WD Elst

Gemeente: Overbetuwe, Gelderland

Telefoon:0481... Telefoonnummer tonen351477 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Computer hardware



Bedrijfsomschrijving

Daans Magazijn verkoopt sinds 2015 gebruikte elektronica. Ons assortiment varieert van laptops en desktops tot aan iPad's en overige (Apple) apparatuur. Wij zorgen ervoor dat je voor goede producten met een scherpe prijs bij ons aan het juiste adres bent. Onze producten zijn geschikt voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

Waarom Daans Magazijn?
Service
Wij staan bekend om het verlenen van een goede service. Dit vinden wij enorm belangrijk en maakt het werk des te leuker. Je kunt altijd bij ons terecht met jouw vragen. We voorzien je graag van advies en helpen je met problemen. In 2019 is 99% van de bestellingen in onze webshop op tijd verstuurd.

Garantie
Wij bieden standaard 14 dagen retourrecht en 90 dagen garantie. Wil je een half jaar of zelfs een jaar garantie? Geen probleem! Meer hierover lees je op onze garantiepagina.

Duurzaam
Daans Magazijn hecht veel waarde aan duurzaamheid. Ons team bestaat voor een belangrijk deel uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons zijn ze van harte welkom en dragen ze enorm bij aan Daans Magazijn. Zij maken een belangrijk deel uit van onze organisatie en zorgen ervoor dat jij met een blij gevoel terugkijkt op je bestelling bij Daans Magazijn.

Betrouwbaar
We zijn al drie jaar aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur. Dit geeft je als consument een aantal zekerheiden waar je hier meer over leest. In 2020 hebben wij onze 1.000e review via Stichting WebwinkelKeur ontvangen en worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,5!

Kwaliteit
We verkopen voornamelijk refurbished hardware. Dit zijn producten waarbij jij niet de eerste eigenaar bent. Daarom kun je natuurlijk gebruikssporen verwachten. We vinden het belangrijk om op de productpagina's goed te vermelden wat voor gebruikssporen op de producten zichtbaar kunnen zijn. Heb je hier toch nog vragen over? Dan kun je altijd even bellen, mailen of whatsappen.




Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Ook voor u gevonden

Het kan goedkoper in de zorg
Verbandschoenen en therapieschoenen zijn schoenen die gebruikt worden na een operatie of bij voetproblemen als gevolg van diabetes of andere (gewrichts) aandoeningen. De verbandschoen is in dit geval ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Daans Magazijn
Marithaime 7
6662WD Elst

ComputerPilot
Koperweg 39
7335DS Apeldoorn

Mena Refurbished
De cloese 182
7339CS Apeldoorn

Dfusing
Voltweg 3
4631SR Hoogerheide

Happy computer
Apollolaan 160
2341AZ Oegstgeest

HCS Interactief
Handelsweg 2
3751LR Bunschoten Spakenburg

Uneed-IT
Zuidbaan 514
2841MD Moordrecht

7Digits BV
Boezemweg 21A
2641KG Pijnacker

Serverkast.nl
Zuidergracht 21
3763LS Soest

Arnaud de Klerk | The File-Hunter
Gravin van Sulzbachstraat 1
4854EV Bavel

Compudata
Rapenburg 8
2311EV Leiden

Aronto
Ellerweg 13
6037RR Weert


Hieronder meer bedrijven uit de regio?



Daans Magazijn

Kernwoorden



Contactgegevens van Computer hardware bedrijf Daans Magazijn uit Elst, Gelderland. Bel 0481351477 of email [email protected]. Neem contact op en Daans Magazijn uit Elst helpt u met met uw vragen omtrent Computer hardware

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap