Home / Apparatuur Blog / De top 5 e-sigaretten in 2021

De top 5 e-sigaretten in 2021

De top 5 e-sigaretten in 2021

Er is in de rokerswereld de afgelopen jaren een hele verandering tot stand gekomen. Van het traditionele roken van tabak kwam er een omschakeling naar het minder schadelijke 'vapen', ook wel 'dampen' genoemd in Nederland.

Je vindt de e-sigaret in twee uitvoeringen: de oplaadbare en de wegwerpsigaret. Deze laatste wordt de laatste tijd steeds populairder. Ze zijn minder omslachtig om mee te nemen onderweg, geen geknoei met bijvullen en je navulling kan niet gaan lekken. Ze zijn meestal ook wat discreter in gebruik.

We gaan in een later artikel wat dieper in op de wegwerp e sigaret. We geven je nu ons 'Top 5' lijstje van de beste klassiekers onder de dampers, die je op de Nederlandse markt kunt vinden.

De beste e-sigaretten met pod in 2021

Het lijstje werd samengesteld op basis van de bevindingen van de dampers in Nederland zelf.

5. Ezee

Een merk van e-sigaretten dat zowel de navulbare als de wegwerpversie aanbiedt. De navullingen van de Ezee vape zijn verkrijgbaar in acht verschillende variëteiten. De pods zijn voorgevuld en klaar voor gebruik. De sterke 400mAh-batterij is voorzien van een magnetische USB oplader.

4. Blu

Deze fabrikant van elektronische sigaretten is sinds de introductie van haar producten in 2009 niet gestopt met innoveren. Het is vooral de input van de gebruikers die Blu tot aanpassingen maant. Je batterij is oplaadbaar via een meegeleverd USB-kabeltjeen de vullingen zijn verkrijgbaar in zeven verschillende smaken.

3. Joyetech

Het Chinese Joyetech wordt beschouwd als een van de pioniers bij de ontwikkeling van de e-sigaret. Het bracht zijn eerste producten op de markt in 2008, toen nog voorzien van een gewone batterij. Sindsdien is het bedrijf niet gestopt met het zoeken naar productverbetering en brengt het met de regelmaat van de klok nieuwe smaken op de markt.

2. Justfog

Een andere Aziatische marktleider op gebied van het elektronisch roken is het Koreaanse Justfog. Het merk is wereldwijd bekend en vooral beginnende dampers houden van het eenvoudige gebruik van de Justfog e-sigaret. Het toestelletje wordt geactiveerd door een 900 mAh sterke batterij. De vulling heeft een inhoud van 1,9 ml en onderaan de sigaret is er een regelbare airflow knop.

1. Vuse

Afgelopen zomer nam het Britse bedrijf Vape een drastische beslissing door een naamsverandering door te voeren. 'Vape' heet nu 'Vuse' en deze leverancier van e-sigaretten heeft als moederbedrijf British American Tobacco. De ervaring die deze laatste in de rokerswereld heeft, kun je duidelijk merken aan de ontwikkelingen van de e-sigaret. De niet-navulbare pods worden geleverd in heel wat verschillende smaken, en vanwege het design is de Vuse een ideale e-sigaret voor de startende vaper.

De top 5 e-sigaretten in 2021

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

07-07-2016 - Wat is de oud voor nieuw regeling?
Anno 2016 zijn er zo'n 100 elektronische apparaten aanwezig in een huis. Hoe meer elektronische apparaten hoe meer afval. Oude elektronische apparaten worden ook wel e-waste genoemd. Wanneer je ee
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap