Home / Auto huren Blog / Tips voor als je gaat verhuizen

Tips voor als je gaat verhuizen

Tips voor als je gaat verhuizen

Het is natuurlijk al een hele klus om te gaan verhuizen en het liefst wilt u dit dus zo snel mogelijk gedaan hebben. Het makkelijkst zou zijn als u alles in één keer mee kan nemen naar uw nieuwe huis dus u huurt natuurlijk een verhuisbus. Er is voor alles in de wereld wel een tip en zo zijn er voor verhuizen ook veel tips. Wij willen u graag 5 tips meegeven die handig zijn tijdens het verhuizen.

1. Kijk welk formaat verhuisbus u nodig heeft

Net zoals auto's hebben verhuisbussen ook verschillende vormen en maten. Het zou slim wezen om uit te zoeken welk formaat u nodig heeft. Zo bespaart u niet alleen geld door uw voertuig niet te groot te maken, maar u weet zo ook zeker of alles in uw bus zal passen. U wilt immers wel alles mee kunnen nemen voor een zo laag mogelijke prijs.

2. Stop zo veel mogelijk in dozen

Door alles in dozen te stoppen bespaart u veel ruimte in de verhuisbus. Alles heeft zijn eigen vorm en als u dit gewoon zo in de bus legt dan zal u veel lege ruimte hebben door hoeken e.d. Als u deze spullen in bijvoorbeeld bananen dozen stopt en de bananen dozen tegen elkaar aanschuift dan kunt u veel meer spullen kwijt in een kleinere ruimte.

3. Gooi al het onnodige weg

Als wij door onze spullen heen gaan wanneer wij gaan verhuizen dan willen wij vaak dingen houden die eigenlijk niet nodig zijn. Deze dingen halen dan een herinnering naar boven op het moment dat wij ze zien maar we spenderen er helemaal geen aandacht aan wanneer we niet verhuizen. Deze dingen kunt u het beste weg gooien om ruimte te besparen. Normaal gesproken kijkt u er ook niet naar om dus u zal het niet missen.

4. Markeer uw dozen

Het is erg onhandig om alle spullen naar uw nieuwe huis gebracht te hebben en de volgende drie uur te moeten uitzoeken welke doos bij welke kamer hoort. Markeer daarom uw dozen met een markeerstift met de naam van de kamer of met nummers. Zo voorkomt u dat verhuizen meer tijd inneemt dan nodig.

5. Begin tijdig

Verhuizen kan zowel een leuke als een nare klus zijn. Pak daarom elke dag een klein beetje in wanneer u tijd heeft in plaats van alles op het laatste moment. Zo maakt u het uzelf makkelijker en bespaart u alle stress die komt bij inpakken. Dit zorgt er ook voor dat u uw busje goed kunt indelen.

Tips voor als je gaat verhuizen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

19-04-2023 - Zo kies je de juiste zakelijke huurauto voor jouw volgende z
Of je nu een startende ondernemer bent of een doorgewinterde zakenreiziger, het kiezen van de juiste zakelijke huurauto kan een uitdaging zijn. Er zijn veel verschillende factoren waar je rekening mee
Lees meer

20-03-2023 - Zo kies je de juiste zakelijke huurauto voor jouw volgende z
Of je nu een startende ondernemer bent of een doorgewinterde zakenreiziger, het kiezen van de juiste zakelijke huurauto kan een uitdaging zijn. Er zijn veel verschillende factoren waar je rekening mee
Lees meer

29-11-2016 - Verhuizen kan een grote klus zijn en niet iedereen is bereid
Daarom huren veel mensen een verhuisbedrijf in om het werk voor hun te doen. Toch is het goedkoper om een verhuis busje te huren en het zelf te doen. Als u een verhuis bus huurt dan komen da
Lees meer

28-09-2016 - Luxe auto huren!?
Als je een auto huurt dan wil je dat deze zo snel mogelijk tot je beschikking is. Daarbij hoort dat alle details die bij luxe autoverhuur komen kijken zonder problemen verlopen. Dit verwacht je o
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap