Home / Auto Blog / Een oude auto verkopen

Een oude auto verkopen

Wil je graag jouw sloopauto verkopen?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Jarenlang heb je gebruik gemaakt van je auto, maar eens komt er een moment om afscheid te nemen. Misschien zijn er teveel onkosten, of ben je gewoon toe aan wat nieuws. In ieder geval is het belangrijk dat je weet dat je bij ons veilig, snel en zorgeloos jouw oude auto kunt verkopen.

Sloopauto verkopen doe je zo

Je wil graag je oude auto verkopen, maar zit je met je handen in het haar waar je naar toe moet bellen. Gelukkig kun jij je sloopauto verkopen en dat kan op deze manier:

  • Je vult eerst je kenteken in.
  • Dan meld je binnen één minuut je auto aan.
  • Je ontvangt dan geheel vrijblijvend het hoogste bod.
  • Vervolgens profiteer jij van de ophaalservice en een snelle uitbetaling.
  • Alles is 100% gratis, veilig en vrijblijvend.

Zoals je kunt lezen is dit een eenvoudige manier om snel van je auto af te komen. Alles wordt namelijk voor jou geregeld en daar heb jij dus geen omkijken meer naar.

RDW vrijwaring en meer

Het is al kort benoemd dat er veel voor jou wordt geregeld. Maar belangrijk om te weten is dat ook de RDW vrijwaring voor jou wordt gerealiseerd. Geen zorgen dus dat er later nog wat geregeld moet worden, alles wordt direct tijdens het ophalen van de oude auto geregeld.

Voordelen sloopauto verkopen

Je hebt een oude auto staan, maar eigenlijk staat hij in de weg. Het moment van afscheid nemen is aangebroken en natuurlijk wil jij een goed bod terugkrijgen. Hier zit je dan goed, want OSW regelt het voor jou. Binnen 2 uur krijg jij het hoogste bod op jouw sloopauto al te horen. Daarnaast is er het voordeel dat er een landelijke sloopauto ophaaldienst beschikbaar is bij ons. In heel Nederland worden de oude auto’s dus snel en gratis opgehaald! Jij bepaalt waar en wanneer jouw auto opgehaald kan worden en wij zullen er voor je zijn.

Kom hier jouw sloopauto verkopen

Na het lezen van deze informatie weet je hoe je je oude auto kunt verkopen. Heb jij een sloopauto en wil je een goed bod? Meld deze dan binnen 1 minuut aan bij OSW en krijg een vrijblijvend bod. De auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijker kan het niet! Neem daarom ook snel contact op zodat jij het geld kunt investeren in bijvoorbeeld een nieuwe auto.





Een oude auto verkopen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

15-04-2024 - Waarom een zakelijke occasion wel of niet wat voor je is
In een samenleving waarin het aantal bedrijven blijft stijgen én waarin duurzaamheid een ontzettend belangrijke rol speelt, is het voor ondernemers van belang om duurzame keuzes te maken. Een g
Lees meer

06-02-2024 - Ga je jouw auto verkopen? Dit moet je weten!
Heb je een nieuwe auto op het oog? Je zit natuurlijk vol spanning om deze nieuwe auto te kopen, maar je zult ook afscheid moeten nemen van je oude wagen. Na al die mooie ritjes wil je natuurlijk wel d
Lees meer

17-01-2023 - De voordelen van elektrisch rijden voor woon-/werkverkeer
Nederland is een relatief klein land. In slechts enkele uurtjes kun je het hele land doorkruisen. We kunnen bijna overal in het land eenvoudig komen. Toch zijn we gewend om de meeste afstanden per aut
Lees meer

31-12-2022 - Tips om zo zuinig mogelijk te rijden
Dat de brandstofprijzen de laatste tijd behoorlijk gestegen zijn, weten we allemaal wel. Om toch zo zuinig mogelijk te rijden kun je jezelf een heel aantal gewoontes aanleren. Er zijn namelijk genoeg
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap