Home / Bedrijfsuitje Blog / Bedrijfsuitjes in Utrecht op de grachten en in de binnenstad

Bedrijfsuitjes in Utrecht op de grachten en in de binnenstad

Bedrijfsuitjes in Utrecht op de grachten en in de binnenstad

Wat Utrecht echt speciaal maakt, is de sfeervolle stad zelf. Het historische centrum met gezellige straatjes en prachtige grachten van Utrecht zorgen voor een ontspannen en gezellige sfeer tijdens het bedrijfsuitje. Hierdoor is het niet alleen een leuke ervaring voor de medewerkers, maar ook een mooie manier om de teamgeest te versterken. Ideaal voor een teamuitje in Utrecht.

Utrecht heeft een enorm diverse selectie aan activiteiten op het water en in de stad, die ervoor zorgt dat er voor iedereen wat te beleven valt. Of je nu houdt van sportieve activiteiten, culturele bezienswaardigheden of culinaire ervaringen, Utrecht heeft het allemaal.

Laten we vooral de teambuilding activiteiten niet vergeten! Een bedrijfsuitje in Utrecht biedt diverse activiteiten die gericht zijn op teambuilding, zoals een escape room, een speurtocht of een workshop. En vergeet de vele bedrijfsuitjes in Utrecht op het water niet. Deze activiteiten kunnen de samenwerking en communicatie binnen het team verbeteren, wat uiteindelijk kan leiden tot een hogere productiviteit en betere resultaten op de werkvloer.

Waarom kiezen voor een bedrijfsuitje op het water in Utrecht?

Er zijn veel activiteiten op het water in Utrecht waaruit je kunt kiezen voor je bedrijfsuitje. Hieronder bespreken we vier van de meest populaire opties:

  1. Rondvaart op een borrelboot: Maak een rondvaart met collega’s door de grachten van Utrecht en geniet van het uitzicht op de historische gebouwen en bruggen langs de Oudegracht. Onbeperkt drankjes en hapjes aan boord maken deze activiteit compleet.
  2. Workshop Suppen: Huur een stand-up paddleboard en peddel over de grachten. Na een goede uitleg ga je onder begeleiding aan de slag. Een geweldige manier om de stad vanaf het water te bekijken en tegelijkertijd een workout te krijgen.
  3. Canal Escape Utrecht: De Oude Gracht is ongeveer twee kilometer lang en is door de vele werfkelders heel uniek. Lekker ontspannen zit er alleen niet in tijdens dit bedrijfsuitje op het water, vanaf het moment dat je de boot instapt, is het de bedoeling om zo snel mogelijk uit het Utrechtse grachten web te ontsnappen.
  4. Floating & Walking Dinner in Utrecht: Start deze dag met een rondvaart over de Utrechtse grachten. Vervolgens neemt een stadsgids jullie mee naar de mooiste en meest unieke plekjes van de Domstad. Tussendoor genieten iedereen van een heerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurants. Door de afwisseling van varen, wandelen met een stadsgids en dineren bij verschillende, gezellige locaties biedt dit bedrijfsuitje in Utrecht een gevarieerd programma. 

De stad en de gehele provincie Utrecht hebben een centrale ligging en zijn daardoor gemakkelijk bereikbaar voor iedereen in het land. Dit maakt het organiseren van een bedrijfsuitje een stuk makkelijker en minder stressvol.

En tot slot biedt Utrecht ook een inspirerende omgeving voor brainstormsessies en workshops. Met een rijke geschiedenis en de aanwezigheid van diverse universiteiten en onderzoeksinstellingen, kan Utrecht een bron van inspiratie zijn voor jou en je collega's.

Dus waar wacht je nog op? Kies voor een bedrijfsuitje in Utrecht en beleef een onvergetelijke ervaring met je collega's!

Bedrijfsuitjes in Utrecht op de grachten en in de binnenstad

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

07-04-2023 - Dit zijn de leukste bedrijfsuitjes voor teambuilding
Bedrijfsuitjes zijn goed voor teambuilding en de sfeer en productiviteit in je onderneming. Door er samen op uit te trekken en leuke, nieuwe dingen te doen, leert het personeel elkaar beter kennen. Da
Lees meer

15-02-2023 - Lasergamen bij je eigen bedrijf: een unieke teambuilding act
Teambuilding is onmisbaar voor het verbeteren van de samenwerking en communicatie tussen medewerkers. Het creëert een positieve omgeving waarin werknemers met meer plezier aan het werk zijn. Dit
Lees meer

13-10-2022 - Tips om te doen met een personeelsuitje
Veel bedrijven doen een keer per jaar of vaker een personeelsuitje met het hele team. Dit is super leuk, want zo leer je je collega’s op een andere manier kennen in plaat van alleen werk gerelat
Lees meer

20-09-2022 - Waarom een escape room het ideale teamuitje is
Uit divers onderzoek blijkt dat thuiswerken een blijvertje is. Of je werknemers nu gedeeltelijk of volledig vanuit huis werken; het is belangrijk om een goede team spirit te behouden.  Daarmee
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap