Home / Beroepsopleidingen Blog / Missie en visie

Missie en visie

Hier staan wij voor

 

Missie en visie Mysafehouse 

Opleidingscentrum voor effectieve zelfbescherming Mysafehouse leert je op realistische en effectieve wijze jezelf, anderen en goederen te beschermen tegen toenemende agressie en geweld in onze verhardende maatschappij. Onze missie en visie staat in het teken van ontwikkeling van jouw eigen manier van conflicthantering. Of het nu een verbaal, materieel of fysiek conflict betreft. Met 5 unieke universele waarden als basis. Je leert wat je (vlak) voor, tijdens en na het conflict kunt ondernemen om het onder alle omstandigheden te controleren.

Hier staan wij voor

De beschermingmethodes van opleidingscentrum Mysafehouse voor effectieve zelfbescherming zijn onverwachts en doeltreffend. Het verweer lijkt indien mogelijk, onschuldig of bijna ‘per ongeluk’. De reactie is doelbewust, maar oogt natuurlijk en voor buitenstaanders vaak onzichtbaar of onnavolgbaar. In onze methode is de geweldsspiraal, de mate waarin je reageert of handelt op agressie en geweld, essentieel. Altijd een passend antwoord zodat een confrontatie niet onnodig escaleert. Uiteraard leren wij onze cursisten redelijk, gepast en integer optreden. Veiligheid staat altijd voorop bij opleidingscentrum Mysafehouse!

Organische zelfbescherming

Communicatieve, technische en tactische vaardigheden vallen als vanzelfsprekend samen met je taak of functie. Onze trainingsmethoden zijn afgestemd op je reeds aanwezige ervaring, kennis en vaardigheden, bevoegdheden en je bereidheid om te handelen. Zo heeft Mysafehouse ook een zogenaamd Lab; laat jezelf, producten of je organisatie testen door Mysafehouse. Onze professionaliteit zal voor iedere klant, klein of groot, aanvullend en ondersteunend zijn. Organische zelfbescherming noemen we dat bij opleidingscentrum Mysafehouse! 

Effectief verdedigen

Je leert je effectief verdedigen. Daarbij staat het voorkomen van het conflict voorop. Lukt dat niet, dan is een passend antwoord de gevraagde oplossing. Redelijk en integer, gematigd als het kan. Maar als je eigen of andermans veiligheid gevaar loopt, doeltreffend en daarmee afdoende. Er zijn geen conflicten waar die ene oplossing voor bestaat. Simpelweg omdat die ene aanval niet bestaat op straat. Wat wel bestaat is een set universele principes van opleidingscentrum Mysafehouse die je in alle situaties doeltreffend kunt toepassen. Ons unieke symbool weerspiegelt dat beeld! Met de praktijk als leermeester!


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

14-05-2018 - Kwaliteitsnorm kan einde maken aan wildgroei opleidingen bew
Veel mensen zijn de dupe van slechte bewindvoering, zo kwam afgelopen week naar voren in het programma Nieuwsuur Tijd om een kwaliteitsnorm voor de opleidingen voor bewindvoerders in te stel
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap