Home / Boeken Blog / Boeken, boeken en nog meer boeken

Boeken, boeken en nog meer boeken

Spannend eBook 'Wanneer zie ik je weer' over de hechte band tussen een tweeling

Boeken, boeken en nog meer boeken. De honderden uitgevers die Nederland rijk is, blijven dapper stapels nieuwe boeken op de markt brengen. Kijkend naar ons grootste opslagruimte, de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag die telt circa 7 miljoen items. Dat is ruim 115 km aan boeken, kranten, etc.. Nederland telt ca. 30.000 actieve auteurs. En of dat allemaal nog niet genoeg is,  heb ik voor jou ook een boek geschreven, maar dat is dan wel mijn eigen allereerste boek.

Spannend eBook over de hechte band tussen een tweeling

‘Wanneer zie ik je weer?’ is een spannend kort verhaal over de hechte band tussen tweelingen. Het verhaal gaat over de tweeling Daniël en Floor. Slechts 34 minuten na elkaar geboren. Hun band is hecht, ook al zijn ze niet bij elkaar. Daniël is voor maanden in Iran als oorlogsverslaggever. Als Daniël zijn leven ernstig in gevaar is, is het de vraag of hij het er levend van af zal brengen. Het is het eerste boek van Jolanda van Heukelom, die schrijft onder pseudoniem J.W. Magdalena. 

Tweeling identiteit

Gemiddeld worden er op iedere 1000 bevallingen 18 à 19 tweelingen geboren. Daarnaast is de schatting dat 10% van de zwangerschappen begint als die van een tweeling, maar ergens tijdens de zwangerschap redt een van de kindjes het niet. Het verschil met eenlingen is dat tweelingen naast een eigen identiteit ook een tweeling-identiteit ontwikkelen. Die ontwikkeling begint al in de baarmoeder, waar de eerste tekenen van bewustzijn, gepaard gaan met het bewust zijn van elkaars aanwezigheid, en de ontwikkeling van een gezamenlijke band.

Inspiratie

Schrijfster Jolanda van Heukelom: “Mijn inspiratie voor het verhaal komt door dat ik zelf een alleen-geboren tweeling ben. Tweelingen hebben vaak een speciale band met elkaar. Dat zullen veel ouders van een tweeling beamen. Deze verbondenheid begint al in de baarmoeder waar de kinderen hun bewegingen op elkaar aanpassen. Vanuit die fascinatie wilde ik een spannend en verrassend boek schrijven. En zijn we niet allemaal op zoek om ons met iemand te kunnen verbinden?”

Over de schrijfster

Jolanda van Heukelom (1975) is geboren en getogen in Hilversum en woont nu alweer 25 jaar in de Rivierenbuurt in Den Haag. Ze is communicatie-adviseur, blogger en auteur van het boek. Het zat er al vroeg in: verhalen willen schrijven. Nu is ze 42 jaar en droomt van boeken en verhalen schrijven. Dit is haar eerste stap om die droom uit te laten komen!

Welke boeken lees jij het liefst? Verhalen die je in 1 adem uitleest!

Lees hier de leukste en mooiste verhalen op het blog In1ademuit.nl en/of koop het boek ‘Wanneer zie ik je weer’  geschikt voor e-reader of tablet voor € 4,50 online op de inademuit-website!

 

Boeken, boeken en nog meer boeken

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

14-09-2017 - Spannend eBook: ?Wanneer zie ik je weer??
Boeken, boeken en nog meer boeken. De honderden uitgevers die Nederland rijk is, blijven dapper stapels nieuwe boeken op de markt brengen. Kijkend naar ons grootste opslagruimte, de Koninklijke Biblio
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap