Home / Camera kopen Blog / Digitaal camerasignaal met analoge kabels

Digitaal camerasignaal met analoge kabels

Digitaal camerasignaal met analoge kabels

Hikt u tegen de aanschaf van een compleet nieuw camerasysteem aan? Is de bewakingscamera dat nu hangt in uw magazijn of kantoor nog maar een paar jaar oud en wilt u niet opnieuw de investering doen? Renovatie voor een deel van de apparatuur kan voor opzienbarende resultaten zorgen als het gaat om beeldkwaliteit.

 

Naar 720p digitaal beeld

Zo is het al mogelijk om 720pixel HD-videosignaal te sturen door uw bestaande bekabeling. U zult het zelf zien, het beeld knapt er enorm van op. Belangrijker is natuurlijk dat uw eigendommen veel beter beschermd zijn. Vooral bij scenes op afstand is het met analoog beeld moeilijk om in detail alles te kunnen zien. Het aangezicht van een indringer op uw terrein van een afstandje bijvoorbeeld. Daarnaast is met een digitaal signaal het beeld beter op te slaan en terug te zoeken. Het beheer gaat er met sprongen op vooruit.

 

HD-SDI sets van 1020p

Hoeft u behoefte aan een systeem dat het gemak van analoog (standaard) combineert met de kwaliteit van 1080p full HD? Het kan zeker, een HD-SDI set is compleet, dus inclusief beveiligingscamera, kabels, recorder en voeding. Het is plug-and-play en dus direct klaar voor gebruik. Eenvoudig bestellen volstaat om binnen enkele dagen uw systeem in huis te hebben. Met enige technische kennis bent u snel in staat om digitaal beeld te presenteren in uw organisatie.

 

Vergeet uw recoder niet

Uiteraard heeft u apparatuur nodig dat het nieuwe digitale signaal opslaat. Onze tip is om apparatuur te kopen, voorzien van een aantal extra ingangen, zodat u een en hetzelfde systeem later zonder enig bezwaar kunt uitbreiden. De keuzes liggen meestal tussen 4, 8 of 16 kanalen. Voor de meeste organisaties is dit afdoende.    

 

Ook mobiel signaal

U kunt vervolgens op elk kanaal één beveiligingscamera aansluiten. De HD-CVI recorder kunt u eenvoudig benaderen via een smartphone of PC, maar het direct aansluiten van een monitor of TV behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Duizelt het u reeds bij het lezen van de technische kennis? Via mail of telefoon staan wij u terzijde voor advies voor de specifieke situatie bij uw bedrijf. Schrikt u terug van de installatie van een camerasysteem. Uiteraard installeren wij uw nieuwe systeem graag voor u. Ook daarbuiten blijft uw vraag welkom bij ons. Het kan voorkomen dat u vragen heeft over de werking van uw gerenoveerde systeem. Cctvwinkel.be staat voor u klaar om u te voorzien van professioneel advies.

Digitaal camerasignaal met analoge kabels

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

14-01-2017 - SJCAM SJ6 Legend
Bij Opticam voor € 159,00 inclusief gratis SJCAM camera tas ( zolang de voorraad strekt )     De SJCAM SJ6 legend camera is bij Opticam leverbaar in 2 kleuren, zwart en zilver. SJCA
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap