Home / Camping Blog / Recreatie Media BV lanceert splinternieuw camping platform

Recreatie Media BV lanceert splinternieuw camping platform

Recreatie Media BV lanceert splinternieuw camping platform

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat veel Nederlanders hun vakantie aan het boeken zijn. Recreatie Media BV speelt hier goed op in: zij hebben recent een splinternieuw campingplatform gelanceerd. Campings.nl is hét startpunt voor mensen die willen gaan kamperen in Europa. Je vindt er Campings in de mooiste regio’s en je kunt direct reserveren!

Nederlanders en kamperen

Jaarlijks kiezen honderdduizenden Nederlanders voor een ontspannen kampeervakantie.  Wij zijn een echt ‘kampeervolk’. We vinden het heerlijk om in de auto te stappen en na een lange rit ergens aan te komen om vervolgens ons tentje op te zetten. Op de camping kun je heerlijk tot rust komen en al je zorgen eventjes vergeten!

Kamperen in Europa

Kamperen in eigen land is erg populair, maar ook veel mensen gaan naar het buitenland. Je kunt in elk Europees land campings vinden. Denk bijvoorbeeld aan Frankrijk en Italië, maar ook minder bekende bestemmingen als Kroatië of Slovenië. Er zijn campings aan het strand, in het bos, aan een meer of in de bergen. Er is voor iedereen wat wils!

Kamperen is voor iedereen

Het aanbod op Campings.nl is gigantisch. Zo kun je zoeken op locatie, maar ook op het type camping. Sommige mensen houden nu eenmaal van een luxe kampeervakantie, terwijl anderen meer opzoek zijn naar een camping waar veel activiteiten voor kleine kinderen zijn. Of je nu van een rustige vakantie of een actieve vakantie houdt, dat maakt niet uit. Er is altijd een camping die bij jou past. Zo vind je op onze website 5 sterren campings, maar ook campings waar je echt een met de natuur wordt. Op de website heb je een handig overzicht van alle campings en kun je eenvoudig een camping uit zoeken die aansluit bij jouw wensen.

Vind de mooiste campings en reserveer een plekje!

Op Campings.nl vind je een ruim aanbod aan campings in Europa. Je kunt een land selecteren en je krijgt gelijk een overzicht van de beschikbare campings. Zie jij een camping staan waar je wel wilt gaan kamperen? Dan kun je op de website van Campings.nl ook meteen een staplaats reserveren. Het boeken van een kampeervakantie was nog nooit zo eenvoudig!

Fijne vakantie!





Recreatie Media BV lanceert splinternieuw camping platform

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

01-07-2016 - Kamperen in de Ardennen
Nederlanders houden van kamperen. Het is misschien wel de meest laagdrempelige en goedkope manier om je vakantie door te brengen. Dit geldt niet alleen voor de zomervakantie, maar een weekendje Ardenn
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap