Home / Kamperen Blog / Kamperen in de Ardennen

Kamperen in de Ardennen

Kamperen in de Ardennen

Nederlanders houden van kamperen. Het is misschien wel de meest laagdrempelige en goedkope manier om je vakantie door te brengen. Dit geldt niet alleen voor de zomervakantie, maar een weekendje Ardennen is al een leuke uitvlucht van het drukke dagelijkse leven. Als je op zoek bent naar een gezellige familiecamping in de Ardennen is Camping Polleur een echte aanrader. Het mooie is dat je niet ver hoeft te rijden om in een totaal andere omgeving te komen.

Camping Polleur

Deze camping is gelegen in het dorpje Polleur aan de Hoëgne, in de buurt van Spa. De camping is door de ANWB erkend, dus je weet zeker dat de voorzieningen prima zijn. Er zijn meerdere sanitair gebouwen, een kleine supermarkt, een snackbar, een sportveld en zelfs een verwarmd zwembad. Dankzij de diversiteit aan accommodaties is er voor elk type kampeerder wel een plekje te vinden op deze camping. Er zijn meerdere soorten stacaravans, kampeerplaatsen, bivakplaatsen, huurtenten en cabanes. Bij de camping ligt ook een groot landhuis genaamd Maison Polleur waar je met grote groepen kunt verblijven. Hier kun je ook terecht voor evenementen en bruiloften.

Survivallen

De Ardennen zijn natuurlijk uiterst geschikt voor verschillende outdoor activiteiten. Veel mensen gaan dan ook een weekendje survivallen in groepen. In de bosrijke, heuvelachtige omgeving kun je heerlijk mountainbiken en wielrennen. Dankzij de vele rivieren en beekjes kun je ook aan veel wateractiviteiten deelnemen. Denk hierbij aan raften, kajakken, canyoning en het bouwen en bevaren van vlotten. Ook andere survival activiteiten waarbij je moet klimmen zijn vaak bij het water voor extra uitdaging. Verder worden er veel GPS-tochten en droppings georganiseerd en de ?gewone? wandelaars kunnen natuurlijk ook van de prachtige natuur genieten. Er zijn ook veel plaatsen waar je aan klimactiviteiten kunt deelnemen. Dit soort activiteiten worden georganiseerd door Survival Life, wat onderdeel is van Camping Polleur. Zo kun je dus makkelijk en voordelig je verblijf en activiteiten gecombineerd boeken.

Kamperen in de Ardennen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

30-04-2018 - Recreatie Media BV lanceert splinternieuw camping platform
De zomer komt er weer aan en dat betekent dat veel Nederlanders hun vakantie aan het boeken zijn. Recreatie Media BV speelt hier goed op in: zij hebben recent een splinternieuw campingplatform gelance
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap