Home / Catering Blog / Ervaar het genot van een kok aan huis

Ervaar het genot van een kok aan huis

Thuiskok

Thuiskok

Voor een heerlijk diner aan huis of een walking dinner op locatie. Thuiskok Klaas helpt u graag om van uw feest een onvergetelijke culinaire dag te maken. Zo kunt u ons inhuren voor het laten verzorgen van een huwelijksdiner, luxe BBQ van de Big Green Egg, tapas of een walking dinner.

U regelt de locatie, wij doen de rest. Wat thuiskok Klaas uniek maakt is dat hij alles voor u regelt, van inkoop tot afwas. U hoeft alleen de gasten uit te nodigen. Tijdens een uitgebreide inventarisatie kunt u precies aangeven hoe en wat u wilt. Zo kunnen wij een passende offerte maken die geheel aansluit bij uw wensen. Dit is dan tegelijk ook ons draaiboek. Voor ons is geen locatie te gek, mits er maar een kleine wasbak is en stopcontact.

Op de dag van het feest zijn wij ruimschoots van te voren bij u thuis. We hebben dan alle boodschappen en ook een groot deel van de voorbereidingen al gedaan. Wij koken alles vers en gebruiken geen halffabricaten. Het spreek voor zich dat wij stoofschotels en gerechten waar gelatine in worden gebruik voorbereiden bij ons op de zaak. Voor ieder diner brengen wij ons eigen servies, bestek en glaswerk mee. Zodat wij de tafels feestelijk op kunnen dekken.

Nadat de tafel is gedekt richten wij uw keuken goed werkbaar in zodat wij alle gerechten a la minute op het bord kunnen dresseren. Mocht uw keuken om welke reden dan niet voldoen, dan kunnen wij extra tafels, ovens of fornuizen meebrengen of inhuren. De door ons meegebrachte bediening serveert alle gerechten uit. Ook kunnen wij bijpassende wijnarrangementen verzorgen. Het door ons gebruikte servies wordt na afloop van het diner meegenomen naar huis en wij laten uw keuken bij vertrek net zo schoon als wij deze aantroffen.

Recent hebben wij nog een bbq aan huis mogen verzorgen in Amsterdam, een diner aan huis in Amstelveen. Een nieuw fenomeen waar wij als thuiskok tegenwoordig mee te maken krijgen zijn de 21 diners. Super leuk om te doen.

Wilt u ook een thuiskok, neem dan contact met ons op.

 

Met vriendelijke groet, Klaas Hoekstra


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

18-03-2019 - Meer dan alleen een WebShop voor de Bedrijfscateraar
Met de BaS Webshop Cateraar heeft u de beschikking over een innovatief stuk gereedschap waarmee u het gehele distributiekanaal kunt aansturen. Softmaat Online Solutions is OEM partner van UNIT4
Lees meer

10-06-2017 - Catering utrecht
Catering Utrecht? Dan bent u bij Indonesisch Restaurant Utrecht Selamat Makan aan het juiste adres, want letterlijk vertaald betekent selamat makan: smakelijk eten!  Ons restaurant is in een
Lees meer

01-02-2017 - Catering utrecht
Catering Utrecht? Dan  bent u bij Indonesisch Restaurant Selamat Makan aan het juiste adres, want letterlijk vertaald betekent selamat makan: smakelijk eten en eten bestellen is geen probleem! me
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap