Home / Catering Blog / Meer dan alleen een WebShop voor de Bedrijfscateraar

Meer dan alleen een WebShop voor de Bedrijfscateraar

Met de BaS Webshop Cateraar heeft u de beschikking over een innovatief stuk gereedschap waarmee u het gehele distributiekanaal kunt aansturen. Softmaat Online Solutions is OEM partner van UNIT4 Multivers, App center partner van Exact Online en MS Dynamics NAV Partner en koppelt uitgebreid aan Unit4 MultiversExact Online en MS Dynamics NAVision.

 

Door de webshop te koppelen aan andere (interne/externe) automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming. Denk hierbij aan koppelingen aan diverse artikelbeheer platforms zoals EZ-base, PS-in-Food,  Sligro, Gebra, Transferro en Technische Unie.

 

Voor elk bedrijf en elke branche zijn er pasklare oplossingen waarmee uw organisatie gericht kan inspelen op de wensen en de eisen van de huidige markt. Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen? Neem contact op en bespreek met ons de mogelijkheden uw organisatie en werkwijzen naar online te vertalen!

 

Koppel aan Software voor de Bedrijfscateraar

Door de webshop te koppelen aan andere (interne en externe) automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming.

 

B2B webshop voor de bedrijfscateraar

Als ondernemer heeft u met een webshop een uitstekend stuk gereedschap in handen om nieuwe klanten aan te trekken. Uw klanten zien de hun toegewezen assortimentacties en (prijs)afspraken. Orders worden snel en accuraat verwerkt. De webshop bevat diverse functionaliteiten om uw bedrijfsdoelstelling en organisatieproces te ondersteunen.

Binnendienst

Hebben uw klanten nog weinig affiniteit met 'online' bestellen? Ondersteun uw interne sales organisatie met de BaS Binnendienst functie. Kijk mee / bestel voor uw klant, autoriseer en wijs bestellingen toe, online inzage in orderhistorie en openstaande posten. Orders worden direct verwerkt en e-mails verstuurd.

Besloten systeem

Het 'in-huis' bestellen en reserveren van horeca(koffie, Lunch), (vergader)ruimtes en apparatuur. De webshop bevat verschillende lay-outs (responsive design) waardoor deze geschikt is voor de computer, de tablet en de smartphone. Hierdoor is uw webshop altijd en overal bereikbaar, zowel thuis als onderweg.

Rapportage en werkoverzichten

Werk met handige lijsten, zodat u team direct ziet wat er wanneer dient te gebeuren. Tevens heeft u handige overzichten voor uw back office. Zo bespaart u veel tijd aan administratieve handelingen

Reservering van ruimte en producten

Compleet agendabeheer met reservering van kamer en/of ruimte, beamers, schermen en kantoor artikelen

Centraal beheer

Beheer uw cateringproducten en prijzen centraal. Maak assortimenten aan per locatie en bepaal de periode van het kunnen bestellen, bijvoorbeeld de weekaanbieding Indien uw bestelling en ruimte kunnen wijzigen tot de laatste minuut, kunt u via autorisatie de bestelling vrijgeven naar de keuken.

 

Voor meer informatie, bezoek onze website https://www.softmaat.nl/ik-ben-bedrijfscateraar.aspx of zend een e-mail aan mailto:[email protected]

Meer dan alleen een WebShop voor de Bedrijfscateraar

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

15-09-2017 - Ervaar het genot van een kok aan huis
Thuiskok Voor een heerlijk diner aan huis of een walking dinner op locatie. Thuiskok Klaas helpt u graag om van uw feest een onvergetelijke culinaire dag te maken. Zo kunt u ons inhuren voor het late
Lees meer

10-06-2017 - Catering utrecht
Catering Utrecht? Dan bent u bij Indonesisch Restaurant Utrecht Selamat Makan aan het juiste adres, want letterlijk vertaald betekent selamat makan: smakelijk eten!  Ons restaurant is in een
Lees meer

01-02-2017 - Catering utrecht
Catering Utrecht? Dan  bent u bij Indonesisch Restaurant Selamat Makan aan het juiste adres, want letterlijk vertaald betekent selamat makan: smakelijk eten en eten bestellen is geen probleem! me
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap