Home / Creditcard Blog / Hoe moet je een kredietkaart aanvragen

Hoe moet je een kredietkaart aanvragen

Hoe moet je een kredietkaart aanvragen

En wat zijn de voordelen van een kredietkaart vergelijken?

Een kredietkaart is eigenlijk een soort pinpas. Het verschil tussen een kredietkaart en een pinpas is dat je met een kredietkaart een aankoop kan doen waarbij je pas achteraf hoeft te betalen. Bij een pinpas wordt het bedrag dat je bij de aankoop hebt uitgegeven, meteen van je rekening afgeschreven. Het gebruik van een kredietkaart is dus eigenlijk ook een soort van lening, waarbij de lening achteraf terugbetaald wordt. Een kredietkaart is dus in sommige opzichten makkelijker met het betalen van aankopen. Maar, hoe moet je een kredietkaart aanvragen en wat zijn de voordelen van een kredietkaart?

Hoe moet je een kredietkaart aanvragen?

Bedenk eerst wat voor een kredietkaart je graag zou willen. Aan alle kredietkaarten zijn verschillende voorwaarden verbonden. Een kredietkaart kan je aanvragen bij je eigen bank, of een andere bank, wat jouw voorkeur is. Je kan naar de bank zelf toe gaan, maar je kan ook een kredietkaart aanvragen via internet. Als je via internet een kredietkaart aanvraagt, moet je een formulier invullen met je persoonlijke gegevens en je financiële situatie. Als je bij de bank zelf een kredietkaart aan gaat vragen, zal je ook zo?n formulier in moeten vullen met dezelfde gegevens. Er zullen ook een aantal vragen gesteld worden, bijvoorbeeld waarom je een kredietkaart aan wilt vragen. Ook zullen ze vragen naar je inkomsten per maand of per jaar en of je nog een lening open hebt staan. Dit alles om te kijken of een kredietkaart wel wat voor je is en je dus niet in de problemen kan komen.

Drie voordelen van een kredietkaart vergelijken

1. Je kan kijken wat voor soort kredietkaart het beste bij je past. Dit voorkomt dat je een verkeerde keuze maakt en het voorkomt dus ook dat je in de problemen komt.
2. Je komt niet voor onverwachtse kosten te staan. Dit omdat je goed research gedaan hebt voordat je een kredietkaart ging aanschaffen.
3. Je kan kijken of een kredietkaart wel daad werkelijk iets voor je is. Misschien denk je er na het vergelijken anders over en is het toch niet iets voor jou.

Hoe moet je een kredietkaart aanvragen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

27-03-2018 - Toch een creditcard zonder inkomen of BKR toetsing.
Het hebben van een creditcard is tegenwoordig erg handig en brengt het meer voordelen dan nadelen met zich mee. Omdat een creditcard een soort lening is kan niet iedereen er een krijgen. Toch zijn er
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap