Home / Creditcard Blog / Toch een creditcard zonder inkomen of BKR toetsing.

Toch een creditcard zonder inkomen of BKR toetsing.

Toch een creditcard zonder inkomen of BKR toetsing.

Het hebben van een creditcard is tegenwoordig erg handig en brengt het meer voordelen dan nadelen met zich mee. Omdat een creditcard een soort lening is kan niet iedereen er een krijgen. Toch zijn er ook voor mensen zonder vast inkomen of een BKR notering mogelijkheden voor het hebben van een creditcard.

Waarom is een creditcard handig?

Nu meer dan vroeger. De voordelen van een kredietkaart worden steeds groter ten opzichte van de nadelen. Een nadeel van deze kaarten is dat je snel een schuld kan hebben wanneer je onverantwoord bezig gaat. Het hebben van een creditcard vergt dus wel enkele gezond verstand en verantwoordelijkheidsgevoel.

Hoewel er in Nederland voldoende betaalmogelijkheden zijn bij de winkels, websites en bedrijven die diensten aanbieden. Is de wereld dankzij het internet een stuk kleiner geworden en kun je net zo makkelijk shoppen op websites die in andere landen zijn gevestigd en een internationaal publiek bereiken.

Deze websites bieden niet altijd de betaalmogelijkheden die jij gewend bent in Nederland zoals bijvoorbeeld iDeal. Hoewel Paypal steeds vaker voorkomt op internationaal niveau en ook in Nederland is dit ook nog steeds lang niet overal een gebruikt betaalmiddel bij de verschillende websites. Daarentegen is het wel altijd mogelijk om met je VISA of Mastercard te betalen.

Ook tijdens vakanties heeft een creditcard vele voordelen. Je kunt namelijk overal wereldwijd betalen. En heb je altijd toegang tot een extra bedrag in geval van nood.

Kun je een creditcard aanvragen zonder vast inkomen?

Ja en nee. Vroeger was dit niet mogelijk omdat een creditcard de vorm van een doorlopend krediet is en de maatschappij die de kaart uitgeeft een vorm van zekerheid wil hebben dat jij het geleende geld kunt terug betalen. Een vrij logische gedachte. Daarom kwamen mensen met of een laag inkomen of zonder vast inkomen zoals Freelancers, ondernemers etc niet in aanmerking voor een kaart.

Prepaid creditcards

Inmiddels is dit anders en zijn er prepaid creditcards beschikbaar. In tegenstelling tot een normale creditcard leen je met een prepaidkaart geen geld van de maatschappij. Je zult namelijk eerst zelf geld op de rekening moeten zetten om er gebruik van te kunnen maken. Het voordeel zit hem hierin wel in het betaalgemak en het gebruik van de creditcard. Zolang je er zelf geld op zet heb je verder alle voordelen van de creditcard. 

Op deze website kun je meer informatie vinden over het aanvragen van een creditcard zonder vast inkomen. https://credit-cardaanvragen.nl/zonder-vast-inkomen/
Ik ben BKR genoteerd, kan ik een creditcard aanvragen?

Een creditcard aanvragen kan altijd. Of je hem krijgt is een tweede. Zelfs wanneer je een BKR registratie hebt kan het zijn dat je alsnog een kaart kunt krijgen. Dit is geheel afhankelijk van de registratie een hypotheek is tenslotte ook bij de BKR geregistreerd maar betekent niet dat je niet nog een kleine lening zoals een kredietkaart kan hebben.

Weet je toch heel zeker dat de BKR toetsing niet goedgekeurd gaat worden. Dan kun je voor een prepaid kaart kiezen. Zo heb je alsnog alle voordelen van een creditcard, zoals het betalen in het buitenland, aankoopverzekering en het shoppen op internationale en buitenlandse webshops.

Tip voor een gratis creditcard.

Hoewel de nadelen van een creditcard niet opwegen tegen de voordelen. Kan de jaarlijkse bijdrage voor mensen toch een te hoge drempel zijn. Ook daar kun je makkelijk omheen. Wanneer je nog geen geen kaart hebt. Kun je bij de meeste creditcardmaatschappijen het eerste jaar gratis gebruik maken van een creditcard. Natuurlijk kun je na dit eerste jaar opzeggen om vervolgens een andere gratis kaart aan te vragen. 

Wanneer je dit niet erg en omslachtig vind zou je dit kunnen herhalen. Dit is echter niet aan te raden. Omdat de kosten simpelweg niet zo erg hoog zijn en het gemak van een vaste creditcard wel erg prettig is.

Wat zijn de beste prepaid creditcards?

Onlangs heeft het online lifestyle succes magazine hier nog een uitgebreid artikel aan gewijd. Hier vind je de 10 beste creditcards in Nederland waaronder ook enkele Prepaid kaarten zoals die van VIABUY, Mastercard en Money2go.

Tevens kun je in dit overzicht direct zien wat de prijzen zijn van de verschillende kaarten en daarmee de goedkoopste creditcards met elkaar vergelijken. 





Toch een creditcard zonder inkomen of BKR toetsing.

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

24-06-2016 - Hoe moet je een kredietkaart aanvragen
En wat zijn de voordelen van een kredietkaart vergelijken? Een kredietkaart is eigenlijk een soort pinpas. Het verschil tussen een kredietkaart en een pinpas is dat je met een kredietkaart een aan
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap