Home / Drukkerij Blog / Drukwerk

Drukwerk

Drukwerk

Drukwerk is onmisbaar voor elk bedrijf en evenement. Het zorgt ervoor dat je opvalt, je doelgroep zo goed mogelijk informeert, maar ook op de werkvloer zelf is vrijwel altijd drukwerk aanwezig. Zorg er daarom voor dat je een betrouwbare partner hebt die goedkoop en snel drukwerk kan leveren. Het is natuurlijk ook erg prettig als deze leverancier ook meedenkt. Een echte specialist geeft advies over de papierkeuze, oplages, druktechniek en de manier van bestanden aanleveren.

Reclame en promotie

Reclame maken of het promoten van diensten, producten of events kan een doel zijn van drukwerk. Je kunt namelijk op meerdere manieren opvallen en informeren. Denk hierbij aan brochures en catalogussen waarmee je producten of diensten presenteert. Een andere manier om papieren drukwerk in te zetten is het promoten van bijvoorbeeld een evenement door middel van folders, flyers en posters. Verder kun je spandoeken, (werf)borden of vlaggen laten drukken om extra op te vallen.

Zakelijk drukwerk

Op de werkvloer wordt ook veel gebruik gemaakt van drukwerk. Kijk maar eens om je heen als je op kantoor zit. Er zijn veel artikelen te vinden waarop bijvoorbeeld de bedrijfsnaam en ?logo afgedrukt zijn. Denk hierbij aan briefpapier, enveloppen, schrijfblokken, ringbandmappen, presentatiemappen, bureau-onderleggers, whiteboards of boekenleggers. Een andere vorm van drukwerk die onmisbaar is voor elke gedreven ondernemer is natuurlijk het visitekaartje. Laat originele, representatieve visitekaartjes drukken om een goede indruk achter te laten bij nieuwe (potentiële) zakenrelaties. Door al je zakelijke drukwerk in je huisstijl te drukken, maak je als bedrijf een verzorgde en professionele indruk. Ook op beurzen is drukwerk onmisbaar. Met mooie presentatiewanden en rollup banners zorgen ervoor dat jouw stand opvalt in een drukke beurshal.

Kies een betrouwbare partner

Wanneer je vaak gebruik maakt van drukwerk, is het verstandig om één vaste partner te kiezen. Deze kan zowel adviseren als snel producten leveren. Q-promotions is een leverancier die meer doet dat alleen drukken. Zij helpen met het hele proces. Van concept tot bezorging. Ze bezorgen namelijk zelf het drukwerk voor hun klanten, waardoor je ook met spoedaanvragen bij ze terecht kunt.

Drukwerk

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Graag wil ik u helpen met het bouwen van een profesionele website, goed leesbaar op alle toestellen: computer, mobiele telefoon, tablet. Voor een offerte kunt u een email sturen naar [email protected] en wij nemen contact met u op.
Met vriendelijke groet,
Team TWOOLS

Geplaatst op: 26-05-2016 17:00

3 van 5 sterren gebaseerd op 1 reviews

22-11-2021 - De leukste dingen om te bedrukken bij de drukkerij!
De drukkerij levert niet alleen drukwerk zoals flyers, posters, stickers en spandoeken. Bij de beste drukkerijen kun je ook terecht voor je eigen unieke agenda's, kerstkaarten, gepersonaliseerde k
Lees meer

25-03-2021 - (Goed)koop drukwerk en meer !!
Bezoek onze online shop voor jouw specifieke producten. De mogelijkheden zijn gigantisch! Start vandaag met bestellen en profiteer van onze online deals. Bestel voordelig alle soorten drukwerk, spand
Lees meer

06-07-2016 - Bestellen bij Vistaprint met een kortingscode
De keuze is enorm als je op zoek gaat naar een website waar je fotoalbums, visitekaartjes of bijvoorbeeld flyers kan drukken. Maar er is één website die toch wel echt het bekijken waard
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap