Home / Feestartikelen Blog / Nieuwe trends in feesten

Nieuwe trends in feesten

Nieuwe trends in feesten

Inmiddels hebben we noodgedwongen al bijna een jaar het echte feesten overgeslagen. Maar inmiddels is er een lichtpuntje aan het eind van de tunnel en wordt het binnenkort weer tijd om te feesten in stijl en volgens de trends. Wat dacht je van het volgende?

Nieuwe trends in feesten

1. De verjaardagsbrunch

Hierbij gaan we uit van een rijkversierde tafel met vele vrolijke hapjes en een aantal fancy gerechten. De verjaardagsbrunch is de manier om je familie en/of kennissen echt te verrassen. Bedenk een thema dat echt bij jou past en waarop je gasten ook kunnen inspelen met cadeautjes of kleding. Natuurlijk hoef je het niet zo nauw te nemen met de tijden en mag het best tot theetijd doorlopen. Laat je creativiteit maar losgaan op de tafeldecoratie, waarbij ieder seizoen eigen inspiratie biedt.

2. De partytent

Het programma Heel Holland Bakt heeft beslist bijgedragen aan de populariteit van de partytent in ons land. Niet alle tenten hebben die omvang want als je online partytent googelt, zal je merken dat je de keuze hebt uit zeer veel verschillende modellen. De partytent heeft vele mogelijkheden en op die manier kan jij een feest vormgeven zoals jij dat wil zonder je hele interieur overhoop te moeten halen. Met de juiste meubelen, verwarming en verlichting is er een partytent geschikt voor een bescheiden verjaardag tot een groot (zakelijk) evenement.

3. Eco-feestjes

Net zoals je een bedrijf kunt verduurzamen, kunnen feestjes ook best duurzamer worden gemaakt. De bordjes zijn dan van biologisch afbreekbaar materiaal zoals houtschilfers en bamboe. Ook de servetten en alle andere feestmaterialen zijn verkrijgbaar in ecologisch verantwoorde materialen, denk hierbij bijvoorbeeld aan composteerbare materialen en natuurlijke kleurstoffen. Op een eco-feestje let je ook bij het eten op het milieu en dat kan beslist net zo lekker zijn als je gewend bent zonder bij te dragen aan dierenleed of broeigasproblemen.

4. Het welkomstbord

Een goed begin is het halve werk, ook bij een geslaagd feest. Hoe kan je er voor zorgen dat al jouw gasten met een glimlach binnenkomen en zelfs toevallige voorbijgangers in de lach schieten? Een leuke trend is die van het welkomstbord. Uiteraard kan je deze zelf maken en het mag beslist ook een maatje groter. Zoek je inspiratie, kijk dan eens online naar de diverse opties die er zijn. Je kan een dergelijk bord personifiëren of gaan voor een standaardmodel. Jij weet immers wat het beste past bij jouw feest en wat jouw gasten grappig zullen vinden.

5. Themafeestjes

Een feest met thema zal nooit uit de mode raken. Het is ook geschikt voor ieder soort feest van een bruiloft tot verjaardag maar ook voor een baby shower of een uitgebreid personeelsfeest. We hebben nu eenmaal allemaal iets in ons van een acteur en willen best af en toe een rol spelen. Maak het niet te moeilijk voor je gasten om het thema te volgen zodat ze met plezier komen en het thema op hun eigen manier kunnen volgen. Wist je dat het ‘Galaxy thema’ helemaal in is? Met wat holografische folieballonnen heb je de feestruimte zo omgetoverd tot een bijzondere Melkweg.

Nieuwe trends in feesten

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap