Home / Fietsenmaker Blog / Motivatie voor mijn bedrijf

Motivatie voor mijn bedrijf

Bike Repair Eindhoven :

Hallo,

Ik zal mij eerst even aan U voorstellen. Mijn naam is Ronald Kuik, 52 jaar, getrouwd en eigenaar van Bike Repair Eindhoven.

Sinds 26 Maart jl ben ik begonnen met het opstarten van mijn bedrijf. De reden hiervan was; mijn passie voor fietsen en dat ik mensen graag wil helpen en kwaliteit wil leveren voor de juiste prijs. Mijn prijzen kunnen laag gehouden worden doordat ik geen huur voor een pand heb wat weer in Uw voordeel is.

Helaas is er zelfs in Nederland meer armoede dan wij waarschijnlijk in de gaten hebben en zijn er meer huishoudens die het moeilijk hebben om de touwtjes aan elkaar te knopen. Dit is voor mij genoeg motivatie om de prijzen die ik hanteer laag te houden. Uiteraard heb ik een bedrijf en een bedrijf moet ook winstgevend zijn, daar ben ik geen uitzondering in. Het enige waar ik wel verschil in wil maken is; de kwaliteit en de prijs.

Wat ik ook belangrijk vind is; de klanten zo goed mogelijk voorlichten. Dit kan zijn mbt het aanschaffen van een nieuwe fiets tot het gebruik van een E-Bike. Er zijn verschillende soorten motoren die gebruikt worden bij de E-Bikes. ( midden motor, voorwielmotor en de achterwiel motor. )

Wil men een fiets met versnellingen en zo ja wil met derraulleur of de versnellingen in de naaf. Ook hierin zit uiteraard verschil, de een zal minder onderhoud vergen dan de ander. Kortom er zijn zoveel keuzes die men moet gaan maken voordat men de juiste fiets heeft. Ook tweedehandsfietsen hoeven niet slecht te zijn, wanneer ik tweedehandsfietsen krijg dan controleer ik de gehele fiets. ik vind het belangrijk dat men tevreden is en de fiets goed moet zijn, wanneer dit laatste niet het geval is verkoop ik de fiets niet eens. Ook hierin wil ik de prijzen laag houden.

Tot slot hoop ik dat u een klein beetje de indruk heeft gekregen waar ik voor sta en wat mijn drijfkracht/motivatie is. Hopenlijk zie ik U spoedig zodat ik u kan en mag helpen om uw fiets weer te repararen op de wijze waarop het hoort.

Neem gerust een kijkke op mijn website: www.bikerepaireindhoven.nl

 

 

 

 


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

19-06-2019 - Ontdek de Utrechtse Heuvelrug op onze Fietsen
Kom langs en ervaar fietsen. Bij T.C.S. Fietsen geloven we in een persoonlijke aanpak en dat gaat het beste in een fysieke fietswinkel. Bij T.C.S. Fietsen hebben we kennis, ervaring en materialen om
Lees meer

15-09-2017 - Minder ongelukken dankzij Bosch ABS-syteem voor E-Bikes
In mijn vorige blog had ik het kort over E-Bikes welke verschillende motoren er zijn. Dat de ontwikkelingen ook bij de E-Bikes niet stil staan mag duidelijk zijn. Hierbij wordt ook gedacht aan de veil
Lees meer

15-06-2016 - Fietsenwinkel
Met Nederlandbedrijf.nl vind je ook de contactgegevens van alle fietsenwinkels in eigen land! Wil jij een nieuwe bromfiets, tweedehandse fiets met versnellingen of een omafiets zonder versnellingen
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap