Home / Geld lenen Blog / Dure leningen oversluiten bij Beterlenen.nl

Dure leningen oversluiten bij Beterlenen.nl

Zet uw dure lening, krediet en credit card om naar lagere rente en lagere lasten.

Geld lenen is simpel; u leent geld en betaalt dit in termijnen terug. Dat is de korte versie, maar het zoeken naar en vinden van de juiste lening kan u veel opleveren. Veel mensen zoeken naar de makkelijkste weg om geld te lenen en gaan nar de eigen bank of kiezen voor een creditcard of lening via de autodealer. Dat is makkelijk, maar makkelijk is ook duur. Daarbij wordt er vaak onvoldoende naar uw persoonlijke en financiële situatie gekeken waardoor de lening misschien wel krijgt maar deze lening niet bij u past. Het resultaat is dat u onnodig te lang of teveel betaalt. De adviseurs bij Beterlenen nemen uw situatie, wensen en doelstellingen vooraf grondig met u door waarna niet alleen gekeken wordt naar de mogelijkheden maar ook naar de meest optimale lening op het gebied van looptijd, kredietvorm, doel, rente en voorwaarden. Neem vrijblijvend contact op met een van onze leenspecialisten en vraag een offerte aan.

 

Beterlenen.nl is een landelijke specialist in geldleningen en kredieten. Wij bemiddelen niet alleen bij het afsluiten van een lening, maar wij zijn onderdeel van PlùsPùnt BV, sinds 1981 specialist in verzekeringen en hypotheken.

Wij hebben gemerkt dat er steeds meer behoefte bestond aan een goed advies over geld lenen, zowel in de vorm van een persoonlijke lening als Doorlopend krediet. Wij bieden verschillende soorten leningen aan en zoeken daarbij altijd naar de meest optimale combinatie van kredietbedrag, rente, looptijd en voorwaarden. Hierbij nemen wij uw wensen en doelstellingen als uitgangspunt en zoeken daar de beste mogelijkheden bij. Beterlenen is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Deze vergunning is verplicht, zonder deze vergunning mag een bedrijf geen leningen verstrekken. De AFM ziet erop toe dat alles volgens de geldende regels gebeurd.

 

Overstappen of oversluiten van uw dure lening (en).

Veel mensen hebben al een of meerdere leningen of kredieten lopen maar betalen ongemerkt teveel voor hun lening of krediet. Het gevaar zit vaak in het gemak waarmee een krediet bij de thuisbank (ABN AMRO, Rabobank of ING) kan worden afgesloten. Hierdoor is vaak een hogere rente op uw lening van toepassing dan dat wij zouden kunnen bieden. Daarnaast krijgt u geen gedegen advies over uw lening, er is immers geen andere keuze dan het aanbod van deze bank. Ditzelfde geldt ook voor directe aanbieders zoals FREO, Findio en DSB. Gelukkig kan een dure lening meestal zonder kosten worden omgezet. Wij regelen dit volledige proces van oversluiten van uw dure lening voor u. Het enige dat u hoeft te doen is een aantal benodigde documenten verzamelen en doorsturen zodat wij zeker weten dat wij u een verantwoorde lening verstrekken. Met het omzetten van uw Persoonlijke lening of Doorlopend krediet kunt u veel geld besparen. Vaak kunt u ook extra geld lenen doordat uw maandlasten lager worden.

 

Snel of makkelijk geld lenen is vaak ook duur geld lenen.

Als specialist in geld lenen zien wij vaak dat er meerdere kleine kredieten lopen zoals bijvoorbeeld een credit card (Visa), een postorderkrediet (Wehkamp of Otto) of winkelpassen (Santander, Comfort Card en Prime Line). Omdat dit om kleine leenbedragen gaat zijn het ook maandelijks kleine aflossingen. Schijnt bedriegt hier; het rentepercentage van dergelijke leningen ligt vaak op 14%, het wettelijke maximum. En bij elkaar opgeteld vormen deze vaak alsnog een groot krediet. Omzetten van deze kredieten is dus altijd verstandig. Vraag onze kredietspecialisten naar de mogelijkheden.

 

Geld lenen bij Beterlenen, het Doorlopend krediet.

Beterlenen biedt diverse soorten leningen aan zoals het doorlopend krediet. Dit is een vooraf afgesproken kredietlimiet waarbij u altijd tot aan uw kredietlimiet kunt opnemen en onbeperkt en boetevrij kunt aflossen. Het gevaar is aanwezig dat u herhaaldelijk blijft opnemen en daardoor niet of niet binnen de gewenste periode  van uw doorlopend krediet afkomt. Een doorlopend krediet is dan ook voornamelijk geschikt voor het tijdelijk overbruggen van een kredietbehoefte. Het maandbedrag bestaat altijd uit rente en aflossing (1%, 1½% of 2) van de kredietlimiet. De rente is variabel waardoor de looptijd kan veranderen.      

 

Geld lenen bij Beterlenen, de Persoonlijke Lening.

Beterlenen biedt uiteraard ook een andere lening aan; de Persoonlijke lening. De persoonlijke lening wordt steeds meer afgesloten en dat is niet voor niets. Dit is een lening met zekerheid. Zo sluit u een lening af waarbij u vooraf weet waar u aan toe bent. Al bij het afsluiten van dit krediet weet (uiteraard) hoeveel u leent, maar ook welk bedrag u per maand terugbetaald en voor hoe lang. De rente staat nl. gedurende de hele looptijd van de lening vast. Ook weet u hoe lang u erover doet om de volledige lening terug te betalen en wanneer de lening geheel is voldaan. Ook bij een persoonlijke lening mag u onbeperkt en boetevrij extra aflossen. Hierdoor wordt de looptijd van een Persoonlijke lening (ook wel Aflopend krediet genoemd) korter. Heeft u toch tussentijds extra geld nodig (extra kredietbehoefte)? De persoonlijke lening is tussentijds gewoon aan te passen.

Dure leningen oversluiten bij Beterlenen.nlDure leningen oversluiten bij Beterlenen.nl

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

02-05-2022 - Zakelijke lening of persoonlijke lening als zzp'er?
Als zzp’er zijn de financiën van je bedrijf verweven met je privéfinanciën. Dat merk je wel wanneer je de aangifte inkomstenbelasting moet invullen. Het vermogen van je bedrijf
Lees meer

31-03-2022 - ZZP lening
Ook als zzp’er heb je soms wat extra geld nodig voor privézaken, zoals de verbouwing van je huis of een camper voor je vakanties. Bij geld lenen als zzp’er voor priv&eacut
Lees meer

23-02-2022 - Wat is het verschil tussen een persoonlijke lening en een do
Heb je interesse om geld te lenen om in je bedrijf te investeren of je te voorzien van liquide middelen om persoonlijke wensen en/of doelstellingen te realiseren? Dan kom je al snel uit op de keuze tu
Lees meer

19-01-2022 - Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen lenen en kredie
Wanneer je als ondernemer een zakelijke financiering af wilt sluiten, kun je uit verschillende opties kiezen. De meeste geldverstrekkers maken onderscheid tussen zakelijk krediet en een zakelijke leni
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap