Home / Mediation Blog / Als je slachtoffer bent van een medisch incident

Als je slachtoffer bent van een medisch incident

Sta uw herstel niet in de weg laat mij u helpen

Wist u dat er in Nederland 40.000 medische incidenten per jaar plaats vinden.

Iemand moet een vrijmakkelijk uit tevoeren operatie in een ziekenhuis ondergaan. Je mag er dan vanuit gaan dat alles goed verloopt. Maar helaas er worden ook fouten en soms hele grote fouten gemaakt tijdens een operatie of de na behandeling hier van.

Bij thuis komst voelt U zich onzeker over uw toekomst, vaak bent zeer emotioneel, en u zit met vele vragen, vragen waar op soms moeilijk een antwoord voor te vinden zijn en het ergste is u heeft misschien wel veel pijn. Dit zijn allemaal logische gevolden van een medisch incident. U heeft misschien inkomsten derving en vaak hoge kosten zoals medicatie vervoerskosten het eigenrisico van de zorgverzekering. Deze kosten kunnen tijdelijk zijn, maar kunnen ook de rest van uw leven zijn.

U wilt het er niet bij laten zitten en dan komt u in de enorme bureaucratische molen terecht, Dat begint al met het schrijven een aansprakkelijkheid stelling en hoe moet ik die schrijven en aan wie hoe met ik het allemaal onderbouwen. U moet vele telefoontjes plegen naar diverse instanties die een contact peroon hebben. U moet diverse voor u vaak emotionele geprekken gaan voeren met het ziekehuis en de betrokken artsen. U moet gehoord worden door de calamiteiten comissie. En u moet een enorm dossier gaan opbouwen van de vele brieven die u moet verzenden en die u gaat ontvangen. 

Dit zijn allemaal zaken waar uw hoofd niet naar staat en het komt een eventuele herstel indien dit nog mogelijk is niet ten goede. 

Laat mij al het werk voor u doen ik zal dan tevens de enige contact persoon zijn zodat u er geen 5 heeft.

Als je slachtoffer bent van een medisch incident

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

31-05-2022 - Het stappenplan voor een scheiding
Tijdens een scheiding komen er veel emoties los, zoals woede en teleurstelling. Naast dat je de scheiding en deze emoties een plekje moet geven, is er veel dat er geregeld moet worden. Het is belangri
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap