Home / Psycholoog Blog / Innerlijke reizen

Innerlijke reizen

Duik in de wereld van het onbewuste en gedrag.

Caroline Dekker heeft een holistische manier van werken en combineert op haar eigen wijze de verschillende disciplines tot één geheel. Haar liefde voor de wereld van symboliek is een bron van inspiratie en plezier. Het werken met het systhemisch werk van Hellinger is elke keer weer fascinered om te zien, te voelen en te ervaren. Het maakt direkt inzichtelijk waar het probleem zit. Het is elke keer weer een uitdagende, inspirerende en vooral leerzaam proces om mensen te kunnen helpen en begeleiden in hun eigen persoonlijk ontwikkelingsproces.

Iedere dag dat je je niet gelukkig voelt, is er één teveel! Sommige klachten zijn uitstekend te behandelen. Als je iets 'raars' in je lijf voelt, bezoek je toch ook een dokter? Je hoeft niet gek te zijn om in therapie te gaan. Je bent gek als je het niet doet!

Caroline is counselor, lichaamsgericht, werkt met emoties, en haar manier van werken is altijd kortdurend.

Zij geeft ook Speyertherapie, dat is  is een korte, 10 daagse lichaamsgerichte therapie, die zeer doeltreffend is voor mensen die lijden aan stress, burn-out, depressie (veroorzaakt door neurosen), of die terugkerende problemen op het werk of in hun relaties hebben. Soms zijn er lichamelijke klachten waar geen lichamelijke oorzaak voor te vinden is, ook die kunnen behandeld worden.

Speyertherapie is een unieke vorm van therapie, ze is intensief en er wordt een bijzondere diepgang bereikt! Het slagingspercentage van deze therapie is uitzonderlijk hoog. Door de aard van de therapie knapt men sneller op. De kern van het probleem wordt namelijk aangepakt en men wordt zich volledig bewust van wat de oorzaak van de klacht(en) is.

 

Zij blogt over onderwerpen die haar raken of aanspreken.

Innerlijke reizen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

29-01-2020 - How Relationship Therapy Nederland is Taking High-End Leap i
These days, you can find a rising importance of individual counseling. It is disastrous to see how many effectively connect psychology therapy or counseling to mental illness. To speak of, this is the
Lees meer

27-09-2017 - Hulp aan jongeren met een burn out
Steeds meer jongeren hebben een burn out. Een burn out hoort niet meer tot het exclusieve domein van de midlife-crisis. Steeds meer jongeren komen er tot hun schrik achter dat zij uitgeput zijn. Pas
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap