Home / Relatiegeschenken Blog / Hoe de keuze voor duurzame relatiegeschenken steeds eenvoudiger wordt

Hoe de keuze voor duurzame relatiegeschenken steeds eenvoudiger wordt

Hoe de keuze voor duurzame relatiegeschenken steeds eenvoudiger wordt

Vrijwel iedere onderneming krijgt te maken met de transitie naar duurzaamheid, tot kleine zelfstandigen aan toe. Bedrijven doen er verstandig aan tijdig te investeren in duurzame maatregelen en te investeren in het energielabel. Wat we als maatschappij ook steeds vaker zien is dat bedrijven graag mogen uitdragen welke duurzame acties zij genomen hebben. Zo valt vaak te lezen op bedrijfsauto's dat deze 100% groen zijn en worden goederen ook aangeprezen als duurzaam. Als de bedrijf de associatie koppelen aan duurzaam genomen besluiten is erg van nu, maar ook noodzakelijk; je wilt als ondernemer ook immers laten weten dat jouw onderneming duurzaamheid serieus neemt.

Deze lijn valt door te trekken tot aan relatiegeschenken toe. Ja, ook relatiegeschenken zijn steeds vaker duurzaam. Want kiezen voor duurzaamheid als bedrijf zorgt ook voor een stuk positieve branding.

Kiezen voor duurzame relatiegeschenken

In de huidige tijd kiezen we voor duurzaamheid, ook wanneer het aankomt bij de keuze voor relatiegeschenken. Maar wat zijn duurzame relatiegeschenken nu precies? Het Duurzame geschenk voor relaties kan een breed scala aan producten omvatten. Het kan om producten gaan die zijn vervaardigd van gerecyclede materialen, zoals in het geval van plastics, stoffen en papier bijvoorbeeld. Daarnaast kunnen duurzame producten bestaan uit typische groen producten; de meest leuke en innovatieve relatiegeschenken voor de tuin bijvoorbeeld, waarin planten centraal staan. Maar ook duurzame lifestyle relatiegeschenken doen het goed. Denk daarbij aan outdoor spullen, die continu hergebruikt kunnen worden, zoals drinkwater flessen, thermoskannen en doppers. Dergelijke materialen kunnen bijna een leven lang meegaan.

Duurzame relatiegeschenken hebben de toekomst

Relaties en klanten worden blij van mooie bijzondere relatiegeschenken. Bijzonder en verrassend hoeft niet altijd duur te zijn. Op de website van Greengiving, specialist in duurzame, groene relatiegeschenken, komt een mooi assortiment langs van bijvoorbeeld gekleurde zaadbommen voor in de tuin. Deze kleurrijke bommen zijn gevuld met bloemzaad in gekleurde kleibollen. Het is fascinerend om te volgen hoe de kleurrijke bollen gewoon op de tuinaarde verspreid kunnen worden, en zij zich op den duur ontpoppen tot een mooi bloemperkje.

Dit zijn ontzettend leuke en bovenal verrassende give-away's aan klanten. De zaadbommen worden in mooie doosjes verpakt, het voelt echt als een luxe geschenkje. De klant kan de duurzame cadeaus goed waarderen, het is immers fijn als een bedrijf iets weggeeft wat echt duurzame meerwaarde biedt en niet zomaar uit vluchtige wegwerpmaterialen bestaat. Dit geldt ook voor ecologische geschenken. Op den duur verwacht de klant niets anders dan een geschenk met een duurzame herkomst; dan wordt het out of fashion om met achterhaalde vluchtige voorwerpen aan te komen als bedrijf zijnde. 

Ecologische relatiegeschenken

Ecologische relatiegeschenken bestaan uit duurzaam verkregen materialen. Dit kunnen natuurlijke materialen zijn, maar ook gerecyclede materialen. Op de website van Greengiving zijn dergelijke producten allemaal terug te vinden in het assortiment. Te denken valt aan een fraaie tassen collectie, van zowel vilt, als jute, papier en katoen - of een blend hiervan. Maar ook de collectie thermosflessen en doppers zijn voor langdurig gebruik bestemd en kennen een groene herkomst. 

Hoe de keuze voor duurzame relatiegeschenken steeds eenvoudiger wordt

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

16-05-2024 - Klaar om indruk te maken met jouw bedrukte geschenken?
Het bedrijfsleven en zaken doen is meer dan alleen maar directe verkoop of dienstverlening. Het draait ook om het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met klanten en partners. En dat is een zak
Lees meer

07-05-2024 - De kracht van storytelling
In een wereld waar continu informatie gegeven wordt, is het vermogen om een verhaal te vertellen een van de meest waardevolle vaardigheden geworden voor bedrijven en ondernemers. Storytelling gaat ver
Lees meer

17-04-2024 - Tips om betere relaties met stakeholders op te bouwen
Het opbouwen van sterke, gezonde relaties met de mensen die een directe of indirecte invloed hebben op jouw projecten of bedrijfsvoering is geen kleinigheid. Het vergt empathie, strategie en, niet te
Lees meer

04-02-2024 - Relatieopbouw in zakelijk Nederland: hoe gepersonaliseerde g
Als ondernemer weet je het maar al te goed. Het bouwen van goede en sterke relaties is een van de belangrijkste dingen die je het hele jaar moet doen. Daarom kan het geven van gepersonaliseerde gesche
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap