Home / Rolluiken Blog / Waarom elektrische rolluiken aanschaffen voor je kantoor een goed idee is

Waarom elektrische rolluiken aanschaffen voor je kantoor een goed idee is

Waarom elektrische rolluiken aanschaffen voor je kantoor een goed idee is

Een groot deel van de ondernemers in Nederland is de afgelopen jaren bezig met het verduurzamen van hun bedrijf. Uit onderzoek van het CBS blijkt dat maar liefst 8 op de 10 Nederlandse ondernemers duurzamer wil werken - voor een groene toekomst voor hun bedrijf én de wereld.

Dat doen zij onder andere door zelf groene energie op te wekken met zonnepanelen en door elektrische rolluiken aan te schaffen. Met elektrische rolluiken bespaar je namelijk flink op je energierekening, omdat ze isolerend werken. Dat is een van de grootste voordelen van dergelijke raambekleding voor je bedrijf, maar er is nog meer. In dit artikel vertellen we je daar graag meer over.

Betere concentratie en meer productiviteit door rolluiken

Door het isolerende karakter van elektrische rolluiken hoef je in de winter niet zoveel te stoken om het binnen lekker warm te hebben. Dat scheelt aanzienlijk op de zakelijke energierekening, wat meer dan welkom is in tijden van wisselende energietarieven. Daarbij is werken met dit soort rolluiken heel comfortabel, omdat je geen last hebt van fel zonlicht op de werkvloer. Daardoor kunnen werknemers zich beter concentreren en zijn ze productiever. Indirect heeft zo'n investering dus invloed op de hoogte van je omzet en winst!

Eenvoudig en snel te bedienen en gemakkelijke installatie

Daarbij is het goed om te weten dat elektrische rolluiken sowieso heel comfortabel in gebruik zijn. Je hoeft immers lichamelijk niet zoveel te doen om de rolluiken naar boven of naar beneden te halen. Het enige wat je moet doen, is op een knop drukken waarna de rolluiken door middel van stroom worden bediend. Het (laten) installeren van dit soort rolluiken is ook nog eens heel eenvoudig. Dit kun je eenvoudig zelf of door iemand anders laten doen. Op de website van Zonwering-fabriek.nl vind je elektrische rolluiken die heel gemakkelijk te monteren zijn.

Elektrische rolluiken zien er stijlvol en modern uit op bedrijfspand

Het maakt niet uit of je over een groot kantoor beschikt of wanneer je op zoek bent naar raambekleding voor de werkplek van je eenmanszaak: voor ieder bedrijf in Nederland is er passende elektrische raambekleding zoals rolluiken beschikbaar. Waar je ook maar werkt; dergelijke rolluiken zorgen direct voor een moderne en nette look. Je kantoorpand of werkplek ziet er dus meteen een stuk netter en stijlvoller uit. Daarmee straal je professionaliteit uit naar de (mogelijke) klant en geef je je merk direct een flinke boost. 

Handig om inbrekers buiten de deur te houden

Tot slot is er nog een voordeel te vinden aan elektrische raambekleding voor je werkplek of kantoor: het is de ideale manier om inbrekers buiten de deur te houden. Bedrijfspanden zijn, helaas, erg in trek bij inbrekers, omdat er regelmatig van alles te halen valt. Met behulp van goede elektrische rolluiken kun je je ramen en zelfs deuren volledig afsluiten aan het einde van de werkdag. Daarmee wordt het lastiger om in te breken. Dat betekent dat elektrische rolluiken dus een hele fijne toevoeging zijn aan een bestaand beveiligingssysteem voor je bedrijf.

Waarom elektrische rolluiken aanschaffen voor je kantoor een goed idee is

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

20-09-2021 - Rolluiken bestellen: hoe weet je zeker dat je het goede best
Wanneer je rolluiken voor je bedrijfspand of huis koopt, zijn er veel aspecten waar je rekening mee zou moeten houden. Door dit te doen, zorg je ervoor dat je jarenlang gebruik kunt maken van dit type
Lees meer

25-08-2017 - Tips voor het vinden van het juiste zonweringbedrijf
Als je zonwering wilt laten plaatsen, is het belangrijk dat je je eerst gaat oriënteren. In de eerste instantie is het verstandig om een budget vast te stellen, omdat dit toch wel een grote inves
Lees meer

15-03-2017 - Schaduwdoeken, waarom zo ideaal?
Schaduwdoeken zijn er in vele soorten en maten, zo is er een driehoekige, rechthoekig of een vierkante schaduwdoek maar ook een waterdicht of een lichtdoorlatend model. Door de verandering van het kli
Lees meer

08-12-2016 - Heeft u wel de nodige Privacy thuis met uw huidige Raambekle
Voordat u deze vraag bestempelt  als belachelijk, houd dan rekening met de volgende poll resultaten: 97% van de volwassenen zeggen dat ze hun buren ten minste een keer in een pijnlijke situati
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap