Hoe kies je de beste kwaliteits- en risicomanagement software voor je bedrijf?
Hoe kies je de beste kwaliteits- en risicomanagement software voor je bedrijf?
Veiliger werken, je tijd efficiënter besteden en het beste in jezelf (en je medewerkers) naar boven halen, het zijn dingen waar iedere ondernemer naar streeft. Met kwaliteits- en risicomanagement software koppel je risico’s aan doelen, waardoor je deze risico’s kunt omzetten in kansen voor jouw onderneming.
Het maken en evalueren van risico’s hoef je gelukkig niet zelf te doen. In dit artikel bekijken we de beste kwaliteits- en risicomanagement software voor jouw bedrijf, en zo bespaar jij zowel tijd als kosten.
De beste software voor risico- en kwaliteitsmanagement
Een van de belangrijkste voorwaarden tijdens het kiezen van goede software ongeacht de toepassing, is dat deze gebruiksvriendelijk is en intuïtief. Dit zorgt er namelijk voor dat je niet veel tijd nodig hebt om het programma te leren kennen en dat de werkwijze logisch is. Natuurlijk is het onmogelijk om alle functies van software met betrekking tot complexe onderwerpen, zoals risico- en kwaliteitsmanagement, direct te begrijpen.
En dat is precies de tweede vereiste van goede software; het bieden van voldoende informatie over de werking van het product en toegang tot een professionele klantenservice. Op deze manier kun je snel extra informatie opzoeken, (video)tutorials volgen, of vragen stellen aan deskundige medewerkers van de helpdesk. Hoe hoog de kwaliteit van bepaalde software ook is, vroeg of laat zul je ergens tegenaan lopen. En als er voldoende mogelijkheden zijn om contact op te nemen met de klantenservice, scheelt dat een hoop gedoe.
Hoewel er nog tal van dingen zijn om op te letten, is er nog één aspect dat we niet mogen vergeten. Bekijk bij het kiezen van kwaliteits- en risicomanagement software, of de software in staat is om met jouw onderneming mee te groeien en of de onderneming meegaat met de huidige innovaties en ontwikkelingen binnen de industrie. Niets is namelijk zo vervelend dan te moeten overstappen naar een andere softwareleverancier, of er in een later stadium achter te komen dat de software niet voldoet aan de wensen en eisen die passen bij jouw organisatie.
Dit gezegd hebbende, is het tijd om te kijken naar onze software favoriet voor kwaliteits- en risicomanagement.
Zenya Software
Zenya voldoet aan alle drie de voordelen die we hierboven hebben genoemd. De software is makkelijk in gebruik, beschikt over meerdere contactmogelijkheden (contactformulier, e-mail, telefoon, een 24/7 storingsdienst én heeft een actieve online communitie waarop je ervaringen kunt uitwisselen en over best practices kunt lezen.
Een belangrijk voordeel van Zenya, is dat de software meebeweegt met jouw organisatie en innovatie bij deze ontwikkelaar bovenaan staat. Door als bedrijf gebruik te maken van de kwaliteits- en risicomanagement software, is het eenvoudig processen te optimaliseren en de compliance te verbeteren. Jij bepaalt wat er nodig is, en Zenya fungeert als jouw persoonlijke assistent (en die van je team).
Zenya begrijpt maar al te goed dat de wereld waarin we leven continue onderhevig is aan veranderingen. Bedrijven staan onder druk vanwege de hoge eisen die worden gesteld. Het constant moeten kunnen garanderen van de kwaliteit en de veiligheid, is voor veel ondernemingen een struikelblok. Zenya Software is echter dé tool om dit probleem aan te pakken, op een zo eenvoudig mogelijke manier voor iedere branche. De software is enorm gebruiksvriendelijk en in te richten op basis van de behoeften van jouw onderneming en organisatiedoelen. Daarnaast is Zenya een SaaS-oplossing wat betekent dat jij je niet bezig hoeft te houden met technisch beheer of de beveiliging van de applicatie.
Je hebt de keuze uit vier verschillende modules, die zowel apart als samen kunnen worden gebruikt. Als je ervoor kiest om alle Zenya modules (DOC, FlOW, CHECK en RISK) met elkaar te combineren, beschik je in één klap over een compleet systeem voor het managen van allerlei soorten risico’s.
Als laatste punt willen wij nog benoemen dat het vanaf nu ook mogelijk is om functioneel beheer ook uit te besteden aan de maker van Zenya, Infoland, zelf. Dit betekent dat ook kleinere organisaties met beperkte interne capaciteit voor functioneel beheer, gebruik kunnen maken van Zenya.
Reacties
Geef als eerste jouw mening.
Het aantal aanbieders van onder meer software as a service (SaaS) nam de afgelopen jaren fors toe. Steeds meer bedrijven kiezen bewust voor een SaaS-oplossing boven software die men op een e
Lees meer
26-06-2023 - Veldhovens softwarebedrijf Infoland lanceert in juli nieuwe
VELDHOVEN – Softwareontwikkelaar Infoland lanceert in juli een nieuwe module binnen het kwaliteits- en risicomanagement platform Zenya: Zenya BOOST. Dit is een logische aanvulling op de modules
Lees meer
09-02-2023 - 5 redenen waarom je een ontwikkelaar voor je bedrijf zou moe
In het huidige digitale tijdperk zijn developers (ontwikkelaars) en ingenieurs essentieel voor het schalen van je bedrijf. Of je nu een expert in DevOps, Data Science of een developer nodig hebt, de j
Lees meer
25-01-2022 - Door analisten erkende Enterprise Asset Management software
Organisaties actief in de industrie, utilities, logistiek, gezondheidszorg en infrasector zijn gebaat bij grip op de kostbare assets. Door het realiseren van een hogere uptime, beheersing van de koste
Lees meer
Auteur
Heidi