Home / Software Blog / Veldhovens softwarebedrijf Infoland lanceert in juli nieuwe module: Zenya BOOST

Veldhovens softwarebedrijf Infoland lanceert in juli nieuwe module: Zenya BOOST

Veldhovens softwarebedrijf Infoland lanceert in juli nieuwe module: Zenya BOOST

VELDHOVEN – Softwareontwikkelaar Infoland lanceert in juli een nieuwe module binnen het kwaliteits- en risicomanagement platform Zenya: Zenya BOOST. Dit is een logische aanvulling op de modules DOC, FLOW, CHECK en RISK. Deze nieuwe module stelt organisaties en de daarin werkende professionals in staat om anderen actief te betrekken bij verandering dankzij effectieve, samenhangende campagnes. “Zenya BOOST brengt mensen in beweging om een actieve bijdrage te leveren aan belangrijke thema’s en ontwikkelingen.” 

Het is bijna zover: in juli kunnen organisaties aan de slag met Zenya BOOST. Deze Software as a Service-oplossing is de nieuwste module van het al bestaande kwaliteits- en risicomanagement platform Zenya van Infoland. Met de software van Infoland houden organisaties grip op kwaliteit, veiligheid en risico’s voor duurzaam succes. Met Zenya BOOST kunnen organisaties nu actuele thema’s rondom deze topics op een laagdrempelige manier op de kaart te zetten en eenvoudig campagnes uitrollen, waardoor ze grote groepen medewerkers makkelijk meekrijgen met veranderingen. Zenya BOOST is te gebruiken als opzichzelfstaande module of in combinatie met andere Zenya modules. 

“Zenya BOOST is een uniek instrument waarmee je grote groepen medewerkers bereikt, betrekt en in beweging brengt. Je informeert hen op persoonlijke wijze, laat zien hoe anderen het doen en biedt ruimte voor dialoog. Dat creëert draagvlak en commitment, om mee te gaan met de verandering, of juist vol te houden wat al bewezen en beproefd is”, zegt Maurice van Abeelen, productmanager van Zenya.

Draagvlak creëren voor veranderingen en belangrijke thema’s

Zenya BOOST versterkt het kwaliteits- en risicomanagement van organisaties. De software zorgt voor het benodigde draagvlak door context en begrip te creëren. Dit is veel efficiënter dan het ophangen van losse posters, e-mails en teammeetings. Stel dat een organisatie de laatste tijd vaak phishingmails heeft ontvangen, en de directie merkt dat medewerkers niet goed weten wat de gevaren hiervan zijn, dan kan men het thema cybersecurity met Zenya BOOST op een leuke, interactieve manier onder de aandacht brengen. 

Zenya BOOST wordt geleverd met aantrekkelijke voorbeeldcampagnes. Zo kan de Chief Information Security Officer in het voorbeeld van de cybersecurity campagne een video uploaden over de gevaren van phishing, maar ook via een miniquiz kennisvragen stellen aan collega’s of kennisartikelen delen. Juist door deze vormen van content af te wisselen, blijft het interessant en kunnen organisaties medewerkers stap voor stap in veranderingen en belangrijke thema’s betrekken. Van Abeelen: “Je brengt mensen in beweging, initieert de dialoog, laat ze meedenken en activeert ze om een gewenste bijdrage te leveren.” 

Over Infoland

Infoland (Veldhoven, Nederland) maakt sinds 1998 slimme softwareoplossingen waarmee professionals en organisaties kunnen excelleren. De software, Zenya, helpt organisaties in alle sectoren om thema’s als kwaliteit, veiligheid, risico en continue verbetering te borgen. Snelle toegang tot relevante informatie en een verbeterd vermogen om te leren van fouten of afwijkingen zijn slechts enkele voordelen voor deze organisaties. Infoland maakt het verschil door hoogwaardige maar gebruiksvriendelijke software te creëren en stelt professionals in staat het meeste uit hun werkdag te halen, elke dag weer.

Meer informatie

www.zenya-software.com/software-suite/boost

Media contact

Maurice van Abeelen, productmanager Zenya 
+31 612090104
[email protected]

Veldhovens softwarebedrijf Infoland lanceert in juli nieuwe module: Zenya BOOST

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

15-11-2023 - Hoe offerte software een positief effect kan hebben op je be
Offerte software is een tool die steeds vaker wordt gebruikt door bedrijven om hun offerte proces te stroomlijnen en te verbeteren. Het biedt tal van voordelen en kan een positief effect hebben op het
Lees meer

07-10-2023 - Zakelijke toepassingen van AI
De term Artificial Intelligence (AI) is intussen al bijna zeventig jaar oud. De ontwikkeling van toepassingen is echter vooral de eerste decennia niet zo hard gegaan als eerder werd verwacht. Particul
Lees meer

18-08-2023 - Goede relatie tussen leverancier en klant essentieel bij sof
Het aantal aanbieders van onder meer software as a service (SaaS) nam de afgelopen jaren fors toe. Steeds meer bedrijven kiezen bewust voor een SaaS-oplossing boven software die men op een e
Lees meer

24-03-2023 - Hoe kies je de beste kwaliteits- en risicomanagement softwar
Veiliger werken, je tijd efficiënter besteden en het beste in jezelf (en je medewerkers) naar boven halen, het zijn dingen waar iedere ondernemer naar streeft. Met kwaliteits- en risicomanagement
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap