Home / Taxi Blog / Zakelijk een chauffeur inhuren? Dit is wat er bij komt kijken

Zakelijk een chauffeur inhuren? Dit is wat er bij komt kijken

Zakelijk een chauffeur inhuren? Dit is wat er bij komt kijken

Wist je dat een privéchauffeur niet alleen mogelijk is voor CEO’s? In dit artikel bekijken we welke chauffeursdiensten er allemaal mogelijk zijn, terwijl je je ogen eventjes dicht doet onderweg of verder werkt. Van een directiechauffeur in een luxe wagen, tot een chauffeur inhuren als bob voor je eigen auto na een borrel of diner.

Een chauffeur huren inclusief wagen

De eerste mogelijkheid voor het inhuren van een chauffeur, is inclusief auto. Handig als je zelf geen auto hebt of als deze bij de garage staat. Uiteraard is de chauffeur gecertificeerd en heb je de keuze uit verschillende wagens. Van een klassieke Mercedes tot een volledig elektrische auto, en van een VIP minibus tot een SUV inclusief een "security driver". Zo kies je de wagen met chauffeur die het beste bij jouw behoeften past. Denk aan een privechauffeur terwijl jullie verder vergaderen of het nemen van een rustmomentje terwijl je gebracht wordt naar het vliegveld, vanaf €75 per uur.

Een chauffeur huren voor je eigen auto

Een andere voordeligere optie is het inhuren van enkel een chauffeur. Handig als je wel een auto hebt, maar je zelf niet wil of kunt rijden. Bijvoorbeeld als je de hele dag door afspraken hebt en je tussen je bezigheden door gewoon verder wil werken, maar ook handig na een zakendiner of een netwerkbijeenkomst. In het laatste geval is een Bob Chauffeur de uitkomst, wat vaak zelfs goedkoper is dan een taxi. Met als grote voordeel dat je zelf heen kunt rijden. Je betaalt per uur op basis van een vast tarief, met een minimale afname van drie uur. Ga je met veel mensen op pad, dan is de volgende optie handiger. 

Groepsvervoer 

Vanaf 6 personen kom je al in aanmerking voor groepsvervoer, denk aan een zakelijk event, een avond uit of voor het vervoer van een geheel congres. Bij Stuur Chauffeurs heb je de keuze uit een luxe minibus voor 6 personen, maar ook een volledig uitgeruste touringcar voor groepen van 50 personen. Dus wat je wensen ook zijn, Stuur Chauffeurs kan hierin voorzien. 

VIP vervoer

Over luxe gesproken, genieten van een echte VIP behandeling doe je door het inhuren van een S Klasse voertuig inclusief directiechauffeur. Geniet van optimaal comfort tijdens het reizen door muziek te luisteren of door het doen van een powernap in een van de uitklapbare stoelen. Zo benut je jouw tijd optimaal en het is een goed moment om even te ontstressen, indien gewenst inclusief een massage. 

Extra voordelen van een chauffeur inhuren

Een chauffeur inhuren heeft zoals je hebt kunnen lezen tal van voordelen. Comfortabel reizen van A naar B terwijl je doorwerkt, of juist even ontspannen voordat je aankomt bij jouw zakelijke evenement. Bepaal zelf waar jij behoefte aan hebt, van een Mercedes Benz E klasse inclusief WiFi tot een luxe SUV inclusief stoelverwarming met een massage functie. Want dankzij Stuur Chauffeurs bestaat er geen verloren tijd meer.

 

Zakelijk een chauffeur inhuren? Dit is wat er bij komt kijken

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

05-03-2023 - Taxi Tilburg | Taxi AIrport | Luchthavenvervoer
Met Taxi Brabant Overal reis je vanaf Tilburg en omstreken van en naar iedere locatie in Nederland en luchthavens in Duitsland en Belgiƫ. De voordeligste taxi naar verschillende luchtavens. Wij breng
Lees meer

17-09-2017 - Taxi Arnhem
Goedkoop met de taxi vanuit regio Arnhem naar Schiphol met Taxi Exact Arnhem. Taxi in Arnhem nodig ? Kies Taxi Exact Arnhem Taxi Exact Arnhem biedt al ruim 18 jaar veilig en comfortabel taxivervoe
Lees meer

13-07-2017 - Taxi Exact Arnhem
Taxi Exact Arnhem verzorgt jaren taxivervoer in de regio Arnhem en Schiphol. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van het taxi vervoer kunnen we u een uitstekende taxi service aanbieden en zorg
Lees meer

31-05-2016 - Taxi
Een taxi is een onmisbaar onderdeel van het geheel van vervoersmiddelen in ons land. Naast lopen, fietsen, het openbaar vervoer en zelf autorijden heeft de taxi altijd een belangrijke rol gespeeld. De
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap